Kynsilakat, Poshe, Seche

Pikakuivattajista

Joskus on pakko luovuttaa ja nyt on se hetki tullut. Poshen pikakuivattaja on mennyt niin liisteriksi, että siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä. Tuote toimi ihanasti pullon puoliväliin asti ja alkoi sitten muuttua siirapiksi. En meinannut uskoa tätä muiden kertomaa väitettä, mutta nyt uskon. Tilalle kokeilen Seche Vite -pikakuivattajaa, joka ainakin parin käyttökerran jälkeen vaikuttaa hyvältä. Koostumus tuntuu ihanan ohuelta, kun olin jo alkanut unohtaa millaista Poshe aluksi oli. :) Paitsi Seche haisee karsealle. Tai siis pitäisi haista, mun mielestä tää tuoksuu ihanalle. Ihan samalle kuin ne paaaksut huopatussit. No, mun mielestä bensakin tuoksuu hyvälle, että se siitä.

Katsokaa nyt..

..tätä LIISTERIÄ. Pullo on ollut siis tovin väärinpäin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Timangy keskiviikko 21. heinäkuun 2010 at 17:37

  Oletko kokeillut Mavadrytä tai Trindin pikakuivattajia? Itse olin kokeillut vaan Mavaa pari pulloa kunnes kokeilin Trindiä ja ekasta kerrasta jäi aika paskainen maku suuhun.
  Kuinka suuria puteleita nuo on? Onko kannattavaa ostaa iso pullo kun pikakuivattajat liisteröityvät kuitenkin aika nopeasti vai miten estät/hidastat liisteröitymistä (tietenkin pyyhit pullon suun käytön jälkeen jne…)?
  Ensi kerralla täytyy varmaan ostaa se isompi Mavadryn pullo eli palata tuttuun turvalliseen, mutta tosin en ole varma kun se on aika iso pullo, meinaan että kestääkö se pohjaan asti liisteröitymättä.

 • Reply norppa keskiviikko 21. heinäkuun 2010 at 20:24

  Mie ainakin vannon ton Sechen nimiin! Ei oo liisteröitynyt, vaikka enää kolmasosa jäljellä.

 • Reply Anonymous maanantai 26. heinäkuun 2010 at 09:50

  Seche Vite muuttuu ihan samanlaiseksi liisteriksi pullon puolivälissä, valitettavasti. :(

  Olen silti ostanut uskollisesti, sillä se on ihan mahtava pikakuivattaja!

 • Reply kiukkupussi perjantai 30. heinäkuun 2010 at 12:43

  Timangy: En itseasiassa ole kokeillut Mavadryta, enkä Trindia. Jälkimmäisestä en ole lukenut mitään hyvää, mutta Mavaa on kehuttu. :) Olen laiska ja en jaksa puhdistaa pullon suuta.. Sechessa on tavaraa 14ml, Poshe taisi olla hieman pienempi.

  norppa: Jes, mulla on siis toivoa!

  Anonyymi: Toivottavasti ei liisteröityisi, tämä on nimittäin tuntunut todella hyvältä. :)

 • Reply r0sie keskiviikko 4. elokuun 2010 at 08:31

  Tosiaan molempia olen itsekin käyttänyt ja samanlaiseksi liisteriksi muuttuvat. Viimeisetkin jämät pystyy kuitenkin käyttämään hyvin, kun pistää hieman Seche Restorea (tai muuta vastaavaa :)) ja sekoittelee. Ei oo kallis investointi toi Restore ja lakat pysyypi kuosissa. Mulla on pullossa nyt puolet jäljellä ja ikää sillä taitaa olla jo 9 kk.

 • Leave a Reply