HG, Tuoksut, YSL

YSL Black Opium

Kävimme syyskuun alussa Miehen kanssa kehittävän keskustelun.

– Parin viikon päästä julkaistaan yksi tuoksu, jonka mä todella kovasti tahtoisin.
– Ai olisko siinä hyvä joululahja?
– No siis oon kuullut huhua, että jotkut saa vuosipäivälahjoja.
– Ai sellasiakin.. Kaikkea sitä.
– Mä en ole saanut kymmenen vuoden aikana yhtään vuosipäivälahjaa, niin nyt olisi hyvä hetki!

Black Opium oli rakkautta jo pelkän kuvauksen perusteella, ennen kuin edes pääsin sitä nuuhkaisemaan. Ensi tuoksuttelulla rakkaus vain syveni. Tämä on niin minua. Alkutuoksussa on rosepippuria, appelsiininkukkaa ja päärynää. Sydäntuoksussa on jasmiinia ja hyvin vahvasti hallitsevaa kahvia. Pohjatuoksusta löytyy lempparikaverini vanilja ja patsuli sekä seetriä. Tuoksu on voimakas ja mausteinen, mutta pehmeä. Kahvi tekee tästä sopivan kummallisen.

Tuoksumakuni on aika mummoutunut noin muutenkin, mutta oli hauska huomata miten tuoksu käyttäytyy eri iholla. Kokeilimme tätä samaan aikaan kaverini kanssa ja nuuhkimme ranteitamme päivän mittaan. Hänen ihollaan tuoksu pysyi paljon voimakkaampana ja lähes pistävänä, kun minun ihollani tuoksu pehmeni huumaavaksi lämmöksi. Ehkä se selittää rakkauteni voimakkaita ja synkkiä tuoksuja kohtaan. :)

Tuoksu on saatu Mieheltä lahjaksi. Olisin kyllä ostanut sen ihan itse, jos en olisi saanut.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply Kati lauantai 27. syyskuun 2014 at 18:57

  Tuo keskustelu! :D Pitää varmaan kokeilla samaa… Hienon näköinen tuo pullo, ja mielenkiinto heräsi siinä määrin, että täytyy käydä tuoksuttelemassa tuota ensi viikolla!

  • Reply Myy tiistai 30. syyskuun 2014 at 20:55

   Kokeilu tuotti tulosta! :D

 • Reply Aamu lauantai 27. syyskuun 2014 at 21:04

  Black Opium oli rakkautta jo ennen kuin kohdattiin. Tämä taitaa olla nyt minun signature -tuoksuni. Pointsit miehelle, että tajusi noin pienistä vihjeistä. ;)

  • Reply Myy tiistai 30. syyskuun 2014 at 20:55

   Mies tajusi siis sen verran, että kävin ihan itse ostamassa tuoksun sen rahoilla.. Haha :D

 • Reply Ilona lauantai 27. syyskuun 2014 at 21:05

  Ooooo tää kuulostaa IHANALTA! Pitää käydä nuuskimassa, vaikuttaa siltä että tämä voisi olla kovasti myös minua. JA ANTEEKSI MITÄ, EI VUOSIPÄIVÄLAHJAA KYMMENEEN VUOTEEN?! Me juhlistetaan kihlajaispäivää, hääpäivää ja seurustelun alkamispäivää, eli kolmea eri juttua vuodessa :D

  • Reply Myy tiistai 30. syyskuun 2014 at 20:56

   Me ei olle kihloissa, eikä naimisissa, eikä kumpikaan muista/tiedä mikä se vuosipäivä varsinaisesti on.. :)

 • Reply Dzinni lauantai 27. syyskuun 2014 at 22:25

  Tuota myös himoitsin, mutta viime aikoina lähti hiukan lapasesta tämä tuoksujen ostelu, kirjoittelin jo hiukan siitä blogiini ja jatkoa seuraa…..

  • Reply Myy tiistai 30. syyskuun 2014 at 20:57

   Välillä on kunnon tuoksukausia!

 • Reply Jonna H. sunnuntai 28. syyskuun 2014 at 14:43

  Toi pullo on niin upea. Mä en ole tähän asti tykännyt kuin yhdestä Opiumista ja tätä en ole ehtinyt tuoksuttelemaan, vielä… Mutta tuon kahvin takia haluaisin kyllä rakastaa tätä! <3

  • Reply Myy tiistai 30. syyskuun 2014 at 20:59

   Tää on mun ensimmäinen Opium. Saa nähdä mihin johtaa.. :)

 • Reply Elisa sunnuntai 28. syyskuun 2014 at 17:02

  Äh, tämä tuoksu ei ollut mulle hyvä :( Alkutuoksu oli ihana ja kahvinen, kunnes laimeni vaniljalla tehostetuksi kukkaistuoksuksi. Eli ei käyttäydy yhtään kivasti mun iholla. Toivoin, että tämä olisi oikeasti erilainen ja kahvinen tuoksu mutta ei pääse lähellekään esim. Loverdosen tai Hypnotic Poisonin lempeänpehmeää makeutta.

  Hyvä kuitenkin, että oli nappi lahja sulle! Ihana mies, kun noin sua muisti :) <3

  • Reply Myy tiistai 30. syyskuun 2014 at 21:00

   On kyllä jännä miten eri tavalla tuoksut käyttäytyy eri ihoilla. :)

 • Reply Anonymous sunnuntai 28. syyskuun 2014 at 21:52

  Tykkään tästä tuoksusta paljon! Mielestäni tämä menee samaan kategoriaan Lancomen La Vie Est Belle – tuoksun kanssa, eikä siten ole omaan nenääni mitenkään synkkä, vaikka nimi ja pullo niin antavatkin ymmärtää. Ostaisin, ellei kaapista löytyisi jo ihan liikaa tuoksuja…

  Oletko muuten koskaan päässyt tuoksuttamaan Lolita Lempickan nimikkotuoksua? Muistelisin, että pidät mm. Guerlainin pikkumustasta ja Diorin hypnoottisesta myrkystä, niin tuo tuoksu voisi hyvinkin olla mieleesi :) edellä mainitut tuoksut kuuluvat myös omiin lemppareihin, mutta tuo Lolitan tuoksu on ihan yliveto! Lakritsia, orvokkia, vaniljaa, kirsikkaa – nam! Tosin tuoksu jakaa mielipiteitä aika voimakkaasti ainakin mun lähipiirissä :D Ei mikään kevyt päivätuoksu, vaikka itse kyllä käytän surutta myös päivisin ;)

  • Reply Myy tiistai 30. syyskuun 2014 at 21:01

   En ole koskaan tuoksuttanut mitään Lolita Lempickaa. Hyvin muistat, nuo on kaksi lemppariani! Täytyy siis tutustua Lolitaan, kiitos :)

 • Reply Nanna torstai 2. lokakuun 2014 at 19:30

  Joo mäkin hurahdin tähän aaaaargh! :D

 • Reply Päivi lauantai 4. lokakuun 2014 at 10:30

  En vakuuttunut eilen tätä ensikertaa nuuhkiessani, mutta tänään otan toisen yrityksen. Mä haluan ihastua tähän, koska pullo. Tuo pullo on jotain aivan järjettömän upeaa!

  Lolita Lempickan Si Lolita on kaihertanut mieltäni vuosikaudet, mutta en ole saanut tilatuksi sitä. Mietin sitä, että jos tuoksumakuni on kuitenkin muuttunut sen jälkeen kun sitä viimeksi tuoksuttelin jossain ulkomailla.

 • Leave a Reply