Huulimeikit, IsaDora, Kynsilakat, OPI, Rimmel, Sally Hansen, Silmämeikit

Ystismyyntiostoksia

Blogiini on viime kuukausina satanut turhauttavasti spämmiä, mutta tämän otsikon perusteella spämmirobotit tuskin tänne löytää.. :) Kolusin toukokuussa kahdet ystävämyynnit; perinteiset Bernerin ja uutena myös OPI:n. Kävin Bernerillä vasta keskiviikkona (ne siis kestää yleensä ti-ke), mutta tällä kertaa se taisi olla virhe. Aikaisemmilla kerroilla uutta myytävää on tullut myös toisena päivänä, nyt ei. Ainakin kaikki selektiivinen oli mennyt. En taida siitä huolimatta uskaltautua syksyllä tiistai-aamun ryysikseen..

IsaDoran ja Rimmelin meikkejä sai viisi kappaletta kympillä. Ei paha! Silmämeikeistä nappasin kaksi IsaDoran Twist-Up Metallic -kynää ja yhden Cream Mousse -luomivärin.

Kynän sävyt 49 Blue Hawaii ja 50 Paradise Green sekä vaahdon sävy 30 Galaxy. Kynät on päässeet jo meikkeihin ja toimii mainiosti. Vaahtoa en ole vielä kokeillut, mutta sillä voisi saada mustan kynäpohjan päälle hienon bilemeikin.

Huulimeikeistä valitsin yhden IsaDoran rajauskynän ja yhden Rimmelin Apocalipsin. Noita kyniä minulla on jo entuudestaan kaksi ihan normaalihintaisena ostettua. Laatu on erittäin hyvä! Rimmelin huulilakoista olin lukenut paljon hyvää, mutten koskaan kokeillut.

IsaDora Perfect Lipliner sävyissä 68 Nude, 27 Zinfandel ja 26 Fuchsia. Rimmelin huulilakka sävyssä 303 Apocaliptic. Sain saman huulilakan vielä LivBoxista. Enkä edes yhden käyttökerran perusteella tykännyt siitä, puuh. Väriä tuli aplikaattoriin ihan liikaa ja se oli jotenkin.. muovista.

Sallyn kynsituotteet oli kaksi vitosella. Yhdestä epäonnistuneesta yrityksestä huolimatta päätin kokeilla kynsitarroja. Nämä on kuitenkin ihan oikeaa lakkaa, joten ehkä saan ne asettumaan kuperille kynsilleni paremmin kuin tarratarrat. En ole vielä uskaltanut kokeilla. Ehkä lomalla! Hoitolakasta postasinkin jo täällä.

Kassalta tuli vielä kylkiäisenä parit ripset ja Rimmelin nude kynsilakka.

OPI:lta ostin kuusi lakkaa. Neljä sai kahdella kympillä ja yhden satsin puolitin Petran kanssa.

Big Hair… Big Nails on hyvin hyvin samankaltainen kuin minulta jo löytyvä Guy Meets Gal-veston. Jellymäinen, sopii parhaiten glitterkerrostuksiin. Neljä kerrosta tässä.
Animal-Istic on ihana shimmerinen kesälakka!
Yoga-Ta Get This Blue! paikkaa hohtavan navy-lakan aukkoa, joka (hämmentävää kyllä) minulla oli.
More Than A Glimmer on maailman söpöin vaaleanpunainen glitteroksennus.
The World Is Not Enough on hämmentävästi tummempi pullossa. Kaunis silti!
Goldeneye on Bond-kokoelman kultapläjäys. Todella keltakulta, ei ehkä paras ihonsävyyni.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anonymous maanantai 7. heinäkuun 2014 at 08:09

  Todella kivoja ostoksia :)
  Missä näitä ystävämyyntejä oikein järjestetään? En ole koskaan kuullutkaan :Dd

  • Reply Myy sunnuntai 13. heinäkuun 2014 at 21:55

   En oikeen tiedä missä näistä ilmoitettaisiin. Itse olen bongaillut muista blogeista :)

 • Reply MS maanantai 7. heinäkuun 2014 at 11:06

  Sain tuon Rimmelin huulilakan LivBoxin mukana ja tykästyin! En uskonut, että se olisi niin pysyvä. Tuoksukin on kiva! Mä en ole aikaisemmin noissa ystävämyynneissä ollut, joten muakin kiinnostaisi tietää missä ja milloin niistä infotaan? :) Jos vaikka joku kerta pääsisin paikan päälle ;)

  • Reply Myy maanantai 7. heinäkuun 2014 at 19:49

   Pumpulipupun blogi on ollut hyvä bongailupaikka ystismyynti-ilmoituksille! :D En oikeen tiedä missä infottaisiin. Puskaradio.

 • Reply Jonna H. maanantai 7. heinäkuun 2014 at 16:40

  Pitäisköhän vihdoin itsekin hankkia toi Goldeneye kuolaillut sitä siitä lähtien, kun tuli myyntiin. <3

  • Reply Myy sunnuntai 13. heinäkuun 2014 at 21:56

   Se on kyllä todella kaunis! Paitsi hieman nahkea poistaa.. Kynsissä on vieläkin hiutaleita kiinni, vaikka olen poistanut & lakannut kahdesti sen jälkeen. :)

  Leave a Reply