Ekokosmetiikka, Joik, Vartalovoiteet

Joik Grapefruit & Mandarin Bodylotion

Virolaisen luonnonkosmetiikkaa olevan Joikin vartalovoiteet on ihan pirun hyviä. Tämä kirpakka kaveri oli kolmas testaamani. Kosteutus- ja pehmennystehot on omaa luokkaansa, enkä käyttäisi mitään muuta, jos Joikit olisi vähän edullisempia (150ml vetoinen pullo kestää käytössäni vain pari viikkoa).

Grapefruit & Mandarin on tuoksultaan mukavan pirteä, muttei liian sitruunainen. Enemmänkin hedelmäinen ilman sokerisuutta. Sen ainoaksi moitteeksi muodostuu porkkanaöljyn aikaansaama väri. Minulle tämä on ehdottomasti iltakäytön voide, koska näytän tovin levittämisen jälkeen ihan maksatautiselta. Se ei sinänsä haittaa, koska muutenkin rasvaan itseni joka ilta ja aamuisin vain pahimmilla pakkasilla. Jollain ruskeammalla voiteen väri (se on IHAN OIKEASTI noin keltaista) varmaan sulautuu ihoon samantien. Ostaisin silti uudestaan!

Aikaisemmin kokeilemista Joikeista Green Apple & Aloe oli niin tuoksunsa kuin koostumuksensa puolesta napakymppi. Sen sijaan Goat Milk & Shea Butter tuoksui omaan nenääni vähän pistävältä, vaikka oli muuten loistava. Miehen nenään sen tuoksu oli herkullinen. Kaapissa odottelee vielä Coconut Milk vuoroaan.

Joikia myy ainakin Stockmann. Vartalovoiteet maksaa muistaakseni noin 14 euroa. Tallinnasta saa puolet halvemmalla, kannattaa hamstrata. :) Käsi ylös kuka on ihastunut näihin!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Piret lauantai 13. syyskuun 2014 at 12:20

  Entäs tilaus netistä: tässä kaksi esimerkkisivua, mistä pystyy tilamaan myös Suomeen, postikulut reilut 10-12e, mutta tuotteet tietenkin huomattavasti edullisempia verrattuna Suomen tai Viron kauppoihin. Nettisivut ovat toki vain viroksi, mutta uskoisin, että tilaaminen ei olisi kovin vaikeeta; jospa sitten laitat tilauksen niille sähköpostitse : http://siison.ee/brandid/joik.html ja http://www.mahekauplus.eu/Kehakreemid/ molemmissa löytyy myös kaikkea muuta kivaa Joikin tuotteiden lisäksi :)

  • Reply Myy lauantai 13. syyskuun 2014 at 12:26

   Kiitos vinkeistä Piret! :) Täytyy tutustua.

 • Reply LiisK keskiviikko 17. syyskuun 2014 at 21:35

  Well, you can always visit the company’s own webstore http://www.joik.ee/tooted/kehahooldus/ . And since ItellaSmartpost is available in Finland as well – should be pretty convenient. They ask all international customers to send them an e-mail at [email protected] :)

  • Reply Myy keskiviikko 17. syyskuun 2014 at 21:49

   Thaks a lot Liisk! :)

 • Reply Liisa maanantai 16. maaliskuun 2015 at 18:41

  Jee! Mä löysin tänään tällaisen yhdeltä kirpalta, 2,5e! Mukaan lähti, kun muistelin että joku tätä oli kehunut :) Vaikka kyllä toi keltaisuus vähän virnuiluttaa… :D

  • Reply Myy maanantai 16. maaliskuun 2015 at 23:29

   Hyvä hinta! Myyjäkin tainnut kauhistua sen keltaisuutta. :D Mutta ihana voide <3

  Leave a Reply