Bare Minerals, Body Shop, Burt's Bees, Elizabeth Arden, Hiusvärit, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Meikkipohjat, Meikkisiveltimet, Philip Kingsley, Tigi, Tuoksut, Vartalovoiteet

Ja lisää hankintoja..

Alunperin menin Body Shoppiin hankkimaan näitä. E-vitamiini -sarjan naamiota käytin toissatalvena yhden purkin ja jostain mystisestä syystä en muistanut hankkinut uutta, vaikka tämä oli ihan loistavaa tavaraa. Miellyttävä koostumus, jonka kuiva iho imaisee hyvin itseensä. Mikä parasta – tämän voi jättää kasvoille yöksi. Laitankin tätä usein öljyn päälle paksun kerroksen, jonka annan imeytyä vartista puoleen tuntiin. Tämän jälkeen hieron kasvoja ja kaulaa, jotta mahdolliset jämät saa imeytymään. Varmaan turha mainita, että tämä on vaaleanpunaista? Ja sehän ei ikinä vaikuta mun ostopäätökseen.. Kurkkukasvovesi, vanha klassikko, piti ostaa kokeiluun kasvovesinaamioita varten (niitä lisää myöhemmin ihan omassa merkinnässä). Muistan käyttäneeni tätä joskus 90-luvulla.

Mutta koska Body Shopissa olikin kanta-asiakaspäivät eli -20%, tarttui mukaan tämä uusi hajuvesi. Ihanan makea! Olin myös autuaasti unohtanut, että nyt on joulukuu eli saan synttärialennuksena -10€, niin pitähän hajuveden kaveriksi ostaa vartalovoide.

Feel Uniquen paketit saapuivat reilussa viikossa ja ne tuotiin suoraan ovelle. Kun postikuluja ei tule, niin tuotteet voi helposti jakaa sopivan kokoisiin, tullirajan alittaviin eriin. Sieltä tilaan siis jatkossakin!

Periaatteessa tarkoituksena oli tilata uusi Bare Mineralsin pohja (sävyssä Fairly light) ennen kuin testipaketin pienempi purkki loppuu. En osaa yhtään arvioidan sen kestoa, joten onneksi tämä saapui ajoissa odottamaan vuoroaan. Mukana myös pienempi koko Philip Kingsleyn Pure Silver -hoitoaineesta. En ollut ennen löytänyt hopeatuotteita kuin shampoona, joten pakkohan tämä on kokeilla. Hopeashampooni on niin pesevää tököttiä, että se toimii samalla syväpuhdistavana. Tämä voisi olla vähän hellävaraisempi. Onko kellään lukijoillani kokemuksia hopeahoitoaineista?

Elizabeth Ardenin Visible Difference -kasvovoide ei maksanut juuri mitään ja moni käyttäjä oli sitä kehunut. Minä myös! Burt’s Beesin Herbal Blemish Stickia olen metsästänyt, kun Look Fantasticilla ei ole ollut sitä valikoimissa. Body Shopin Tea Tree -öly loppui ja tarvitsin jonkun täsmätuotteen tilalle.

Parasta olisi rasvan tehdä mitä lupaa! Testiin! Ensimmäinen sivelykerta oli lupaava. Imeytyi hyvin ja iho tuntui napakalta.Burt’s Beesille tyypillisesti paljon öljyjä. Toki tämmöinen tuote alkoholiakin tarvitsee.

Nostalgiaa tuoksun avulla. Plus plus! Tämä on ihastuttava vieläkin, eikä maksanut juuri mitään.

Niin.. Löysin Tigin siveltimiä ja toki halusin sellaista kokeilla. Mutta mitä niistä? En osannut päättää, joten tilasin kaikki lukuunottamatta huulipunasivellintä. Eh. Puolustaudun sillä, että sivellinkokoelmani on surkea, vaikka tuosta tilanteesta se on lisääntynyt aikaisemmin kolmella (paljon auttaa!). Nämä ovat aitoa karvaa ja pikaisesti siveltynä tuntu miellyttävä.

Pitäähän siveltimillä olla nimet, eikö? Alhaalta Star, Fame, Sexy, V.I.P., The Love Brush, Rockin’ ja Foxy. Aika Tigiä? Ja pinkkiä! Sehän ei haittaa. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply .Nekku. keskiviikko 9. joulukuun 2009 at 07:28

  Mulla on ollut tuo Dieselin tuoksu hankintalistalla jo pitkään. Ihastuin siihen jo silloin, kun se lanseerattiin, mutta en raskinut tuhlata viikkorahojani.

  Nuo Tigin siveltimet näyttävät ihanilta!

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 9. joulukuun 2009 at 09:51

  Feel Uniquesta Dieselin tuoksu £9.99, ei postikuluja. Nyt tilaamaan joululahjaksi itselle! ;)

  Siveltimet on kieltämättä aika herkkuja.

 • Reply Lucy keskiviikko 9. joulukuun 2009 at 12:59

  Hei ainakin Wellan Lifetex-sarjasta löytyy hopea hoitsikka ja Goldwellilla taitaa olla kanssa.

  Lisäksi mikäli saat käsiisi niin kokeile Wellan Color Fresh sävyä 0/6, puhdas violetti jolla keltainen sävy pysyy poissa. Oma ehdoton suosikki, vielä silloin kun olin jääkuningatar :)

 • Reply Stina keskiviikko 9. joulukuun 2009 at 22:41

  Mullakin löytyy noita tigin siveltimiä, eli tarkemmin sanottuna nuo kolme ylimmäistä. Laitahan kokemuksia kehiin kun olet testannut.. nuo silmämeikkisiveltimet kiinnostavat erityisesti..

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 9. joulukuun 2009 at 23:11

  Lucy: Uu, Wellan Color Fresh kuulostaa lupaavalta! Täytyy metsästää. :)

  Stina: Laitan toki. :) Tuohon The Love Brushiin rakastuin jo ensimmäisellä käyttökerralla. Star vaikuttaa todella paksulta rajauksien tekoon, saa nähdä onko siitä mihinkään..

 • Reply Lucy torstai 10. joulukuun 2009 at 11:57

  Psst. Ainakin Lookfantasticin valikoimista näytti kyseistä Color Freshia löytyvän ;)

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 13. joulukuun 2009 at 17:28

  Kiitos! Seuraavaan tilaukseen mukaan. :)

 • Leave a Reply