Aasialainen kosmetiikka, Chanel, Guerlain, Huulimeikit, Kasvojen puhdistus, MAC, Meikkipohjat, Nail Tek, Sensai, Tuoksut

Alelöydöt

Postaus jäi 1,5kk sitten kesken, mutta haluan silti saada sen ulos.. Tässä siis alelöytöni kesäkuulta, heti alennusmyyntien alettua. :)

My precious! Guerlain Shalimar Parfum Initial l’eau löytyi alepöydästä ymmärtääkseni LE-pullon takia. Siitä tuli samantien kesän ykköstuoksu. En voi käsittää miten kestävä tämä on iholla ollakseen edt. Haistan tuoksun iholtani vielä 12h suihkuttamisen jälkeen. Ja illalla suihkuun mennessä huumaava tuoksu lehahtaa ilmaan, kun vesi koskettaa ihoa. Lovelovelove!

Guerlainin pöydästä löytyi niin paljon muutakin.. Crazy Météoritesien kohdalla jäin pähkäilemään perinteisemmän irtoversion ja tämän kiinteän välillä, koska molempia en voinut itselleni perustella. Tämän kummallisuus vei voiton. Voidemaisia poskipunia omistan vain muutaman, joten Terracotta Blush sävyssä 02 Sunny Pink sai lähteä mukaan.

Kuvien ottohetkellä olin vielä niin kalpea, ettei vasemmalla oleva meteoriittihohde meinaa erottua. Se on hennosti vaaleanpunaista ja on tuoksultaan voimakkain Guerlainin meikki mitä minulta löytyy. Poskipuna on enemmänkin jotain geelimäisen ja nesteen väliltä kuin varsinaisesti voidemaista. Se on todella helppo levittää ja häivyttää sormin. Kaunis persikkainen hohto ja raikkaan painoton koostumus on ollut ässä valinta hellekesään.

”Yhtään huulimeikkiä en osta” -päätös hävisi hyvin pian nähtyäni vasemmalla olevan punan. Guerlainin Rouge Automatique on sävyä 661 Reflex. Minulta ei tietenkään löytynyt mitään lähellekään osuvaa rajauskynää, joten luikin seuraavana päivänä hakemaan MAC:n tiskiltä (normaalihintaisen) sellaisen. Pro Longwear -laadusta löytynyt Dynamo oli juuri sopiva. Chanelin huulikiillolle en keksi mitään varsinaista syytä. 165 Volupte on nätti arkisävy ja en ollut mitään merkin huulimeikkejä ennen kokeillut.

Punan sävyä oli hankala saada kuvaan oikein ja se näyttää paremmalta ylemmässä tuotekuvassa. Se on hyvin pinkihtävä, kirkas koralli. Kai. Kamera haluaa tehdä siitä fuksian.

Olin juuri ruikuttanut alulakka-ongelmastani ja parilta taholta suositeltu Nail Tek II nökötti alepöydällä. Ei voi olla sattumaa! Tähän mennessä kokemukset on olleet hyviä, mutta katsotaan mitä talvi ja kuivuus tuo tullessaan.

Sensain Silk-linjan putsarit päätyi kaikki aleen pakkausuudistuksen takia. Olin myöhässä vakkarieni suhteen (ykkösvaiheen öljy, kakkosvaiheen maitosaippua), joten ostin kokeeksi vaahdon. Se joutui kuitenkin varikolle odottelemaan vuoroaan.

Loppukesän kiersin kosmetiikkaosastot kaukaa, niin ei tullut tehtyä muita alehankintoja. Hyvä minä!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Päivi maanantai 4. elokuun 2014 at 09:34

  Nyt on jo ihan supermahtavia ostoksia! Nuo kaikki Guerlainit ovat huippuja, mutta tuo ”meteoriittipuuteri” aivan erityisen hyvä löytö! Minun ostopäätökseni sinetöi aikoinaan se, että Temptalia antoi tälle A+. Liian harvoin tätä ihanuutta tulee käytettyä, mutta ai että, kun se antaa kauniin ja terveen hehkun kasvoille. Poskipuna on myös huippu, ja huulimeikit nättejä <3
  Voisin kotiuttaa kaikki ostoksesi :D tai ne mitä minulla ei jo ole ;)

  • Reply Myy maanantai 4. elokuun 2014 at 20:45

   Oi, Temptalian A+ on kyllä harvinainen herkku! Tänään juuri sudin sitä poskille, mutta käyttämäni sivellin tuntui murustavan sitä liikaa. Täytyy kokeilla jotain toista sutia tai ihan vaan sormia :)

 • Reply Liisa maanantai 4. elokuun 2014 at 09:37

  Toi Sensain vaahtoputsari on hyvä! Mä oon ainakin tykännyt siitä tosi paljon :)

  • Reply Myy maanantai 4. elokuun 2014 at 21:36

   Kiva kuulla! Tekis mieli korkata mutkun.. :)

 • Reply Kaisuli / SiameseLipstick maanantai 4. elokuun 2014 at 10:12

  Todella ihania löytöjä! Tuo puna olisi kiva nähdä huulillakin :)

  • Reply Myy maanantai 4. elokuun 2014 at 21:37

   Täytyy yrittää kuvata! :)

 • Reply Aamu maanantai 4. elokuun 2014 at 11:10

  Ihanat löydöt! Minäkin ostin meteoriittipuuterin alesta. Shalimar Initialista valitsin kuitenkin sen perusversion. L’eau – pullon tuo höyhen on niin valloittava. Todella sensuelli – pullo.

  • Reply Myy maanantai 4. elokuun 2014 at 21:37

   Shalimar <3

 • Reply Jonna H. maanantai 4. elokuun 2014 at 16:28

  Ihania löytöjä!

  • Reply Myy maanantai 4. elokuun 2014 at 21:37

   Kiitos! :)

  Leave a Reply