Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Kasvovoiteet, L'Occitane, Öljyt

Kevään ensimmäinen testijakso: L’Occitane

L'Occitane-01

En ole tainnut koskaan testata kokonaista uutta sarjaa kerralla, koska ihoni on melko herkkä reagoimaan muutoksiin. Nämä L’Occitanen ihanuudet (osa on uutuuksia, osa jo vakiovalikoimaa) sai minut poikkeamaan rutiineista, joten katsotaan mitä käy. :) Testailu alkoi viime viikolla ja palaan myöhemmin lopputuloksiin. Tässä ensifiiliksiä.

L'Occitane-02

L’Occitane Immortelle Oil Make-Up Remover (24€ / 200ml) – Aion pysyä sen verran omissa tottumuksissa, että kaksoispuhdistuksesta en luovu. Onneksi L’Occitanelta löytyy puhdistusöljyä – jopa kahdesta eri sarjasta! Tämän ”aikuisen ihon” immortelle-sarjan lisäksi shea-sarjassa on oma öljyputsarinsa. Auringonkukkaöljyyn pohjautuva puhdistusöljy lupaa poistaa vedenkestävän meikin ja sopia kaikille ihotyypeille. Pääseekö tämä haastamaan vanhat lempparini, MACin ja Sensain? Hinnan puolesta L’Occitane hakkaa molemmat heti (MAC noin 30€ per 150ml ja Sensai noin 50€ per 150ml).

L’Occitane Pivoine Sublime Perfecting Make-Up Remover (20€ / 200ml) – Pioni-sarjan uusi puhdistustuote on tarkoitettu myöskin meikinpoistoon, mutta olin itse ajatellut käyttää sitä kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena. Tätä kirjoittaessa jäin kuitenkin miettimään inciä ja käyttötarkoitustani, koska tuotteessa ei ole varsinaisesti mitään pesevää ainesosaa. Koostumukseltaan geeli on hyvin kiinteää, enemmänkin hyytelöä, eikä se vaahtoa. Pari hurraahuutoa sille, että molemmat puhdistustuotteet on pumppupulloissa! :)

MUTTA: ainakin näille kahdelle puhdistustuotteelle luvataan vain kolmen kuukauden säilymisaika avaamisesta! Ei kannata siis hillota turhaan liian pitkiä aikoja. Tässä samalla voin kertoa omasta hölmöydestä, kun ihmettelin puhdistustuotteiden ja kasvoveden pullojen etikettejä, jotka näytti ilmakuplaisilta ja huonosti liimatuilta. Sitten välähti; etiketin takana on pistekirjoitusta! Ihan mahtavaa!

L'Occitane-03

L’Occitane Pivoine Sublime Perfecting Toner (18,50€ / 200ml) – Herkullisen tuoksuinen pioni-kasvovesi on myös uutuustuote. Tykkään itse levittää kasvovedet (tai hoitonesteet) käsin ja iltaisin tapanani on tipauttaa kämmenelle kasvoveden sekaan myös pari tippaa öljyä. Neste emulgoi öljyn ja se humahtaa ihoon paljon paremmin kuin sellaisenaan yksinään. Pioni-sarjan pääraaka-aineena on pioniuute, joka lupaa heleyttää ihoa.

L’Occitane Immortelle Precious Cream Light Texture SPF20 (59€ / 50ml) – Voide lupaa kolmivaiheisen vaikutuksen ikääntymisen merkkeihin ihossa: sileämmän, kiinteämmän ja suojatun ihon. Tämä on kevyemmän koostumuksen omaava versio Precious Cream -klassikkovoiteesta ja sisältää aika hyvän SPF20-suojakertoimen. Myönnän suoraan, että olen ihan surkea käyttämään aurinkosuojia kasvoilla. Perustelen asiaa itselleni meikkipohjien suojakertoimilla (ja sillä, etten tykkää aurinkosuojien tunnusta iholla), mutta eihän ne yksinään riitä.. Katsotaan opinko tämän myötä! Immortelle-sarjan pääraaka-aineena on immortellen eli ikikukan eteerinen öljy.

L’Occitane Pivoine Sublime Perfecting Cream (39,50€ / 50ml) – 24 tunnin patentoitu koostumus lupaa heleyttä, pehmeyttä ja kosteutta. Raikas geelivoide sopii niin aamu- kuin iltakäyttöön, mutta taitaa olla parhaimmillaan meikinalusvoiteena. Voiteessa on nimittäin pioniuutteen lisäksi valoa heijastavia mineraalipohjaisia pigmenttejä, jotka saa ihon näyttämään välittömästi hyvältä.

L’Occitane Shea Face Comforting Oil (35€ / 30ml) – Otan hoitorutiineihin mukaan myös sheasarjan kasvoöljyn, jota testailin tyytyväisenä jo viime talvena. Alkuvuodesta myyntiin tullut silkkinen kuivaöljy on omiaan erittäin kuivalle ja herkälle iholle. Sheavoin lisäksi tässä on mm. marulaöljyä. Olen käyttänyt tätä ihan sellaisenaan sekä sekoitettuna hoitoveteen, seerumiin tai voiteeseen – toimii kaikilla tavoilla.

Kasvovedellä, voiteilla ja öljyllä on kuuden kuukauden säilymisaika avaamisesta.

Mitkä on teidän suosikkeja L’Occitanen tuotteista? :)

Kaikki postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply