L'Oreal, Silmämeikit

L’Oreal Paris Color Infallible Eye Shadow

Bongasin Feel Uniquelta nämä (ilmeisesti) kausivärit Color Infallible -luomiväreistä ja pakkohan ne oli tilata. En uskaltanut ottaa sitä riskiä, että en löytäisikään näitä Suomesta ja värit olisi ehditty myydä loppuun. Olen jo pidemmän aikaa pohtinut testaavani näitä kehuttuja luomivärejä. Hintaa näillä oli 6,99 puntaa per kappale (eli noin 9 euroa), ei paha.

Sävyt 031 Innocent Turquoise, 036 Naughty Strawberry ja 037 Metallic Lilac.

En tiedä oliko turkoosi ja pinkki jo alunperin pressattu hieman huolimattomasti vai kärsivätkö ne kuljetuksessa. Violetti oli ainoa nätiltä näyttävä ja jämäkämmin paikallaan. Tuota mustaa välikantta ei saa heittää pois, vaan sillä on tarkoitus itse pressata tuote käytön jälkeen. Yritin survoa turkoosia ja pinkkiä parempaan kuosiin, en oikeen tiedä onnistuinko siinä. Luomivärin koostumus on jauhemainen, mutta sellaisella kermaisen pehmeällä ja lähes voidemaisella tavalla.

Vasemmalla paljaalla iholla, oikealla Goshin Love That Platinum! -puikon päällä. Levittämiseen käytetty UD:n Good Karma -sivellintä, joka on synteettinen. Ilmeisesti väreistä saisi enemmän irti ihan vaan vaahtomuoviaplikaattorilla, mutta minulla ei sellaisia ole (!). Tai ehkä sormin? Täytyy testailla. Hyvä pigmentti näissä silti on.

Violetti näyttää siltä, että sillä saisi täydellisen savuiset ja kiiltävät smokysilmät. Viimeistään seuraaviin bileisiin kokeiltava!

Muuton jälkeinen kaaos on vieläkin aika kauhea, mutta olen saanut uuden sohvapöytämme kuvausalustani kasaan. Sotkin samantien, hups.

Minun oli tarkoitus tehdä tähän loppuun pari silmämeikkiä, mutta valo ja päivä loppuivat kesken. Palataan niihin erikseen. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply ttiikeli perjantai 29. kesäkuun 2012 at 12:23

  Ainakin kaupassa huomasin, että nuo luomivärit eivät ole sellaisia tasaisia pinnaltaan. Eipäs siellä ollut noin räikeitä värejä. Anttilasta saa ainakin jotain tollasia, mutta hiukan kalliimmalla.

  • Reply Myy perjantai 29. kesäkuun 2012 at 20:59

   Joo ei ole tasaisia. Jännä, mutta hauska koostumus :) Tuo pinkki oli vaan räjähtänyt ympäri purkkia.

 • Reply Pumpulipupu lauantai 30. kesäkuun 2012 at 06:13

  Hienoja kuulaita värejä, ja erityisesti tuo turkoosi on upea. Vähän epäilen että tulevatkohan nämä Suomeen, joten sikäli varmaan myös hyvä ostos!

  Itse levitän noita Color Infallibleja nimenomaan vaahtomuoviaplikaattorilla taputellen (ei siis missään nimessä ”vetäen” niin kuin tavallisella siveltimellä, siitä ei tule nimittäin mitään). Sormet olisivat kuitenkin varmaan parhaat kun siinä tulisi se lämpö mukaan, mutta en tykkää sotkea niitä. :)

  Tekniikka on siis aivan erilainen kuin muilla luomiväreillä, mutta opit sen varmasti! :)

  • Reply Myy lauantai 30. kesäkuun 2012 at 07:46

   Suurkiitos! Riennän heti tänään ostamaan jotain vaahtomuoviaplikaattoreita. :) Väri ei tuntunut kunnolla tarttuvan tuohon siveltimeen.

 • Reply Pumpulipupu torstai 30. elokuun 2012 at 06:52

  Pakko vielä kommentoida tähän vanhaan postaukseesi, kun ostin nyt itsekin tuon pinkin Naughty Strawberryn.

  Sen koostumus onkin erilainen kuin Suomessa myytävien Color Infailliblejen. Se on paljon kuivempi ja muruisempi, ja sikäli vaikeampi levittää. En nyt usko että se olisi edes kuivahtanut, kun nämähän ovat tämän kevään uutuuksia. Ainakin Suomesta yli vuosi sitten ostamani Color Infailliblet ovat ihan moitteettomassa kunnossa.

  Sävy on kyllä kaunis, mutta koostumuksen heikkous oli yllätys. Ehkä meidän Suomen L’Oreal siis tiesi mitä teki kun ei ottanut näitä sävyjä valikoimaansa. :)

  • Reply Myy torstai 30. elokuun 2012 at 10:34

   Minä hieman ihmettelinkin, kun moni on kehunut näitä luomivärejä voidemaisiksi, eikä nuo ensimmäiset ostamani voidemaisia olleet, vaan jauhemaisia (tosin hyvin pehmeitä sellaisia). :) Täytyy joskus tutustua Suomessa myytäviin sävyihin ja siihen oikeaan koostumukseen.

  Leave a Reply