HG, Muotoilutuotteet, Osis+, Redken

Redken Powder Grip 03

Tämä on hiuspuuterien aatelia. Rakastan miellyttävän nahkeaa, runsasta tekstuuria hiusteni tyvessä. Silkkinen ja superliukas hiuslaatu vain huutaa sitä. HG-listalleni on päätynyt kaksi hiuspuuteria; tämä Redken ja Osis. Ne jättää juuri oikeanlaisen tuntuman, eivätkä millään tavalla näy tummassakaan tukassa. Koostumukseltaan molemmat puuterit on todella samankaltaista. Voiton vie Redken tämän purkin kahden ominaisuuden takia.

Ensinnäkin ripottelu hoituu yhdestä reiästä, joten ei tarvitse pelätä yliannostelua. Osiksen levitin aina käden kautta, mutta tätä uskallan myös laittaa suoraan tyveen.

Toiseksi, purkkia pystyy puristamaan. En saa ikuistettua efektiä kuvaan, mutta pumppaavalla puristeluliikkeellä puuteria pöllyää suoraan ylöspäin, jolloin saa puuteroitua lyhyen tukan niskan. Ihan superkätevää! :)

INCI. Purkissa on tavaraa 7g, mutta riittoisuus uskomaton. Käytin ensimmäistä purkkiani todella pitkään, nyt juuri korkattuna toinen. Tekstuurin janoisille suosittelen myös Redkenin tupeeraussuihketta, joka sopii niin pitkälle kuin lyhyelle tukalle ja suihkevahaa, joka on parhaimmillaan vähän lyhyemmässä tukassa.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jonna H. keskiviikko 6. elokuun 2014 at 08:48

  Vaikuttaa tosi näppärältä. Mulle Osis oli jees-tuote, joten nyt teki mieli alkaa kokeilla tätä.

  • Reply Myy torstai 7. elokuun 2014 at 09:10

   Jos tykkäsit Osiksen jättämästä tunteesta, niin sitten tykkäät tästäkin :)

 • Reply Marisa torstai 7. elokuun 2014 at 03:32

  Redkenin kuivashampoo Powder Refresh 01 on parasta ikinä! Super-superkevyttä, mahdoton annostella liikaa, puhdistaa täydellisesti, ei juurikaan jätä valkoista hiuksiin. Rakennetta se tosin ei tuo, mutta kuivashampoona ihan ässä. Kannattaa kokeilla! :)

  • Reply Myy torstai 7. elokuun 2014 at 09:10

   Mulla on sitä pullo kokeilussa :) On tosiaan ihan super höyhenenkevyttä! Itse kaipaan vähän enemmän tekstuuria.

  Leave a Reply