Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Patyka, Seerumit

Patykan uusi seerumi

Tuote hankittu itse.
Kaikki postauksen linkit on mainoslinkkejä.
Affitulot käytetään blogisisältöön.

Etsitkö hyvin kosteuttavaa, miellyttävän tuntuista seerumia, joka olisi luonnonkosmetiikkaa ja laatuunsa nähden järkevän hintainen? Se on tässä!

Patyka lanseerasi viime vuonna uuden, normaalia hintatasoaan edullisemman ihonhoitosarjan, joka on hyvin yksinkertainen ja melko suppea. Tuotteet jakaantuvat neljään eri kategoriaan:

CLEAN – puhdistusöljy, -vaahto ja kasvovesi
HYDRA – seerumi ja kaksi kosteusvoidetta
NUTRI – huulirasva ja käsivoide
PURE – epäpuhtaan ihon kasvovesi, kosteusvoide ja naamio

Hyvin simppeliä siis! Lähes kaikki sarjan tuotteet käyvät kaikille ihotyypeille. Puhdistustuotteet maksavat alle 20 euroa, kosteusvoiteet alle 30 euroa ja seerumi taitaa olla kallein tuote noin 35 euron hinnallaan, mutta tällä hetkellä on myynnissä (joulu)lahjapakkausta, missä samalla hinnalla saa myös kosteusvoiteen.

Patyka Serum Hydra-Booster kosteuttaa tehokkaasti hyaluronihapon ja sieniuutteen avulla, joiden lisäksi kasviperäinen bisabolol rauhoittaa ihoa. Koostumus on ohut ja liukas, jotain geelimäisen ja hyvin ohuen emulsion väliltä. Imeytyy ihoon helposti, eikä jätä tahmaista tunnetta, vaikka iholle jääkin miellyttävän hoidettu tuntu. Loistava vesikosteuttaja, joka taikoo pintakuivuuden pois! Mieto, hedelmäisen raikas tuoksu. (Ja lupaan yrittää takoa päähäni käsirasvan tärkeyden ennen kuvien ottamista.)

Seerumi on ekosertifioinnin lisäksi vegaaninen ja pullo on helppo kierrättää lasinkeräykseen, koska pumpun saa kiertämällä irti. Extrapeukku siitä!

Kaapissa testausta odottelee vielä sarjan kosteusvoide ja Jolien perusteella puhdistusöljy näyttäisi olevan niin suosittu, että sekin on kokeiltava.

SEURAA BLOGIA: bloglovin’ / facebook / instagram / twitter / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply HeidiB tiistai 7. tammikuun 2020 at 21:55

    Tää vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Mulla on tämä Patykan lanseeraus mennyt ihan kokonaan ohi. Kiitos siis tästä postauksesta 🙂

  • Reply Petra / Viilankantolupa keskiviikko 8. tammikuun 2020 at 07:45

    Nää Patykan edulliset uutuudet osuu kyllä hermoon ja saa aikaan tarpeita kivikasvoisemmassakin kosmetiikkahamstraajassa. Loisteliasta strategiaa! Puhdistusöljy kiinnostaa erityisesti.

  • Leave a Reply