Meikkipohjat, Paula's Choice, Seerumit

Paula’s Choice Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum

Meinasin kokonaan olla kirjoittamatta tästä tuotteesta, koska en tiennyt mitä ihmettä siitä kirjottaisin. Ajattelin nyt kuitenkin yrittää.

Minulla on syvä rakkaussuhde erilaisiin seerumeihin ja hypinkin riemusta kattoon, kun viime kesänä saapuneesta paketista löytyi seerumi – ja vielä kuivalle iholle tarkoitettu! Jes! Seuraavaksi pyöräytin tuubin ympäri ja katsoin incia. Mitä? Silikoni, silikoni.. Ei tämä ole seerumia, vaan meikinpohjustustuote!

Alun silikonihämmästyksen jälkeen loput incista näyttää erittäin hyvältä. Tässä Paulan sivuilta kopioituna, kun tuubista ei saanut järkevää kuvaa (selitykset suluissa siis Paulan):
Cyclopentasiloxane, Dimethicone (silicone slip agents), C12-15 Alkyl Benzoate (thickener), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (plant oil/antioxidant), Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract, Tocopherol (vitamin E/antioxidant), Retinol (antioxidant/cell-communicating ingredient), Tetrahexyldecyl Ascorbate (vitamin C/antioxidant), Bisabolol (anti-irritant), Astaxanthin (Haematococcus Pluvialis) Extract, Tocotrienols (antioxidants), Tetrahydrodiferuloylmethane, Tetrahydromethoxydiferuloylmethane, Tetrahydrobisdemethoxycurcumin, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract (antioxidants/anti-irritants), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract (anti-irritant), Arctostaphylos Uva-Ursi Leaf Extract (non-volatile plant extract), Stearyl Methicone (silicone skin-conditioning agent), Glycine Soja (Soybean) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Oil (plant oils/antioxidants), SD-Alcohol 40 (solvent). 

Tykkäisin enemmän pumppupullosta (no ylläri!), mutta kyllä tämä kapeanokkainen tuubikin toimii ihan hyvin. Ilmaahan tänne tosin pääsee sisään.

Ohjeen mukaan tämän voi levittää iholle ennen tai jälkeen kosteusvoiteen. Anteeksi vain, mutta minulle ei tulisi mieleeni levittää tälläisen silikoniseerumin päälle kosteusvoidetta. Ei minulla ole mitään silikoneja vastaan, kunhan ne on tuotteessa mihin ne kuuluvatkin tai sitten hieman kauempana incin alkupäästä. Hiuksia silottavissa ja meikkaavissa tipoissa tai meikinpohjustustuotteessa suurin osa ainesosista on toki silikoneja. Minä miellän seerumin vähän vähemmän silikoniseksi tuotteeksi.

Tuote näyttää (ja tuntuu) hieman geelimäiseltä öljyltä. Hetkinen.. Ihan kuin oisin käyttänyt ennenkin jotain lähes vastaavaa? Haa, vanha tukkarakkauteni CHI Silk Infusion näyttää ihan samalta.

Tuote itsessään käyttäytyy ihollani ihan kivasti. En tosin suosittelisi tätä muille kuin kuivaihoisille, koska jopa minun korppuihollani tämä tarvitsee öljyisyytensä takia tovin aikaa asettuakseen. Ehkä siitä johtuen tämä ei ole löytänyt paikkaansa vakikäytössä olevien tuotteiden joukosta, koska ei minulla vaan ole arkiaamuisin aikaa odotella varttia kasvovoiteiden ja meikin välillä. Olen aamu-uninen ja käytän senkin vartin mielummin nukkumiseen. Iltaisin taas tuntuu tyhmältä laittaa iholle jotain silikonista.

Ehkä en vaan osaa käyttää tätä, mutta minun tuotteeksi tästä ei ollut. Vähän sama pönttö fiilis kuin Nuxen huulirasvan kanssa; haluaisin tykätä tästä kovasti, mutta ei.

Ei väriaineita, ei hajusteita, valmistettu USA:ssa. Hyvä!

Sain tuotteen blogin kautta testattavaksi.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Duvessa tiistai 17. huhtikuun 2012 at 08:14

    Voiteissa silikoni tekee kalvon, jotta kosteus ei karkaa iholta heti pois. Luultavasti siis tässäkin sen takia sitä löytyy, itsekään en kyllä meillä seerumeihin silikonia, koska sen päälle yleensä laitetaan vielä se voide.

    • Reply Myy tiistai 17. huhtikuun 2012 at 09:19

      Se tuntuikin hassulta. Ehkä tämä sitten kosteusvoiteen päällä käytettynä lukitsisi kaiken kosteuden alleen. Täytyy ottaa uusi näkökulma asiaan. :)

    Leave a Reply