Mad Minerals, NYX, Silmämeikit

Operaatio purkitus!

NYXin pigmentit olivat jääneet lähes käyttämättä hankalien purkkiensa takia, joten tilasin Ebaysta purkkeja. Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin 10 gramman purkkeihin, jotta ne olisivat mahdollisimman monikäyttöisiä. Purkit olivat sen verran edullisia, että tilasin samantien 25 kappaletta ($7.45) ja kaikkiin myös shifterit ($3.45).

Kippaus! Ensin purkitettavaksi päätyi MAD Mineralsin meikkipohja, jota en aikaisemmin ollut uskaltanut edes avata. Tämä 5 gramman purkki oli nimittäin ääriään myöten täynnä. Vihdoin pääsen kokeilemaan!

En oikeasti ymmärrä miten ihmeessä he olivat tunkeneet tuon määrän mineraalipohjaa noin pieneen purkkiin, koska tuplasti isompaan purkkiin ei saanut edes shifteriä kiinni. Jouduin palauttamaan osan tavarasta vanhaan purkkiin, että sain tämän kiinni. On ainakin laitettu hintansa arvosta tuotetta, koska tämä määrä maksoi vaivaiset viisi dollaria. :)

Samaisen Mad Mineralsin tilauksen mukana oli tullut myös ilmainen sample sävystä Euphoria, joten sekin pääsi jättimäiseen purkkiin. :)

Sitten NYXien kimppuun. Ensin askartelin hienosti saksien kanssa pullojen etiketeistä sävyt talteen ja yritin liimailla ne purkkien kansiin. Osassa on todella huono liima, joten joudun varmaan askartelemaan myöhemmin uudet.

Hommiin eli taputtelemaan pigmenttiä purkista toiseen. Tämä oli hyvin hidasta pullon kapean kaulan takia. Ja huh miten paljon näissä onkaan tavaraa!

Tässä vaiheessa iski epätoivo. Purkki on täynnä ja pullo on vielä melkeen puolillaan. Miten tämä on mahdollista? Olinhan onnistunut sotkemaan jo kiitettävän määrän ohi purkista. Eihän näitä ole voitu tunkea samalla tavalla supertiiviisti täyteen kuin tuota MAD Mineralsin pohjaa?

Yritin epätoivoisesti tampata pigmenttiä tiiviimmäksi käyttäen apuna alkuperäisen pullon korkkia. Ei auta, ei. Pakko ottaa uusi purkki..

..lopputuloksena kaksi TÄYTTÄ purkkia! Kakkospurkkia ei sentään joutunut tiivistämään. Onhan tämä todella hienojakoista ja ilmavaa, mutta silti. En Olisi ikinä uskonut, että tuotetta on näin paljon.

Sotkuinen homma ohi ja kasa purkkeja valmiina. En kyllä itse tarvitse samoja sävyjä tuplina tälläisiä määriä, joten mitähän sitä tekisi.. Saa nähdä!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anonymous sunnuntai 21. helmikuun 2010 at 10:12

  Maksoin visalla ja näpyttelin suoraan kortin tiedot…En tajua mistä tuo suuri luku tulee, yhteensä tilaukseni maksaisi 133e? Laitoin pari viesti menemään takaisin tilaukseni peruuttamisesta, saa nähdä mitä tekevät helpompi se olisi suoraan peruuttaa kun palauttaa sitten niitä tuotteita, en todellakaan noin suuria summia maksele..Nyt vaan lukee että on in prosess, joten kaipa sen vielä pystyy peruuttamaan kun ei ole tililtä rahojakaan mennyt..

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 21. helmikuun 2010 at 11:59

  Eiköhän se peruuttaminen onnistu. Noilla on joku vika siinä verkkokaupassa, koska sitä Flat Rate Boxia ei ole muiden postitusvaihtoehtojen joukossa. Nykyään sentään jossain aikaisemmassa vaiheessa sen voi valita, mutta aikaisemmin sen sai ainoastaan kirjoittamalla kommenttikenttään. Ja siis silti oli ”pakko” valita joku postitusvaihtoehto, jonka hintaa ei tarvitse maksaa.

  Varmasti korjaavat tämän Samalla tavalla kuin PayPalin kautta maksaessa. Itse sähläsin kanssa ensimmäisen tilauksen kanssa ja lähetin parit paniikkimeilit sinne. :D Ei ne kyllä koskaan meileihini vastanneet, mutta korjasivat kaikki mokat. Puoliksi toimivaa asiakaspalvelua..

 • Reply norppa sunnuntai 21. helmikuun 2010 at 13:28

  Mulla on yksi noita NYXin pigmenttejä. En oo siirtänyt sitä toiseen purkkiin, vaan dippaan sivellintä pulloon ja naputtelen ylimääräiset pois. Menee kyllä meikkiä tuossa hukkaan, mutta en yhden takia jaksa hommata uutta purkkia. Ei sillä, tosissaan epäkäytännöllinen pakkaus!

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 21. helmikuun 2010 at 14:01

  Mulla ei ole niin siroa sivellintä, että olisin saanut dipattua sitä purkkiin. :/ Meikkaan pullukkasiveltimillä..

 • Reply .Nekku. sunnuntai 21. helmikuun 2010 at 14:13

  Noissa on tosiaan tarpeeksi tavaraa. :) Minä olen siirtänyt omiani muiden merkkien testeripurkkeihin sitä mukaa kuin niitä on tyhjentynyt, noita NYXin omia purkkeja on ihan mahdoton käyttää.

 • Leave a Reply