Aasialainen kosmetiikka, Kasvojen puhdistus, Shu Uemura

Shu Uemuran puhdistusöljyt

Shu Uemura High Performance Balancing Cleansing Oil Advanced Formula (nimihirviö) loppuu pian.. Tämä on täydellinen! Poistaa meikit tehokkaasti ja hellävaraisesti. Kaikki silmämeikki, myös vedenkestävä, lähtee ilman mitään ongelmia. Ripsiväritkin sulaa tähän hetkessä, kun Lumenen öljyn kanssa ripset tuntuivat kovilta vielä tovin öljymuhittelun jälkeen. Tämän voi vaan pyyhkäistä silmien yli ja kaikki meikki lähtee. Mr Uemuran mielestä kaksoispuhdistusta ei tarvita, mutta jätetään hänen mielipiteensä huomioimatta. Ja katsokaa tuota täydellistä pumpun nokkaa! Kerrankin tarpeeksi pitkä ja siro, jolloin pullo voi huoletta olla hyllyllä pumpatessa, eikä öljy päädy vääriin paikkoihin. Rakastuin siis täysin tähän puhdistusöljyyn ja päätin pysyä samassa merkissä, mutta kokeilla muita vaihtoehtoja. Sopivasti silmiini osui Ebayssa kolmen matkakokoisen (eli 50ml) öljyn pakkaus. Loistava testattavaksi!

Vasemmalta Cleansing Beauty Oil Premium A/O, Cleansing Beauty Oil Premium A/I ja White Recovery Brightening Cleansing Oil Advanced Formula.

Näiden neljän lisäksi löytyy vielä High Performance Balancing Cleansing Oil Fresh, mutta se on rasvaisemmalle iholle suunnattu, joten jätin sen muutenkin heti pois laskuista (nyyh, se olisi ollut vaaleanpunaista).

Käytössäni ollut Balancing sopii kaikille ihotyypeille, joten siitä oli hyvä aloittaa. Eniten minua kiinnostaa Premium A/O ja Premium A/I, joista jommasta kummasta varmasti tulee vakkariöljyni. Premium A/O on maailmanlaajuisesti Shu Uemuran myydyin puhdistusöljy ja tarkoitettu ikääntyvälle iholle. Premium A/I on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle.

Uusin tulokas öljyperheeseen on Brightening, joka nimensä mukaisesti lupaa kirkastaa ihoa. En usko tämän päätyvän perusputsariksi, mutta voi olla hyvä joko kuuriluontoisesti tai silloin tällöin käytettynä.

Käytössäni olleen öljyn tuoksusta en niin pitänyt, se oli jotenkin tunkkainen. Nämä kolme miniä tuoksuvat kaikki miellyttävälle pullon suusta nuuhkittuna. Nyt kun selailin Shu Uemuran sivuja, niin ilmeisesti vain nuo Advanced Formulat (eli Balancing ja Brightening) poistavat vedenkestävän meikin. Ymmärsinköhän oikein? No, kohta se selviää käytössä.

Kunhan suosikkini löytyy, niin ajattelin hankkia sitä jättipullon. Näitähän saa siis 150ml ja 450ml (!) pulloissa. Isolle pullolle tulee vaan sen verran hintaa, että netistä tilatessa se varmasti jää tulliin ja hinta nousee.. Tietääkö muuten joku, että onko mitään tuuria löytää näitä yleensäkin lentokentiltä? Helsinki-Vantaalta en edes uskoisi, kun merkkiä ei Suomessa myydä, mutta miten muut isommat Euroopan kentät?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply M tiistai 8. kesäkuun 2010 at 19:02

    Voi että kun muakin himottaisi nuo öljyt! Täytyy tässä opetella varmaa käyttämään myös tuota eBaytä, että noita jostain saisi itselleen hankittua :)

  • Reply kiukkupussi tiistai 8. kesäkuun 2010 at 22:01

    Mä olen opetellut käyttämään sitä just sen verran, että osaan ostaa. :) Muuten se on kauhean sekava!

  • Leave a Reply