Absolution, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Jolie Box, Luvially, Murumuru, Naturativ, Turbliss

Helmikuun Jolie Box

Siis huh miten timanttinen boksi! Ihonhoitohifistelijä kiittää <3_<3 Kuun puolivälin lähestyessä marisin boksin myöhäisestä toimituksesta (oli noudettavissa vasta 14.2.), mutta hyvää kannatti selvästi odottaa.

Naturativ Rose Mist (100ml) – Kasvoille ja vartalolle sopiva ruusuvesi lupaa virkistää ja kosteuttaa ihoa. Tiesittekö muuten, että ruusuvesi on sivutuote, jota syntyy kun ruusuista valmistetaan vesihöyrytislauksella ruusuöljyä? Ihan loistavaa, että kaikki käytetään hyödyksi. :) Paras ruusuvesi tulee damaskoksen ruusuista ja niistä tämäkin on tehty.

Murumuru C-Vitamiini Seerumi (30ml) – Boksin kohokohta! Murumuru on kotimainen, vegaaninen luonnonkosmetiikkamerkki, johon en vielä ole päässyt tutustumaan. Tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä (!), joten pääkaupunkiseutulaisille tämä on kunnon lähikosmetiikkaa. C-vitamiiniseerumia suositellaan väsyneelle iholle tuomaan energiaa, heleyttä ja kosteutta. Sisältää mm. kotimaista kaurauutetta, hyaluronihappoa, c-vitamiinia ja prebiootteja.

Luvially Lip Balm Cool Mint (16g) – Toinen kotimainen brändi, johon en ole tutustunut. Ymmärtääkseni merkki on ihan uusi ja tämä huulivoide on ensimmäinen tuote. Pohjana on kotimaista luomumehiläisvahaa, joiden lisäksi tässä on kaakaovoita sekä manteli-, hampunsiemen-, avokado- ja jojobaöljyä. Hyvin minttuinen tuoksu, tulee heti mieleen polkakarkit. Puikko on muuten ihan valtava! Normaalissa huulirasvapuikossa on ehkä 5 grammaa tuotetta ja tässä on huikeat 16 grammaa. Pahvinen kotelo on kiva idea, mutta katsotaan miten se kestää käytössä.

Turbliss Bioactive Peat Mask (20ml) – Turbliss on virolainen turvekosmetiikka-merkki, jolta löytyy hämmästyttävän laaja valikoima erilaisia turvetuotteita. Tämä bioaktiivinen naamio lupaa palauttaa ihon kimmoisuuden ja normaalin toiminnan – mitä se ikinä tarkoittaakin. Välttelen kuivan ihoni kanssa savipohjaisia naamioita, mutta turve kyllä kiinnostelee! Tämän ei saisi edes antaa kuivua kasvoille, vaan naamiota tulee kostuttaa mikäli se lähtee liikaa kuivumaan. Pussista riittänee kahteen tai kolmeen testikertaan.

Näytteinä mukana oli kaksi Absolutionin voidetta; La Crème du Soir ja La Crème Riche. Toinen puuttuu kuvasta, koska löysin sen boksin pohjalta vasta tyhjentäessäni pehmustesilppua roskikseen..

Loistava kokonaisuus! Tykkään, kun boksissa keskitytään yhteen asiaan eli tässä tapauksessa kasvojenhoitoon. Tällä kertaa mukana oli kolme täysikokoista tuotetta, yksi reilun kokoinen näyte ja kaksi pussinäytettä. Laskin boksille arvoksi noin 60 euroa. Jolie Boxia voi tilata joko kolmen kuukauden (noin 26€ per boksi) tai kuuden kuukauden (noin 23 euroa per boksi) jaksoissa. Multa aina välillä kysytään, että miksi tilaan tämmöistä yllätysboksia, koska eihän kaikki tuotteet voi mitenkään miellyttää. Mielestäni boksi on loistava tapa tutustua luonnonkosmetiikkaan ja niin merkkeihin kuin tuotteisiin, joita ei tulisi muuten ostaneeksi. Toki välillä menee metsään, mutta onneksi itselle epäsopivat tuotteet voi aina antaa eteenpäin ilahduttamaan muita.

P.S. Kertaluontoisen Jolie Lux Boxin kevätpainos on näemmä juuri tullut myyntiin! Se sisältää neljä täysikokoista tuotetta, matkakokoja ja tuotenäytteitä. Hinta on sama kuin viimeksi, 54€ ja sisällön arvo 205€. Ainakin jouluversio oli loistava, joten kovasti kutkuttelisi tämäkin.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön, kuten tähän boksitilaukseen.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Nena Sofia torstai 21. helmikuun 2019 at 20:07

  Oi, tässäpä olikin todella mahtava sisältö! Itse olen tosin sen verran hidas kuluttamaan huulivoiteita, että tuollainen 16g pakkaus olisi suorastaan painajainen. Eihän sitä saisi millään loppumaan :D

  • Reply Myy torstai 21. helmikuun 2019 at 22:02

   Mietin ihan samaa, että saa nähdä pilaantuuko puikko ennen kuin pääsee loppuun asti. :D Käytän kyllä huulivoidetta suht paljon, mutta niitä on samaan aikaan auki joku miljoona, että jokaisessa laukussa ja taskussa ja pöydällä on omansa..

 • Reply Kissis torstai 21. helmikuun 2019 at 21:03

  Persaus, kun mun blogiyhteistyö loppui ennen tätä boksia. :D

  • Reply Myy torstai 21. helmikuun 2019 at 22:02

   No niinpä! Superboksi <3

 • Reply JonnaH. torstai 21. helmikuun 2019 at 22:12

  Ihan mielettömän hyvä boxi, kaikki tuotteet huippuja, mikä on harvinaista. :D

 • Reply Päivi / Rouva Kameleontti lauantai 23. helmikuun 2019 at 12:38

  Noniin nyt lähtee tilaukseen tuo Lux Boxikin. :O

  Miten sä ymmärtäisit tän, kun Jolien sivuilla lukee näin:
  ”Huomaathan, että lux boxit toimitetaan keskitetysti kaikille tilaajille viimeistään viikolla 12. Ethän tilaa samalle tilaukselle muita tuotteita.” Haluisin ilmaiset postikulut ja nehän saa yli 100e ostoksiin, jotka saisin jos tilaan pari muuta hankintalistalla ollutta juttua ton boksin lisäksi. :’D Kysyin Joliesta jo asiaa, mutta eivät kerinneet vastata ja olen malttamaton. :D

  • Reply Myy lauantai 23. helmikuun 2019 at 23:07

   Mä veikkaisin, että ne muutkin tuotteet lähtee vasta boksin mukana, mutta toisaalta on mahdollista, että boksit lähtee ihan eri paikasta ja sen takia tilaukselle ei saa laittaa muuta. :/

  Leave a Reply