Yleinen

Pretty pretty!

Jei, toiveet toteutuu! :) Pretty tekee uutta tilausta ja parin viikon päästä pitäisi olla mukavan runsaasti uusia tuotteita myynnissä. Tämän hamsterin sormet syyhyävät jo..

Mitä merkkejä tai tiettyjä tuotteita te kaipaisitte Prettyn valikoimiin? Laittakaa kommenttia, niin välitän toiveita eteenpäin! Minua kiinnostaisi ainakin laajempi otos lemppariani Urban Decayta, jota ei taida mistään Suomesta saada. Aina ei jaksaisi ulkomailta asti tilata, koska tämä kärsimätön tahtoo totta kai kaiken nyt ja heti. Ja kynsilakkoja! Pieni otos Burt’s Beesia olisi kanssa herkkua, koska senkin haalimiset keskittyvät pelkästään ulkomaille.

Vai eikö teitä houkuta parin päivän toimitusaika verrattuna Brittien pariin viikkoon? Saati Jenkkien välillä mahdottomiksi venyvät toimitukset.. Maksutavalla on myös iso merkitys tilausta tehdessä. Verkkomaksu suomalaiselle tilille kuulostaa aina paremmalta kuin luottokorttitietojen antaminen ulkomaiselle yritykselle (onneksi monessa paikassa voi maksaa luotettavan PayPalin kautta).

Voisinkin yrittää kasata teille postauksen käyttämistäni verkkokaupoista. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Susanna sunnuntai 7. maaliskuun 2010 at 16:10

    Kävin kattomassa nettisivutja oi kuinka halpaa siellä oli mielestäni!
    Itse kaipaisin sinne kyllä ehdottomasti kynsilakkoja :)

  • Reply Maape sunnuntai 7. maaliskuun 2010 at 17:28

    Ehdottomasti lisää Urban Decayta! :)

  • Leave a Reply