Kasvovedet, Sampar

Sampar Skin Quenching Mist

Olen kosteussuihkeiden ystävä ympäri vuoden. Kesällä ne virkistää helteessä ja talvella hellii kiristävää ihoa. Herttainen hattarapullo kuuluu Samparin Essentials-sarjaan, joka on tarkoitettu jokapäiväiseen ihonhoitoon kaikille ihotyypeille.

Tämän 200ml lekan rinnalla suihkeesta myydään laukkuystävällisempää puolikasta pulloa. Isompi pullo kesti käytössäni puolisen vuotta (noin kerta päivässä käytettynä), vaikka suihkin sitä välillä ihan antaumuksella. Hieman nahkeapintainen pullo pysyy reilusta koostaan huolimatta hyvin kädessä ja mekanismia on helppo käyttää. Suihke on voimakas, mutta tasainen. Sellainen, joka kostuttaa kasvot kunnolla ja toimii loistavasti puhdistuksen jälkeen, mutta on ehkä hieman liioiteltu meikin päälle laitettavaksi. Tuoksu on miellyttävän kukkainen, mutta mieto.

Ja katsokaa nyt, onhan näin söpöä kaunista ihanaa pulloa mitä parasta tuijotella aamuisin silmät ristissä. Nyt se tosin on ikävä kyllä tyhjä ja siirryn kokeilemaan ei-niin-nättiä Sephoraa.

Vielä inci!

Tuote saatu blogin kautta viime keväänä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ilona lauantai 13. joulukuun 2014 at 21:35

    Tää on mun kosteussuihkelemppari. Paras ikinä. Mulla on vielä tätä jäljellä, ja käyttelen sitä säästellen ja rakkaudella- uusi on ostettava kohta varastoon ettei vahingossakaan lopu kesken.

  • Leave a Reply