Creative, Dermosil, OPI

Kynsiprojekti osat 9-12

Päädyin tekemään näistä epätoivoisista kasvuyrityksistä neljän viikon paketteja. :) Kuvaan silti kynnet viikoittain.

Creativen SolarOil on selvästi vahvistanut kynsiä, vaikka en ole sitä ihan päivittäin muistanut käyttää. Keskisormet jatkavat inhottavaa liuskottumista. Tässä vaiheessa olen syönyt viitisen viikkoa Dermosilin Hiukset & Kynnet -ravintolisää, joka on alkanut vauhdittamaan kynsien kasvua ihan hyvin. Varsinkin vasemmassa kädessä sen huomaa etusormesta ja peukalosta.

Oikea

Viikko 9.

Viikko 10.

Viikko 11.

Viikko 12.

Vasen

Viikko 9.

Viikko 10.

Viikko 11.

Viikko 12.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Tui torstai 29. huhtikuun 2010 at 17:35

  Moiks!

  Mulla on kynsissä ihan samanlainen ongelma, että varsinkin etusormista ja nykyään keskisormestakin lähtee semmoisia palasia, kuin sinulla aikaisemmissa postauksissa oli kuvaa.. Mulla on aina ollu suht pitkät kynnet, mutta nyt ne on alkanu älyttömästi haurastumaan ja tästä harmistuneena mun piti leikkaa kaikki kynnet ihan lyhyiksi.. Nyt pitäis sitten kasvattaa hieman.. Minkä sä koit parhaimmaksi keinoksi? ja yhdistitkö OPI:n tuotteen ja Pii valmisteeseen vai mitä käytit? Toimiko tuo OPI:n Nail Envy?

 • Reply kiukkupussi torstai 29. huhtikuun 2010 at 19:58

  En ole täydellistä keinoa vielä löytänyt.. OPIn Nail Envy on ihan hyvää ja auttaisi varmasti enemmän, jos sitä oikeasti käyttäisi ohjeiden mukaan eli kaksi kerrosta puhtaalle kynnelle ja joka toinen päivä uusi kerros. Kerran viikossa lakat pois ja homma alusta. Haluan kuitenkin pitää kynnet värilakattuina, enkä jaksa joka toinen päivä lakata uudestaan.

  Kynsi(nauha)öljyt auttavat paljon, koska ne pitävät kynnen kosteana. Omia lemppareita Creativen SolarOil ja Orlyn joku (en muista nimeä, ei niitä ole kuin yksi). :) Pari kolme kertaa päivässä kun muistaisi öljytä kynnet, niin pysyisi aika hyvänä. Lakatuissa kynsissä tipauttaa öljyä kynnen alle, niin se pääsee imeytymään hyvin itse kynteen.

  Pii-valmisteita en ole kokeillut, mutta olen useamman kuukauden syönyt Dermosilin Hiukset & Kynnet -ravintolisää ja se on selvästi nopeuttanut kynsien kasvua. En osaa sanoa onko kynnet sen vahvemmat, mutta ainakin kasvavat nopeammin. Maksaa alle 9 euroa ja paketissa on 2kk satsi, joten ei paha investointi. Tuloksien saamisessa vaan kestää.. Täällä lisäinfoa: http://www.dermoshop.com/catalog/product.asp?id=11988&f=purpose&s=supp

  Ainiin ja pahin ”vihollinen” mulla on jo parhaat päivänsä nähnyt lakkaus, joka alkaa repeillä kynsien kärjistä. Siinä menee varmasti monta kerrosta kynttä mukana ja kaikki pilalle. :D Täytyy muistaa poistaa/vaihtaa lakat ennen kuin niin käy..

 • Reply VINSKI keskiviikko 14. heinäkuun 2010 at 14:07

  tuli mieleen muuten itsellä hyvin toiminut ja ilmainen vinkki kynsien kasvatteluun. Huono verenkierto kynnen alla johtaa siihen että kynsi saa vieläkin vähemmän ravinteita kuin normaalisti. Kynsinauhaöljyt ja hierominen toki auttaa, mutta vielä paremmin auttaa ”napsuttelu” eli laita molempien käsien kynnet vastakkan ja hiero niitä toisiaan vastaan kuin ”pyykkilaudalla”.. ei oki mitenkään kovaa painaen vaan sillai kevyesti. hetken edestakainen ”rapsuttelu” saa aikaan kihelmöivän tunteen kynsien alla, eli verenkierto se siellä vana paranee.

  Ei tokikana kannata kokeilla juuri lakatuilla kynsillä, mutta itse ”napsuttelen” minuutin silloin, toisne tällöin vaikka telkkua katsellesa tai bussia odotellessa.

  samaten sormien rummuttelu pöytää vasten yms vahvistaa kynttä. Kynnen tehtävähän on lopunperin kuitenkin suojella sormenpäätä, ja mitä enenmän sormenpäät joutuu koetukselle, sen vahvempia kynsiä ne tarvii suojakseen.. Vähän niinkuin lihakset.. ne joita käytetään vahvistuu.. ne joita ei tarvita, surkastuu, ja nykyisin monasti käsiä hoidetana ja varotaan ja suojataan ehkä turhankin paljon, jolloin vahvat kynnet ei olekaan enää tarpeelliset.

  Toki, kaikki ei toimi kaikilla, mutta ainakin ilmainen keino kokeilla.

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 14. heinäkuun 2010 at 22:07

  Kiitos paljon vinkeistä! Täytyy yrittää saada veri kunnolla kiertämään sormenpäissä. :)

 • Leave a Reply