Huulimeikit, IsaDora

IsaDora Pump’n Plump!

Yritäpä sanoa tuo nimi nopeasti monta kertaa.. Nämä IsaDoran kiillot ovat yksiä suosikkejani, vaikka eivät nimensä mukaisesti mitään ihmeellistä pullistumista huullille tee. Koostumus on ihanan tahmainen olematta liisteriä, jonka takia kiilto pysyy huulilla hyvin.


42 Bare Nougat ja 44 Provence Rose. Ai miten niin toista on käytetty enemmän?

Bare Nougat on loistava nugesävy! Tästä tulee varmaan ensimmäinen huulikiilto, jonka saan joskus kulumaan loppuun. Sitä täytyy juhlia. On näissä yksi huonokin puoli, nimittäin pakkaus. Tämä ei ole mikään paras putkilo pyörimään meikkipussissa tai taskussa. Olen useampaan otteeseen sotkenut molemmilla näistä parit vaatteet (onneksi sappisaippua pelastaa), koska kiiltoa saattaa hitusen valua korkin välistä pullon ollessa vaakatasossa. Ehkä tältä välttyisi, jos joka käytön jälkeen pyyhkisi suuaukon paperilla, mutta se on aika mahdotonta (lue: en jaksa). On nämä sen verran hyvää tavaraa, että ostan varmasti lisää huonosta tuubista huolimatta.Kuten alemmasta kuvasta huomaa, niin näillä saa aikaan hieman peilipintaa, jos tarpeeksi lutraa. Vaahtomuovisen aplikaattorin tilalla näissä on sivellin. Tuntui aluksi hassulta, mutta varmasti kätevä varsinkin tummien sävyjen kanssa.

Mietin hetken näiden huulikuvien kanssa. Pohjalla on rohtuneet huulet, joka ei tuo oikeutta kiilloille. Ja mun huulia on mahdoton kuvata niin, että ne näyttäisi jotenkin järkeviltä. Ylähuuli on alahuulta pienempi, mutta kuvissa se tuntuu korostuvan törkeän paljon. Eikä mun huulilla ole ”normaalia” rentoa tilaa, jossa ne olisivat kiinni, vaan mun suu on aina auki. Saan turhan usein kuulla Mieheltä ”Suu kiinni!”, kun istun läppärin ääressä tai katson telkkaria. Siksi huulien vääntely kuvissa. Huh, mitä selittelyä! ;)


Yllä kivasti rohtuneet huulet ilman mitään.Yllä Bare Nougat. Joo, tiedetään.Yllä Provence Rose. Kuva huijaa värin kanssa, koska tämä on oikeesti pikkasen tummempi.

Hyvää joulukuuta! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sikri keskiviikko 2. joulukuun 2009 at 22:23

    Mä en osannut sanoa sitä nopeasti :D

  • Leave a Reply