Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Bioderma, Biozell, Caudalíe, Clarins, Davines, Deodorantit, Dove, Etude House, Garnier, Hiukset, Hiusnaamiot, Hiusvärit, Hoitoaineet, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, KC, L'Occitane, Lierac, Loppuneet, Lumene, MAC, Meikit, Misellivedet, Muotoilutuotteet, Poskipunat, Real Techniques, Redken, Seerumit, Shampoot, Silmänympärysvoiteet, Siveltimet, Suihkugeelit, Teeez, Vartalovoiteet, Vaseline, Wella

Toukokuun loppuneet

Taas kasa miniarvioita! Toukokuu oli tuhti kuukausi, eikä tyhjentyneille purkeille näkynyt loppua..

Lumene Lähde 3 in 1 Micellar Cleansing Water (250ml) – Erittäin hyvä vaihtoehto Bioderman klassikolle. Neutraali ja tehokas, eikä jätä iholle mitään tuotetuntua. Vähän jäi epäselväksi, että johtuiko osa kasvoissa keväällä olleesta ihottumasta tästä, mutta se selvinnee kun korkkaan kaapissa odottavan uuden pullon. 4/5
MAC Mineralize Volcanic Ash Exfoliator (100ml) – Käytin tätä pienen ikuisuuden. Hyvä, mutta melko raapiva kuorinta. Käytin tätä yleensä ensin naamiona kosteille kasvoille, jotta osa sokerikiteistä ehtisi sulaa ja sen jälkeen vasta hieroin ihoon. 4/5
Garnier Micellar Cleansing Wipes (25kpl) postaus – Parhaita puhdistusliinoja mitä olen kokeillut. Tarpeeksi hellävaraisia, pehmeitä ja liukuvia, mutta kuitenkin sopivan tehokkaita. Käteviä reissussa tai mökillä. 5/5

Etude House Pomegranate Sheet Mask (20ml) – Tykkäsin! Asettui nätisti kasvoille ja kosteutti hyvin. 4/5
Bioderma Hydrabio Serum (40ml) postaus – Tämä on mun seerumien top10-listalla. Oliskohan ollut kolmas käyttämäni pullo? Ihan loistava kosteuttaja, ei siitä pääse mihinkään. 5/5
Caudalie Premier Cru The Eye Cream (näyte 5ml) – Joulukalenterien satoa. Ihana, täyteläinen ja ravitseva voide, joka levittyi sulaen iholle. Tykkäsin isosti ja voisin ostaa! 5/5

L’Occitane Immortelle Precious Cream SPF20 (50ml) postaus – Runsas ja tuhti voide, joka kuitenkin levittyy ihanasti iholle ja ravitsee kunnolla jättäen ihon kimmoisaksi. Kuivan, aikuisen ihon valinta. Jopa mies tykkäsi, vaikka tämä on aika tuhti voide! 4/5
Lierac Hydragenist Extreme Nourishing Rescue Balm (50ml) – Välillä on tuotteita, joista haluaisi ihan älyttömästi tykätä (RAKASTAN sarjan tuoksua), mutta homma ei vaan toimi. Ihan sama mitä tein, tämä voide rullaantui kasvoillani. Ja uskokaa pois, kokeilin alle montaa erilaista seerumia ja vaihtelevia määriä voidetta. Ei niin ei. Siipan käytössä – ei mitään ongelmaa. Tyydyin siis nuuhkimaan ihastuttavan tuoksuista partaposkea iltaisin sängyssä. <3 2/5 (minä) 5/5 (siippa)
Clarins Multi-Active Day SPF15 (50ml) postaus – Tämäkään ei ollut ykkösvalinta kasvoilleni, koska kosteustehot ei millään riittäneet. Käytin voiteen kaulalla ja rinnuksilla. Ihan älyttömän hyvin toimiva tyhjiöpumppupullo! (Ja siis sekaiholle mainio koostumus.) 3/5

Teeez Soft as Sin Cream Blush (2g) postaus – Kelatkaa, loppunut poskipuna! Tätä pitää juhlia! Pehmoinen kaikkeen toimiva sävy ja hyvin helppokäyttöinen koostumus sai mut taputtelemaan tätä poskille koko talven. Käytin levittämiseen blenderiä. 5/5
RealTechniques Bold Metals Collection Diamond Sponge postaus – Erittäin hyvä meikkisieni, joka vastaa laadultaan täysin Beautyblenderiä. Kestää käytössä aika tasan samat 6kk kuin BB eli posahtaa ihan yhtäkkiä siinä puolen vuoden kohdalla, kuten kuvasta näkee. 5/5

Davines LOVE / Curl Shampoo (250ml) – Rakkausshampoon valkoinen kiharaversio sopi sähköistyville hiuksilleni todella, todella hyvin. Ihana brändi! Ostan lisää. 5/5
Davines LOVE / Conditioner (250ml) – Tämä oli rakkaushoitiksen violetti, siloittava versio. Käytin aikaisemmin purkin MOMO-hoitista, joka oli omalle hiuslaadulle parempi, mutta kyllä tälläkin sai ihanan pehmeät ja silkkisen sileät hiukset. Davinesin hoitoaineet on mukavan paksuja ja hyvin naamiomaisia. Purkki näyttää vähän pinkiltä, koska sekoitin hoitoainejämien joukkoon suoraväriä. Davinesin pakkaukset on muuten siihen tosi käteviä! 4/5
Wella Oil Reflections Shampoo (näyte 50ml) – Taas joulukalentereista tulleita juttuja. En yleensä lämpeä geelimäisille shampoille, mutta tämä yllätti positiivisesti. Miellyttävä vaahto ja pesutulos + hyvä tuoksu. 4/5
Redken 25 Benefits One United Multi-Benefit Treatment (näyte 30ml) – En puutu siihen kuin monta ominaisuutta voi samaan pulloon tunkea, mutta tämä oli erittäin hyvä suihkutettava hoitoaine. Ja tämähän sopii niin jätettäväksi hiuksiin kuin pois huuhdottavaksi kevyeksi hoitoaineeksi. 5/5

