Yleinen

Vapaapäivä + palkkapäivä ihan kohta = ei hyvä

Mukamas liikaa luppoaikaa (lue: rauhallinen hetki läppärin ääressä) ei tee hyvää, kun palkkapäivä siintää ensi viikolla. Sormet syyhyävät nettiostoksille!

Eilen lähti tilaus Nonpareil Boutiqueen, joka itseasiassa oli ensimmäinen laatuaan. Iso kasa halpoja kynsilakkoja, huulikiiltoja ja luomivärejä NYXiltä ja LA Colorsilta, joita en kumpaakaan ole koskaan kokeillut. Tänään on ollut kovan selailun alla vaihteeksi Look Fantastic, koska Burt’s Bees -varastoni kaipaa täydennystä ja pakkohan Urban Decayn Eye Primer Potion on saada kokeiluun, kun sen saa jättikokoisena lahjasetissä.

Molemmat tilaukset on tehty samana viikonloppuna, joten tästä saa myös jännittävän kisailun tuleeko paketti rapakon takaa nopeammin kuin Briteistä. Edellinen LF-paketti seikkaili syntisen kauan matkallaan (eli yli kaksi viikkoa). Kärsimättömän pitäisi shoppailla jossain muualla kuin netissä. Minulle kaikki nyt heti!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply