Ihonhoito, Kasvovoiteet, Primerit, Seerumit, The Ordinary

The Ordinary

Mulla on teille vähän nolo tunnustus. Tilasin ison setin Ordinarya tammi-helmikuun vaihteessa, kun hypetys lähti kunnolla käyntiin. Sain purkit käsiini helmikuun lopulla juuri ennen lähtöä Meksikoon. Sitten ne onkin hengailleet tuossa pöydänkulmalla.. Kävin urheasti nyt viikonloppuna tuotteet läpi ja siirsin suurimman osan käyttöön, vaikkakin muutama jäi vielä odottelemaan vuoroaan. Mitä tuli tilattua?

”Buffet” (visible targets: surface hydration, fine lines, wrinkles, dynamic lines, textural irregularities) – Superseerumi! Tässä on jotain kreisejä yhdisteitä mitä en ymmärrä (Syn-Ake, Matrixyl Synthe 6, Matrixyl 3000, Argirelox), useaa laatua olevaa hyaluronihappoa, 11 aminohappoa sekä probiootteja. En tiedä onko mun kolmekymppinen iho tarpeeksi ikääntynyt tähän, mutta kokeilen uteliaisuuttani silti.

Alpha Arbutin 2% + HA (visible targets: hyperpigmentation, dark spots) – Yleensä arbutiinia on prosentin verran, mutta tässä on kaksi ja se on synteettistä alfa-arbutiinia. Kaverina tottakai hyaluronihappoa. Ordinary ei sitä erikseen mainitse, mutta arbutiinia suositellaan myös couperosan hoitoon. Jätän tämän odottamaan syksyyn, koska haluan pisamani kesällä ilman häiriöitä. :)

Natural Moisturizing Factors + HA (visible targets: hydration) – Rasvaton voide, jolla on yksi simppeli tehtävä: kosteuttaa ihoa. Korkkaan nyt kesäksi käyttöön.

Hyaluronic Acid 2% + B5 (visible targets: hydration, repair) – Tässä on hyaluronihappoa sekä pieninä, keskikokoisina että isoina molekyyleinä. B5 parantaa kosteutustehoa. Tämä jää ainakin hetkeksi vielä odottelemaan vuoroaan.

Caffein Solution 5% + EGCG (visible targets: puffiness, dark circles) – Silmänympärysihon seerumi, jossa on hyvin korkea 5% kofeiinipitoisuus ja EGCG:tä, joka on tärkein vihreän teen flavonoideista. Yhdessä nämä lupaavat vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia. Runsas 30ml koko, vaikka tämä on sy-tuote! Korkkasin testiin.

Advanced Retinoid 2% (visible targets: textural irregularities, signs of age) – En ole uppoutunut tarpeeksi syvälle retinolimaailmaan sanoakseni tästä kunnolla mitään, mutta ilmeisesti tässä on uuden sukupolven retinoidia, joka on tehokkaampaa ja vähemmän ihoa ärsyttävää kuin aikaisemmin käytetty retinoli. Jää odottelemaan sopivaa hetkeä.

High-Spreadability Fluid Primer (supports: makeup adherence, visible surface texture, hydration) – Tämän kuivalle iholle suunnatun primerin korkkasin viikko sitten. Primeri on jähmeämpää mitä odotin, mutta se levittyy iholle helposti ja pehmeästi. Meikkivoide levittyy päälle superhyvin ja pysyy pitkään moitteettomana. En itse pakkaisi tätä pumppupulloon (vähän joutuu taistelemaan), mutta minkäs teet.

Kuinka moni on jo tutustunut Ordinaryyn? Mitkä on teidän suosikkituotteita? Tekisi mieli testata vaikka mitä.. Kohta näitä saa myös Suomesta! :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Elli tiistai 6. kesäkuun 2017 at 15:20

  Minä intouduin myös tilamaan useita tuotteita. Hirveästi en osaa niistä sanoa muuta kuin, että aika mitään sanomattomia tuotteita. Käytän pois, jos pystyn.
  Tuo sy-tuote Caffein olikin tujua tavaraa, eikä sovi mulle. Kirvelsi kauheasti silmänympäryksillä useana päivänä, enkä ajatellut asiaa kummemmin. Minä vain laittelin useana aamuna, kunnes iho ärtyi pienille punaisille pisteille ja hiukan oli turvoksissakin silmät. Työkaverit luulivat mun itkeneen ja olikin nolo tunnustaa, että sy-tuotehan tän on tehnyt.
  Jäi sitten sy- tuotteet muutkin pois ja silmämeikki minimiin. Olen yrittänyt käyttää myöhemminkin, mutta aina vaan tuntuu oudolta. Roskiin meni tuote.

  • Reply Myy tiistai 6. kesäkuun 2017 at 22:28

   Näissähän on osa ideasta siinä, että tuotteen tuntuun ja tuoksuun ei ole panostettu, vaan pelkkiin tehoaineisiin ja näin hinta voidaan pitää alhaisena. :)

   Hurja reaktio tuosta sy-seerumista! Itse olen ehtinyt nyt muutaman kerran kokeilla ja ei ole tullut mitään.

 • Reply Alisa tiistai 6. kesäkuun 2017 at 17:07

  Mulla on kans öö 8 Ordinaryn tuotetta. Hyaluronihapposeerumista tykkäsin, se ihan oikeasti teki massiivisen eron mun ihon hyvinvointiin. Muut on, noh, aika mitäänsanomattomia, valitettavasti. Minkäänlaista tehoa en oikein ole huomannut lyhyemmän tai pidemmän ajan kuluessa.

  • Reply Myy maanantai 12. kesäkuun 2017 at 17:55

   Buu :( Mä oon nyt tykästynyt primerin lisäksi erityisesti Buffetiin ja kosteusvoiteeseen.

 • Reply Minde tiistai 13. kesäkuun 2017 at 16:08

  Mitä mitä, ordinary Suomeen? Koska ja mihin?! 😍 Ihonhoidon puolelta oon tykänny kaikesta mitä oon kokeillu, eli niasinamidista ja buffetista, mutta erityisesti azelaic acidista. Happokuorintoja oon käyttäny entuudestaankin, mutta sillä huomaa kyllä eron kaikista nopeiten! Iho kirkastuu ja sävy tasoittuu, suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan. 😊 Viime viikolla sain tilaamani primerit ja meikkivoiteet, hirveesti en oo vielä ehtiny testailemaan mutta meikkivoiteiden sävyvalinta ei ylläripylläri ollut mennyt oikein nappiin. Tilasin sävyt 1.2N ja ne oli kyllä aikas keltaisia, mutta vähän kun kikkailee ni just ja just pystyy kesällä käyttää.

 • Leave a Reply