Redken Powder Grip 03 (7g) postaus – Parasta hiuspuuteria! Tuntuma on kutakuinkin sama kuin vaikka Osiksella, mutta pullo miljuunasti parempi. Postauksessa lisää. 5/5
Biozell Color Mask Raspberry (150ml) – En ole ihan vakuuttunut näistä hoitosävytteistä. Tarttuvat hiuksiin ihan ok, mutta väriä ”vuotaa” paljon herkemmin kuin KC:n Color Maskien kanssa. Eli saattaa sotkea pyyhettä tai tyynyliinaa tms., eikä pysy ihan yhtä hyvin. 3/5
KC Color Mask Curry (näyte 40ml) – Vielä viimeinen tuubi oranssipäisen kauden jäämistöä. 5/5

Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser Advanced Repair (190ml) postaus – Joo moi taas! Tämän jälkeen pistin siipan kylppärihyllylle vaihteeksi jotain muuta rasvaa. :D 5/5 (siippa)
Lierac Sensorielle Shower Gel (150ml) postaus – Ylellinen suihkugeeli teki pesutuokioista luksusta. Ihana tuoksu! Erittäin riittoisaa. 5/5
Dove Invisible Dry 48h Anti-Perspirant (50ml) – Todella toimiva! Neutraali, mieto tuoksu. Ei sotkenut vaatteita. 5/5

Että semmonen satokuukausi.

Osa postauksen tuotteista saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply annaootmeikannut sunnuntai 1. lokakuun 2017 at 11:02

  Voi kun tuo Caudalie maksaa vähän liian kipeän paljon. Mulla oli joskus keväällä, tai jopa viime vuoden puolella, tosi reilun kokoinen sample ja hittoooo, oli kyllä HYVÄÄ. Plus mä ihmettelin, että ihan superriittoisaa, että miten kukaan ehtii sitä täysikokoista käyttämään loppuun, ennen parasta ennen -päivää : D

  • Reply Myy sunnuntai 1. lokakuun 2017 at 12:30

   Mä en ole edes katsonut mitä se maksaa :D Mutta tosta minituubista rasvas kyllä pienen ikuisuuden!

 • Reply Pete-Viilis sunnuntai 1. lokakuun 2017 at 14:02

  Mulle ei toi vaaleanpunainen Lierac-sarja auennut ollenkaan. Kokeilin kolmea tuotetta, mutta en oikein pitänyt niistä yhdestäkään ja on tietty hirmu reilua tulla julkisesti purnaamaan tästä kun ei ole tarkkaa muistikuvaa siitä, miksi. Mutta jotain tuohon tuotetuntuun iholla ja AH, niin joo – tuoksu oli liian voimakas. En tykkää hajusteettomista tuotteista, mutta liian vahva keinotekoinen tuoksu on mulle nykyään ihan nope. Mutta hirmu tykättyjä tuntuvat yleisesti olevan, ehkä nillityslippu liehuu vaan täällä yhden hengen leirissä.

  Volcanic Ash toimi mulla ainoastaan kostealle iholle käytettynä, valmiiksi kosteissa käsissä laimennettuna ja vain leuassa, mutta olen aina jotenkin luokitellut sen rasvaiselle ja paksulle iholle kehitetyksi. Tai sitten vaan katson asiaa katkerien, paperi-ihon happamoittamien lasien läpi. :D

  • Reply Myy sunnuntai 1. lokakuun 2017 at 22:14

   Mun superlemppari sarjasta on seerumi, jota oon käyttänyt varmaan kolme pulloa. Ihan täydellinen meikin alle :)

 • Reply Kosmetiikan Suurkuluttaja sunnuntai 1. lokakuun 2017 at 15:16

  Aika paljon tuotteita sulla loppunut! Onkohan tuo Real Techniques Diamond Sponge samaa materiaalia kuin se RT:n oranssi meikkisieni? Itse en siitä oranssista pitänyt, mutta tuota toista voisin tietenkin kokeilla, jos se olisi parempi.

  • Reply Myy sunnuntai 1. lokakuun 2017 at 22:15

   Mä en ole käyttänyt koskaan sitä oranssia, mutta kuulemma matsku on eri. Se oranssi on jotenkin kovempi ja tää timantti on samalla tavalla pehmoinen & joustava kuin beautyblender :)

 • Reply Theressa sunnuntai 1. lokakuun 2017 at 16:46

  Täällä toinen, joka rakastaa Lieracin Hydragenist – voiteen tuoksua! :D

  • Reply Myy sunnuntai 1. lokakuun 2017 at 22:15

   Se on niiiiiin hyvä! <3

  Leave a Reply