Dermosil, HG, Öljyt, Suihkugeelit

HG: Dermosil Shower and Bath Oil

Dermosilin suihkuöljy on kuulunut talvivarustukseeni jo usean vuoden ajan. Tämä tekee kuivaihoisten suihkuhetkistä hieman helpompia. :)

Suihkuöljyn sisällöstä 45% on öljyä, joka on mielestäni varsin hyvä diili. Tällä saa ihon hellävaraisesti puhtaaksi. Käytän suihkuöljyä yleensä yksinään, mutta välillä sekoitan kuorintaluffaan öljyä hoitavuuden takia ja suihkugeeliä paremman vaahdon sekä huumaavan tuoksun toivossa. Öljy itse vaahtoutuu hieman pehmeäksi vaahdoksi ja tuoksu on hyvin mieto. Ei millään tavalla epämiellyttävä raaka-aineiden haju, mutta ei tämä miltään tunnistettavalta tuoksu.

Koostumus ei ole liian juokseva, vaan tuote pysyy ihan nätisti kämmenellä. Suosittelen lorauttamaan kädelle hieman vettä, jotta vaahdotus ja levitys olisi helpompaa. Jos iho ei ole tarpeeksi kostea, eikä kädelle lisää vettä, on tämä melko nahkea levittää. Öljy huuhtoutuu nätisti pois, eikä iho jää tahmeaksi. Auki naksautettava korkki toimii hyvin, ei sotke ja tuote valuu helposti ulos pullosta.

Oho, pitäisi ravistaa. Ihan hyvin on pystynyt käyttämään ravistamatta.. Incissä on ensimmäisenä kasviperäinen öljy (jonka alkuperää ei ole sen tarkemmin määritelty) ja hellävaraisia peseviä aineita. Suihkuöljy väittää olevansa täysin vedetön, mutta kummasti se vesi listalta löytyy, vaikkakin melko lopusta.

Kylpyöljynä en ole tätä päässyt kokeilemaan, kun ei ole ammetta.

250ml pullo maksaa huimat 5,60 euroa ja sitä saa tilattua Dermoshopista. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply hellin torstai 31. tammikuun 2013 at 21:08

  Oi, kiitos vinkistä!

  • Reply Myy torstai 31. tammikuun 2013 at 21:58

   Kannattaa ihmeessä testata, jos on jotain muutakin tilattavaa Dermosililta :)

 • Reply Petra torstai 31. tammikuun 2013 at 21:23

  Hei toi on ihan mahtava, huippukamaa! Säästelen omaani ja käytän vaan n. joka toinen kerta tai jos tiedän etten ehdi levittää kosteusvoidetta suihkun jälkeen. Ostin joskus jonkun isomman tilauksen mukana, mutta kerrassaan loistava uutinen ettei edes maksa tuon enempää. Peukku! :)

  • Reply Myy torstai 31. tammikuun 2013 at 21:58

   On kyllä kivaa, ettei kaikki ihanat tuotteet maksa paljoa :)

  Leave a Reply