Koti

Rakkauspakkaus!

Tämä ihanuus kotiutui eilen. :)

Vanhasta koneesta ei siis saanut enää toimivaa. Ehdin käyttää sitä pari kuukautta päälle kaksi vuotta eli takuu oli juuri mennyt. Ei kauhean hyvin tonnin koneelle? Toivottavasti minun ja tämän pinkin rakkaus kestää hieman pidempään. ;)

Te ihanat lukijat olette vain lisääntyneet, vaikka taukoa on ollut. Kiitos! Sadan lukijan haamuraja lähestyy paljon nopeammin kuin olin kuvitellut, joten satasen arvonta ei taida ehtiä ihan samaan hetkeen, pahoittelut. Tulossa ja suunnitelmissa kuitenkin!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply tahma keskiviikko 11. elokuun 2010 at 09:27

    Eikä!! Mä rakastan noita koneita <3 Varsinkin se babypink on aivan herkku, pakko vielä joskus saada sellainen.. Aivan ihana tuokin :) *kateus*

  • Reply kiukkupussi torstai 12. elokuun 2010 at 01:13

    Oi onko näitä babypinkkinäkin!! Pitää ostaa hempeän pinkki suojakotelo :)

  • Leave a Reply