Charme D'Orient, Ekokosmetiikka, Flow Kosmetiikka, Ihonhoito, Jalkavoiteet, Jolie Box, Naturativ, Saippuat, Suihkugeelit, Tuoksut, Vartalokuorinnat

Lokakuun Jolie Box

lokakuun-jolie-box-01

Lokakuun boksi saapui eilen ja se keskittyi vartalon hemmotteluun. Oikeen sopiva teema synkkään ja pimeään syksyyn!

lokakuun-jolie-box-02

Charme D’Orient Black Soap Scents of Hammam (200g) – Oliiviöljypohjainen, tumma saippuatahna tuoksuu ihanasti eukalyptukselle. Purkin mukaan sitä levitetään vartalon iholle ja annetaan vaikuttaa 3-4 minuuttia, mutta saatekirje suosittelee vaikutusajaksi 15 minuuttia (jonka voi viettää lempeissä löylyissä). Tämän jälkeen saippua huuhdellaan pois ja iho kuoritaan kintaalla. Todellakin menen viikonloppuna saunaan tämän kanssa! Niin ihana tuoksu, enkä ole koskaan kokeillut mitään tämän tyyppistä.

lokakuun-jolie-box-03

Charme D’Orient Kassa Hammam Peeling Glove – Kassa on perinteinen hammam-kuorintakinnas. Se sopii hellävaraiseen kuivaharjaukseen tai käytettäväksi kosteana suihkussa. Parhaan lopputuloksen saa, kun on ensin naamioinut ihon mustasaippualla. Kinnaskuorinta on sen verran tehokas, että sitä suositellaan tehtäväksi vain kerran pari kuussa. Viikonloppuna kokeiluun! Katselin tosin hieman kauhuissani mummopikkarien väristä kinnasta. Näitä on kyllä eri värisiä, mutta tämä kyseinen on spa quality (tämä laatu on konepestävä, kun muut laadut kestävät noin 3 tai 15 käyttökertaa). No, oli ne muutkin laadut aika maanläheisiä väritykseltään. Kintaan materiaali on 70% viskoosia ja 30% asetaattia. Olin kuvitellut, että kaikki tämmöset hammam-jutut olisi täysin luonnonkuituja.

Mitään Charme D’Orientin tuotteita ei (ainakaan vielä) löydy Jolien nettikaupasta. Mutta Greenlips Beauty myy!

lokakuun-jolie-box-04

lokakuun-jolie-box-05

Naturativ Salt Foot Scrub (250ml) – Onpas iso purkki jalkakuorinnalle! Miellyttävän pehmeää, muotoiltavaa massaa, joka tuoksuu hyvällä tavalla yrttiselle. Kuorinta suositellaan hierottavaksi kostealle iholle ja tämän jälkeen jalkoja olisi hyvä liottaa kymmenisen minuuttia lämpimässä vedessä. Pitänee ehkä vihdoin hankkia sopivan mallinen saavi jalkakylvyille.. Kannattaa muuten suolapohjaisten kuorintojen kanssa olla varovainen, jos iholla on haavaumia. Kirvelee. Tätäkään merkkiä ei löydy Jolien nettikaupasta.

lokakuun-jolie-box-06

Flow Kosmetiikka Peppermint Foot Butter (25ml) – Tämä jalkavoide tuoksuu niiiin polkakarkeille. Tekisi mieli vaan haistella (ja vähän maistella). En kauheasti tykkää purkeissa olevista jalkavoiteista, koska haluan sänkyyn mentyäni rasvata jalat niin, etten joudu koskemaan niihin käsilläni. Tämä vaatisi spaattelin ja se menee aika säätämiseksi. Katsotaan voittaako tuoksu epäkäytännöllisyyden. Tuubituotteena korkkaisin heti! Tiedättekö, tätäkään merkkiä ei Jolie myy.

lokakuun-jolie-box-07

Mukana oli vielä pussinäytteet Patykan kirkastavasta kuorintanaamiosta ja Cîmen kasvovoiteesta. Naamionäytteestä saa mielestäni ihan hyvin testattua tuotetta, kun siitä kuitenkin saa yhden hoitokerran kasvoille. Kasvovoiteiden pussinäytteistä en niin välitä, kun niistä saa tsekattua vaan tuoksun ja ihofiiliksen, muttei kunnolla sopivuutta omalle naamalle.

Tässä boksissa oli ihanasti tuotteita, joita en olisi muuten tullut koskaan ostaneeksi. Se on hemmottelua, jos joku. Mielikuva spa-hetkestä ja vartalon hemmottelusta olisi ollut vielä parempi, jos jalkavoiteen tilalla olisi ollut vartaloöljy. Boksissa oli tällä kertaa kolme täysikokoista tuotetta, yksi näytekoko ja pari pussinäytettä. Boksille oli vaikea määritellä arvoa, kun tuotteita ei löytynyt Jolien nettikaupasta. Pikaisen googlailun perusteella sanoisin boksin arvoksi noin 60 euroa.

Jolie Boxia voi tilata kolmen kuukauden (24€ per boksi) tai kuuden kuukauden (20€ per boksi) tilauksena. Itselläni on vielä yksi boksi tulossa tästä puolen vuoden satsista, mutta todellakin jatkan tilausta vielä siitä. :)

Mitäs tykkäsitte?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Linda keskiviikko 5. lokakuun 2016 at 07:45

  Hahaa, mä en kestä että jollain muullakin on sama ongelma jalkojen kanssa! :’D Mä käytän välillä purkkiin pakattuja jalkavoiteita, mutta silloin laitan voidetta vaan tohon jalkapöytien päälle ja sitten hieron jalkoja yhteen niin että leviää. Sitten taas täytyy voidepurkkia käyttää nopsaan, koska en jaksa makuuhuoneeseen raahata spaatteleita ja viedä niitä sieltä erikseen pesuun. Kyllä on hankalaa jalkojen rasvaaminen.. ;D

  Tuo kuorintajuttu kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, ihan uusi merkki ja juttu mulle! :)

  • Reply Myy keskiviikko 5. lokakuun 2016 at 10:02

   Mäkin levitän jalkavoiteen hieromalla jalkoja toisiinsa. Ihan sillein kuin käsivoide levitetään käsiä hieromalla :D Ehkä tuolta purkista voisi varpaalla kaapaista..

 • Reply MariA torstai 6. lokakuun 2016 at 15:35

  Tää boxi saapui kyllä kuin tilauksesta eilen. Olin viluissani haaveillut saunasta koko päivän ja pääsin illalla saunassa kokeilemaan tuon saippuan ja jalkakuorinnan/kylvyn. Tykkäsin kyllä tosi paljon. Tuo kuorintahanska oli kyllä niin karkea, että hyvin ymmärrän tuon suosituksen että sopii käytettäväksi vain kerran kuussa. Mitään näistä tuotteista ei olisi tullut mieleenkään itse hankkia mutta kivoja ovat. Tuo saippua ja jalkakuorinta on kyllä tosi isoissa purkeissa. Kestää varmaan mun käytöllä monta vuotta. Ja tuota jalkarasvaa olisi tosiaan tehnyt mieli maistaa. Miten voi joku tuoksua niin polkakarkeilta!

  • Reply Myy perjantai 7. lokakuun 2016 at 22:41

   Mä kokeilin saippuaa jo yksinään, kun en malttanut odottaa huomiseen saunomiseen asti. :D Kiitos hanskan karkeusvinkistä, pitänee olla varovainen sen kanssa!

  Leave a Reply