CND, Garnier, Hiukset, Hiusnaamiot, Hiusvärit, Hoitoaineet, Ihonhoito, Itseruskettavat, Kasvojen puhdistus, KC, Kynnet, Lumene, MAC, Meikit, Misellivedet, Öljyt, Pixi, Seerumit, Siveltimet, Vita Liberata

Heinä- ja elokuun suosikit

Heinakuun-suosikit-01

Palataan vähän ajassa taaksepäin. (Ennen kuin on lokakuu – ÄÄK!) Kesällä nousi esiin monta loistavaa tuotetta. Hehkua ja syväkosteutusta kasvoille, värin ylläpitoa tukkaan, suojaavaa rusketusta kropalle..

Heinakuun-suosikit-02

Lumene Hohdeaurinkopuuteri & MAC 159 – Tämä Lumenen hehkupuuteri kuuluu kesään. Sillä saa ihan mielettömän kauniin glow’n kasvoille! (Aikaisempaa hehkutusta ja swatch löytyy täältä.) Sävy on talvella inasen tumma, mutta päivettyneenä just täydellinen. Tästä tulee usein naamalla kehuja! MACin pieni skunkki on sen – ja muidenkin korostusjuttujen – levittämiseen mainio. Se on tarpeeksi siro ja jättää korostustuotetta sopivan ohuen kerroksen.

Heinakuun-suosikit-03

Garnier Micellar Cleansing Wipes – Tarpeeksi kosteita ja iholla hyvin liukuvia puhdistusliinoja! Toimi mainiosti mökillä ja reissussa. Yksi paketti tyhjeni, mutta otin kuvaan vähän edustavamman täyden paketin. ;)

Heinakuun-suosikit-04

Pixi Hydrating Milky Serum – Seerumi on maitomaista emulsiota, joka tuntuu iholla todella kosteuttavalta ja rauhoittavalta. Aivan ihana! Miinusta vain siitä, että tämä on pakattu pipettipulloon, joka ei ole optimaalinen paksuhkolle koostumukselle. Homma toimi hyvin suurimman osan pullosta, mutta viimeinen neljännes on ollut vähän työläs (ja sotkuinen) saada ulos. Ostaisin silti lisää..

Heinakuun-suosikit-05

KC Color Mask Copper & Orange – Ja taas Color Maskeja, mutta vähän eri väreissä. Nyt oranssipäänä väriä on pakko ylläpitää joka toisella pesukerralla. Sekoitan keskenään orangea ja copperia, jotka sekoitan vielä hoitoaineeseen. Tämän sotkun saa onneksi levitettyä siististi myös ilman hanskoja, niin se ei ole ylitsepääsemättömän rankkaa.

Heinakuun-suosikit-06

Vita Liberata Marula Dry Oil Self Tan SPF50 – Monen parjaama raukkaparka on mielestäni erittäin hyvä tuote, kunhan sen levittää märälle iholle. Rusketuksesta tulee hehkuva ja tasainen, minkä lisäksi jo karttaväri näyttää todella hyvältä. Tykkäisin tästä kuitenkin varmasti vielä enemmän ilman 50 suojakerrointa, koska se tekee öljyn koostumuksesta hieman karhean. Ei mitenkään hiekkaisen, mutta jotenkin tekstuurisen. Tästä tykkäämisen kanssa on varmaan iso merkitys sillä, että näkeekö tuotteen ensijaisesti aurinkosuojana vai itseruskettavana. Minä kuulun jälkimmäiseen porukkaan.

Heinakuun-suosikit-07

CND RescueRXx Daily Keratin Treatment – En voinut olla nostamatta tätä mukaan, kun ottaa huomioon mitä se teki kynsilleni! Kannattaa lukea postaukset lähtötilanteesta ja lopputuloksesta. Näissä kuvissa vilahtelevat kynnet on lopputuloskuvien jälkeen lyhennetty mulle sopivaan arkimittaan, joka sekin oli aikaisemmin mahdoton ylläpitää, kun kynnet mureni samantien.

Löytyikö tuttuja juttuja? :)

Osa tuotteista saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna perjantai 30. syyskuun 2016 at 12:25

    Ah toi Lumenen hohdepuuteri on kyllä PARHAUTTA! Olisi pitänyt uskoa jo silloin kun se tuli ensimmäisenä kauppoihin, että kaikki hehkutukset (he he) siitä piti paikkaansa.

  • Leave a Reply