Chanel, Diesel, Dior, Emporio Armani, Kenzo, Paul Smith, Tuoksut

Ei mun pitänyt..

..mutta kun! Hajuvedet olivat nounounou-listalla alennusmyynneissä kierrellessä, mutta pitihän niitä nuuhkia. Tämä tuoksui ihanalta pullosta ja täydelliseltä iholla, joten minkäs teet. Mukaanhan se lähti.

Tervetuloa, Kenzon L´Eau Par Kenzo Eau Indigo Pour Femme.

Tässä samalla voisi olla sopiva hetki esitellä tuoksukokoelmaa!

Yksi suurista rakkauksistani on Dieselin Fuel For Life. Löytyy käytönnössä jo ihan tyhjä EdP ja viime kesän kevyempi versio. Tämän kesän versio oli niin herkullisessa superpinkissä pullossa! Tahdon! Fuel For Lifen ilmestyessä olin todella innoissani uudesta tuoksusta Dieselille, mutta sitten luin sen sisältävän mustaherukkaa. Iu! Ällöksyn mustaherukkaa yli kaiken. Onneksi silti rohkenin tätä tuoksutella, koska en ole ikinä haistanut tästä mitään mustaherukkaan viittaavaa.

Toinen suuri rakkauteni on Diorin Midnight Poison. En ikinä olisi edes nuuhkaissut tätä ellen olisi saanut jostain tuoksunäytettä. Nuuhkaisin, hyi en tykkää. Päädyin silti jostain syystä suihkaisemaan näytteestä tuoksua iholleni ja olin myyty. Miten pullossa niin kummalta haiseva voi olla iholla itse täydellisyys? Tämä tuoksu pelastaa illan kuin illan. Itseasiassa juurikin tämä tuoksu on kerännyt eniten kehuja tutuilta ja tuntemattomilta ihmisiltä.

Chanelin Coco Mademoisellen valkkasin joululahjaksi Mieheltä. Tämä on söpö ja herttainen, täytyy vain olla varovainen suihkiessa, koska muuttuu helposti hieman pistäväksi.

Dieselin Plus Plus oli pakko ostaa nostalgiamielessä, kun sen sai halvalla jostain Brittiläisestä nettikaupasta. Ihanampi nuuhkiessa pullosta tai suihkutellessa, mutta ei kovin toimiva ihollani. Pari kertaa laukussa pyörinyt mattainen pullo keräsi kaiken lian itseensä. Ehkä se sopii tälläiseen ysärituoksuun..

Paul Smithin London oli hyvin harvinainen hankinta. Ostin sen nimittäin nuuhkimatta. Ihan oikeasti! Lämmin, pehmeä ja sopivan voimakas tuoksu. Toimii hyvin ihollani.

Body Shopin tuoksuja löytyy parit. Viime vuonna ilmestynyt Love etc… ja White Musk -sarjan viime kesän kausituoksu White Hot Summer.

Tästä puuttuu vain vuosien ja vuosien (lähemmäs 10 vuotta ensimmäisestä?) ajan kestänyt ikirakkaus; Emporio Armanin She. Tuoksuin jossain välissä muutaman vuoden pelkästään tälle ja jotkut harvemmin tavatut kaverit alkoivat huokailemaan halatessa, että onneksi sä tuoksut aina tutulle ja turvalliselle. :D En ole hetkeen raaskinut ostaa uutta pulloa hajotettuani näitä jo KAKSI. Tämä ei ole edes lasia! Molemmilla kerroilla pullo on luiskahtanut kädestäni lattialle (edellisessä asunnossa kylpyhuoneen muovimatolle) ja siitä on irronnut POHJA. Järjetöntä. Eihän hajuvesiä kannattaisi lattialle tiputella, mutta silti tuntuu, että minulle on osunut parit maanantaikappaleet.. Päätin joku aika sitten, että kesällä hankin reissuun lähtiessä taas kentältä uuden. No, aion hankkia tuosta Kenzosta huolimatta. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply tahma perjantai 2. heinäkuun 2010 at 10:28

    Aaaah, tuoksuja <3 Ja älä välitä, itse kukin lipsahtelee alennusmyynneissä ;) Tuo Midnight Poison on kyllä mielestäni maailman paras tuoksu iltakäyttöön.

  • Leave a Reply