Boss, Clarins, Guerlain, IsaDora, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, LivBox, Louis Widmer, Max Factor, Meikkipohjat, Silmämeikit, Tuoksut, Wet n Wild

Syyskuun LivBox

Boksi oli taas kauniissa kunnossa. Olin spoilautunut sisällöstä etukäteen, joten jännitti olisiko luomivärinappi ehjä..

Sisältö. Ihanjees-aikakiva-hmm-varsinok-eitässäihmeempiä.

Max Factor Wild Shadow Pots sävyssä 50 Untamed Green (2g)
Ehjä, jes! Toivoin kovasti, että saisin jonkun kunnolla voimakkaan värin, joten vaalea vihreä tuntui alkuun hieman tylsältä. Mietin myös, että minullahan on vaaleita vihreitä jo ennestään. Eikun testaamaan.. Pyyhkäisin ensin tätä uutta vihreää kädelle. Guerlainin Coup de Fourde -paletin vaalein sävy on varmasti samanlainen. Oho, ei ole. No Wettiksen Comfort Zonen vihreä on lähellä. Oho, ei ole. No mutta IsaDoran Blooming Spring -paletin hempukkavihreä ainakin on! No, ei sekään.

Vasemmalta Wet’n’Wild, Max Factor, Guerlain ja IsaDora. Wettis on jotenkin mutainen, Max Factor kaikista ruohoisin, Guerlain yllättävän harmahtava ja IsaDora minttuisin. Muita vaaleita vihreitä en ainakaan muista omistavani

Clarins Beauty Flash Balm (15ml)
Clarinsin pohjustusvoide (tai naamio) on erittäin mielenkiintoinen tuote. Minulla on ollut jo aikaisemmin tästä pienempi näytetuubi, mutta ei vaan ole tullut koskaan kokeiltua. Olen todella tyytyväinen tuubin hyvästä koosta, joten tästä raaskii kokeilla myös naamiona.

Boss Jour Pour Femme Perfumed Body Lotion (50ml) & EdP (2ml)
Koko boksi tuoksui todella voimakkaasti hajuvedelle. Penkomisen jälkeen jätin sen aukinaisena sohvapöydälle, enkä vähän myöhemmin pystynyt olemaan olohuoneessa. En tiedä onko näyte vuotanut vai miksi tuoksu oli niin vahva. Tuoksuna tämä ei ole itselleni sopiva. Ihollakin haistan vain pistävyyden. Ehkä vähän pehmeämmän tuoksuinen voide toimii, kunhan sitä ei levitä koko kropalle.

Louis Widmer Cleansing Milk (25ml)
Louis Widmerin tuotteita testailen mielelläni, muttamutta.. En vain tykkää puhdistusmaidoista. Puhdistusöljyt tai -balmit ja vaahtoavat jutut on makuuni. Aikaisemmin boksista tullut LW:n silmänympärysvoide on erittäin hyvä. Ja niiden deo myös.

Dr. Bronner’s 18-in-1 Rose Pure-Castile Soap
Viimeisenä naurettavin tuote. Pahvinen näytepussi itsessään on todella kaunis. Mutta minä en ole valmis maksamaan boksista, jossa tulee näytepusseja. Minikokoiset tuotteet on aivan eri asia kuin yhteen kertaan riittävä näytepussi. Ihan periaatteesta, vaikka boksin asiakaspalvelu onkin eri mieltä (viitaten FB-keskusteluun). Kokeilin tämän, enkä tykännyt tuotteesta yhtään. Haisi kamalalle ja jätti ihon todella epämiellyttävän narskuvaksi. Tuotteen öljyisyyden huomasi kyllä lattialla valuvassa vedessä, mutta ei iholla. Oli pakko pestä kosteuttavammalla tuotteella uudestaan.

Tykkäsittekö te boksinne sisällöstä?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Aino sunnuntai 22. syyskuun 2013 at 08:55

    Pistää puolestasi harmittamaan tuo ruususaippuanäyte. Minulla ja siskollani oli samankaltaiset boksit, mutta näytteen sijaan pieni palasaippua, josta riittää kymmeniä käyttökertoja. Epistä näytteen saajille! :(

    • Reply Myy sunnuntai 22. syyskuun 2013 at 09:58

      Noo, se palasaippuakin oli näyte. :) Ärsyttää kyllä silti pikkunäytteet ylipäätänsä.

    Leave a Reply