Kynsilakat, OPI

Kynsiprojekti osa 6

Tää alkaa olla jo niin turhauttavaa, että meinasin jättää postauksen tekemättä. Sama surkeus vaan jatkuu ja jatkuu. Kynsi kasvaa vähän, lohkeaa, kasvaa, lohkeaa. Tulis jo kesä! Epätoivoni on mennyt siihen pisteeseen, että tilasin Dermosililta ravintolisää. Jatkan kynsieni kuvaamista viikottain, jotta vaikutuksen ehkä näkisi. Veikkaan vaan hyödyn olevan täysi nolla. Oon niin kateellinen kaikille, joilla on kestävät kynnet! Ryökäleet! :)

2x OPI Nail Envy Dry & Brittle. Vasen.

Oikea.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply .Nekku. maanantai 11. tammikuun 2010 at 08:33

    En muista, olenko sanonut tämän ennenkin, mutta suosittelen omega3-kapseleita. Mullakin oli ennen ihan uskomattoman hauraat kynnet, ja kapselit auttoivat silminnähden. Kannattaa testata. Kalaöljy on hyväksi myös hiuksille ja iholle.

  • Reply kiukkupussi sunnuntai 17. tammikuun 2010 at 12:01

    Kiitos vinkistä! Söin kalaöljykapseleita joskus pitkään, mutta ehkä vuoden popsimisen jälkeen alkoi ällöttää ne isot ja haisevat kapselit niin paljon, että meinasi tulla joka kerta ottaessa samantien ylös. Piti lopettaa. :D

  • Leave a Reply