Hamstraus

Hullujen päivien tärpit

Se olis taas Hullut Päivät huomisesta lähtien! Perinteiseen tapaan, tässä mun tärpit kometiikkaostoksille. :)

Keskiviikkona tulee myyntiin maailman paras rajaustussi Sensailta! Joustava kuitukärki on miellyttävä käyttää (en itse ole huopakärkityyppiä). Ja tässä säästää mukavasti luontoa, kun jatkossa tarvitsee ostaa hylsyn sisälle vain pieni täyttöpatruuna. Taisin käyttää ensimmäistä hylsyä viitisen vuotta ja ostaa sinne about saman verran täyttöpatruunoita ennen kuin vaihdoin uuteen. Joe Blascon valovärin nimellä kulkeva oranssi jankki peittää kaikki mahdolliset varjot silmien alta ja on ihan älyttömän riittoisaa. Mulla on käytössä sävy 1. Voisin ehkä postata Sensain tussista uudestaan, kun ainoa juttu siitä on vuodelta 2010 (apua en kestä), kun ostin sen ensimmäisen hylsyn.. Blascosta voi lukea vähän tuoreempia mietteitä täältä (sama purkki on muuten nyt kaksi vuotta myöhemmin edelleen käytössä).

Estee Lauderin klassikkoseerumi ei ole turhaan kehuttu! Jos hämmästelette hintaa, niin tässä pullossa on 2,5 normaalikokoisen pullon verran tavaraa eli PALJON. Jos uisin rahassa, enkä pitäisi kosmetiikkablogia, käyttäisin loppuikäni Bioeffectin seerumia. Tämä ihmeaine ei tarvitse kaverikseen mitään muuta ihonhoitotuotetta (!) ja saa naaman näyttämään törkeen hyvältä. Lauderista en näemmä ole postannut, mutta Bioeffectiä ihastelin tammikuun suosikeissa.

Shiseidon taivuttimet mulla on ollut käytössä viime hullareista asti ja oon tykännyt. Näillä pääsee hyvin ihan tyveen kiinni ja taivuttaa kauniille kaarelle. Plussana myynnissä on vaihtokumeja, toisin kuin Shu Uemuran taivuttimiin. Myynnistä löytyy myös Foreo, niin Luna Mini 2 kuin Luna Play. Jälkimmäinen on edullisempi ”testiversio”, jota ei voi ladata, mutta jolla on hyvä kokeilla mitä laitteesta tykkää. Itsehän jäin sen kautta koukkuun ja hankin isomman ”oikean” Foreon.

Torstaina saa L’Orealin Serie Expert -sarjan shampoota, joka mulla on just nyt käytössä ja johon olen palavasti ihastunut. Vaaleanpunainen kimaltava (!) shampoo pesee pehmeästi ja selvittää yllättävän hyvin. Helena Rubinsteinin peitevoide on takuuhyvää tavaraa (ostaisin tästä itse sävyn 1).

Perjantailta nappaisin Mossan Vitamin Cocktail -päivävoiteen, joka on i-h-a-n-a (postausta täällä). Yllätyin, että Ecotoolsin uusia meikkisieniä löytyy jo nyt kampanjasta! Nämä pesee kalliimmat beautyblenderit ja on tietty parempia luonnolle. Nämähän vilahti just mun kuukauden suosikeissa.

Lauantaina tulee Shiseidon yönaamiota, jonka ostin viime keväänä. Todella miellyttävä iholla ja tekee ihmeitä yön aikana. (Postaus vielä luonnoksissa, sorry!) Melvitan L’Or Bio -kuivaöljy on uusimpia tuttavuuksia, mutta ihastuin siihen heti.

Minkä perässä te aiotte juosta tavaratalossa vai klikkailetteko kotisohvalta? :)

Kaikki kuvat hullutpaivat.com. 6-vuotiaan tasolla oleva leikkaa-liimaa bloggaajan omaa. Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Tuuli 💙 tiistai 10. lokakuun 2017 at 13:52

  Voisikohan tuo Joe Blascon valoväri olla vastaus mun toiveisiin? Kaikenlaista oon kokeillu mun mustille silmänaluksille mutta tuloksetta :( Osaatko sanoa mihin muuhun sitä voisi käyttää jos se ei passaakkaan 40+vuotiaan ryppyisiin silmäalleihin? Tämä meinaan kyllä kiinnostelisi :) Mulla tuo Sensain kynä on ollut täysin hutiostos, ei piirrä kunnolla ja on jotenkin kuiva, mutta se voi olla etten osaa oikein käyttää sitä… Shiseidon yönaamio oli aivan huippu tuote <3 Mielelläni juoksentilisin miljoonan muun naisen ja teinin joukossa osastoilla, mutta Oulun Stockmannihan suljettiin.. oliko se tänä vuonna?!!? XD

  • Reply Myy tiistai 10. lokakuun 2017 at 22:56

   Mä en oikeen keksi Blascolle muita käyttötarkoituksia, koska se on niin oranssihtavaa. Koostumus on tosi vahamainen ja ihan superpieni määrä riittää pitkälle. Itsellä ei ole painunut tuohon ensimmäiseen poimuun, kun laittaa hyvin ohuesti. :) Ootko Sensain kynään pumpannut kunnolla väriä painamalla sitä nappia monta kertaa, niin että kärki kastuu kunnolla? Koska jos se ei kastu vaikka kuinka painelis, niin sitten on varmaan joku vika siinä kynässä. Itsellä riittää normikäytössä yksi painallus per meikkauskerta, kunhan sitä nappia on ensimmäisellä käyttökerralla runkannut ihan kunnolla ja sivellin on päässyt kokonaan kastumaan. Ja oli kyllä superkurja, kun Oulun talo meni vuodenvaihteessa kiinni. :(

   • Reply Tuuli 💙 torstai 12. lokakuun 2017 at 18:15

    Kiitos ”kannustuksesta” Sensain kynän suhteen, olin jo luovuttanu sen suhteen! Mä rynkytin sitä ihan kunnolla ni se rupes pelittään XD Olin aikaisemmin vissiin liian helläkätinen :D Nyt vaan rupeen opetteleen sen käyttöö :)

    • Reply Myy torstai 12. lokakuun 2017 at 21:43

     Hei mahtavaa! Musta tuntuu, että kaikki noi kynämalliset asiat, missä pitää painaa nappia tai kiertää päästä, tarttee hirveetä rynkytystä ennen kuin alkavat toimia suvujasti. Muistan painelleeni joskus YSL:n valokynän nappia varmaan 70 kertaa ennen kuin väriä alkoi virrata.

 • Reply Kissis tiistai 10. lokakuun 2017 at 21:59

  No vähänkö kiinnostuin tosta BioEffectin seerumista! :o

  • Reply Myy tiistai 10. lokakuun 2017 at 22:58

   Se on ihan ihmetavaraa!

  Leave a Reply