Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Mies, Signe Seebid, Vartalokuorinnat

Vartalonkuorinta herroille

Signe-Seebid-Vartalonkuorinta-Herroille-01

Syksyisen Jäkemiitin kassista löytyi virolaista luonnonkosmetiikkaa. Signe Seebidin käsintehdyt tuotteet pohjautuvat eteerisiin öljyihin ja laadukkaisiin luonnollisiin raaka-aineisiin.

Signe-Seebid-Vartalonkuorinta-Herroille-03

Vartalonkuorinta Herroille on ihastuttanut sen verran paljon, että purkilla on käynyt omat käpäläni tiuhempaan kuin siipan, vaikka hänelle tämän annoinkin. Anteeksi! Tuoksu on raikas ja miellyttävä, mutta ei liian miehinen. Tykkään itse sokeripohjaisista kuorinnoista, koska niiden kanssa ei tule kuorittua liikaa. Kun kiteet sulavat, on aika lopettaa. Pohjana oleva viinirypäleensiemenöljy jättää iholle miellyttävän pehmeän pinnan.

Kuorinnan sisältö on ihanan yksinkertainen. Tästä löytyy sokeria, viinirypäleensiemenöljyä, glyseriiniä, patsulin ja sitruunan eteerisiä öljyjä, mustaa savea ja e-vitamiinia. Eikä muuta! Sitruunaöljy lupaa puhdistaa ihon ja virkistää aisteja. Patsuliöljyllä on antiseptinen tulehduksia vähentävä vaikutus, jonka lisäksi se suojaa ja hoitaa ihoa.

Signe-Seebid-Vartalonkuorinta-Herroille-02

Peukku! 200g purkki maksaa 12 euroa maahantuojan nettikaupassa (tai nyt näemmä tarjouksessa 9 euroa). Kuorintojen muita tuoksuja on kahvi-greippi, sitruuna-laventeli, viilentävä minttu, ruusunkukka sekä appelsiini. Tilasin itselleni seuraavaksi tuon ruusunkukan! :) (Ja siipalle minttua hyvitykseksi siitä, että olen käyttänyt suurimman osan tästä.)

Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi sunnuntai 24. tammikuun 2016 at 16:30

    Ihanan harmaa, aina ei tarvitse olla niin kirkkaita värejä :). Onko tuo lasipurkki? Se voisi olla vähän pelottava ottaa suihkuun mukaan, jos onnistuu sen rikkomaan.

    • Reply Myy sunnuntai 24. tammikuun 2016 at 16:32

      On lasipurkki. Mä oon jättänyt sen pesukoneen päälle tai lavuaarin reunalle ja kurkotellut sieltä. :)

    Leave a Reply