Yleinen

Hups?

Olen vielä olemassa. Viime viikojen vahingossa syntynyt päivitystauko on johtunut työkiireistä, muista kiireistä, lehtien lukemisesta, nukkumisesta ja ennen kaikkea siitä, että juuri nyt mua on kiinnostanut kasvit ja parveke. Tämä on kuitenkin kosmetiikkablogi, joten oletan, että teitä ei kiinnosta parvekkeen sisustaminen, multaiset näpit, söpöt taimet, yrttien istuttaminen tai muu parvekepuutarhafiilistely.

Mulla on reilusti käsittelyä odottavia kynsi- ja tuotekuvia, iso kasa loppuneita tuotteita sekä pitkä lista keskeneräisiä postauksia. Kyllä ne sieltä vielä valmistuvat, kunhan parvekkeella on kaikki kunnossa. ;)

Pakko vielä fiilistellä viime kesää..

Tässä YHDEN basilikapuskien trimmauksen tuotos. Suurimmat lehdet olivat kämmeneni kokoisia. Vieressä Fiskarsin isot paperisakset (ai miten niin ne ei ole keittiösakset?), joista saa vähän mittasuhdetta.

..ja silputtuna pusseihin. Pakkaseen päätyi lopulta sen verran reilusti basilikaa, että sitä on vieläkin jäljellä. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Virve torstai 20. toukokuun 2010 at 00:31

    Kyllä minä silti mielelläni katselisin edes ohimennen kuvia ihanasti laitetusta parvekkeesta. :)

  • Reply kiukkupussi torstai 20. toukokuun 2010 at 10:30

    Eiköhän tänne sitten muutamat kuvat päädy. :)

  • Reply Hannukkaz lauantai 22. toukokuun 2010 at 20:10

    Meitti ilmoittautuu kiinnostuneisiin mukaan!

  • Leave a Reply