Luomivärit, MAC

MAC Objects of Affection

Alunperin oli tarkoitus esitellä tämä pigmenttisetti niin, että mukana olisi edes yksi meikkikuva. No, meikkikuvia joutuu odottelemaan, joten sylkäisen swatchit ulos nyt, kun settiä ehkä mahdollisesti saattaisi jopa olla vielä jäljellä. Ja kukaanhan ei onneksi huomaa, että joku glittersorminen tahmatassu on koskenut pakettiin..

Kuolasin aluksi kuvista pinkkiä settiä, koska se olisi niin minua, mutta hyppäsin ulos boksista ja ostin sinisen setin. Sinisen. Minä. Huh! Pientä miinusta annan purkkien kapeasta suuaukosta, vaikka ulkoasu muuten onkin niin nätti. Tuollainen suu on varmasti kätevä dipatessa sivellintä, mutta minä haluan levittää pigmentit sormella.

Setissä on seuraavat sävyt: white / blue noir / deep blue green / grey glitter / dark soul. Alla UDPP, swatchit pyyhkäisty sormella (okei joojoo, glitteri on taputeltu).

Ehdoton lempparikaksikko on blue noir ja deep blue green. Niin savuisia ja kauniita sinisiä. Dark soul on täydellinen glittersmokey-sävy. Valkoisessa on hyvä koostumus ja kaunis hohto. Varsinainen irtoglitter on minulle täysin turha ja tykkäisin enemmän, jos pigmentit myytäisiin omina setteinään ja glitterit erikseen.

Meikkejä tulee, kunhan aurinko suvaitsee saapua takaisin keskuuteemme. :) Ostitteko te jotain holiday-kokoelmasta?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Elisa torstai 18. joulukuun 2014 at 15:54

  Nooo ne kaksi muuta pigmenttisettiä eksyivät mun mukaan… :) Deep Blue Green mulla jo on, joten sen takia tämä jäi kauppaan. Blue Noir jäi kyllä kutkuttamaan, eli toivon että saisin sen vielä pigmenttikokoelmiini.

  • Reply Myy torstai 18. joulukuun 2014 at 22:09

   Nekin sai siis hyvän kodin, mahtavaa! :)

 • Reply Liisa torstai 18. joulukuun 2014 at 21:41

  Mä ostin Ruby Woo -pakkauksen ja sit miltei heti perään pinkin huulikiiltosetin. ^_^ <3

  • Reply Myy torstai 18. joulukuun 2014 at 22:10

   Iiih! <3 Mä välttelin huulimeikkejä. En uskaltanut edes katsoa.

 • Reply Henna R perjantai 19. joulukuun 2014 at 10:32

  Tuo Grey Glitter <3

 • Leave a Reply