Dermosil, Hiusnaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Mies, Saippuat, Seerumit, Vartalokuorinnat, Vartalovoiteet

Täydennystä Dermoshopista

Varastot ja jemmat tarvitsivat täydennystä, joten naputtelin tilauksen Dermosilille. Tällä kertaa onnistuin vastaamaan puhelimeen oikeeseen aikaan ja sain pakettini kaksi päivää tilauksen jättämisestä. Loistavaa!

Tarvetta oli tuhdeille vartalovoiteille. Nappasin kokeiluun kolmea erilaista, niin ei tarvitse olla taas kohta tilaamassa lisää. Kaikki nämä ovat minulle uusia tuttavuuksia. Vasemmalta DermOliv Body Cream, Primo Body Night Care ja Täyteläinen Vartalovoide E. Ensimmäisenä käyttöön pääsee yövoide, koska se kiinnostaa eniten. Tai siis kunhan Body Shopin voipurkki tyhjenee, koska tein itselleni julman (fiksun) säännön: samanaikaisesti käytössä kaksi ohuempaa ja kaksi paksumpaa vartalovoidetta. Ei enempää, buhuu. Tällä hetkellä auki on kolme litkua ja kaksi paksua, niin tassut pysyy erossa avaamattomista purtiloista.

Kasvoille myös jotain! Vasemmalta For Faces Kasvosuihke, Vivante Sparkling 25+ Seerumi ja Skin Comfort Kasvovesi. Suihke päätyi mukaan edullisen hinnan vuoksi. Jos tämä pääsee lähellekkään samaa tasoa kuin Biothermin SOS-suihke, niin jää käyttöön. Seerumi on jo tuttu ja kohta loppu, mutta siitä lisää kunhan loppuu. Kasvoveden pitäisi olla paksua, joten testiin. Yritän etsiä mahdollista haastajaa Lancômen Tonique Confortille, koska enhän minä vaan voi jämähtää suoraan siihen kokeilematta muita vastaavia, vaikka se täydellistä onkin. ;)

Hieman hiuksille ja kynsille.. Vivante Hiukset & Kynnet Ravintolisä, Primo Hand Peeling ja Give Moisture Hair Mask. Edellinen paketti ravintolisää loppui juuri ja se on kahdessa kuukaudessa saanut aikaan pienen kasvupyrähdyksen, joten kokeilen mielenkiinnolla toiset kaksi kuukautta. Käsikuorinnasta kokeilin pienen näytteen ja se oli miellyttävän tehokas, vaikka en mentolista raikkautta käsilleni kaipaisi. Ajatus erillisestä kuorintavoiteesta käsille on hölmö, mutta tässä on paljon enemmän rakeita kuin vartalokuorinnoissa. Olen vuosia sitten kokeillut jotain Dermosilin hiusnaamiota ja se oli ihan hyvää, joten miksei testaisi uudestaan.

Lempparivoiteestani Extrasta on tehty käsisaippua, joten täytyyhän sitä kokeilla. Pesuvoide olisi kannattanut tilata syksyllä ennen pakkasia, mutta minkäs teet. Ajattelin kokeilla kasvoille, koska en haluaisi pestä niitä päivittäin vedellä.

Luomuja vanulappuja täytyy testata (pikainen tuomio parin lapun jälkeen: melko kovia), lämmitettävä tyyny oli alennuksessa ja Vivante Suu & Kurkku Ravintolisä on ollut miellyttävä tuttavuus kuivakurkkuiselle.

Ja vielä jotain Miehelle minun jemmoihini. Hänen kasvovoiteella on ollut paha tapa loppua hyvin yllättävästi ja äkillisesti, joten jos kerrankin olisin hyvä vaimoke ja varautuisin ajoissa. Seuraavan kerran, kun luen illalla sängyssä ja Mies huikkasee, että mihin minun kasvovoidepurkkiin hän voi sormensa tunkea (EI!) kun omasta naamarasvasta ei tule mitään ulos, niin voin raottaa jemmalaatikkoa ja antaa uuden. Pelastus!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Ava tiistai 16. maaliskuun 2010 at 07:49

  tuo pesuvoide on ihan mahtia! minun hengenpelastaja kun iho on niin saalittavan kuiva.

 • Reply Nonnu tiistai 16. maaliskuun 2010 at 08:17

  Dermosilit ovat kyllä hyviä! :) Itselläni suosikkeja ovat dödöt, jalkavoide ja kylmävoide. Se kylmävoide on niin pelastus jos joku paikka kolottaa tai jos kesällä hyttyset ovat päässeet kuppaamaan liiaksi.

  Mulla on mennyt tuo Dermon käsikuorinta ihan ohi! Pitääkin seuraavaksi tilata sitä myös :)

 • Reply kiukkupussi tiistai 16. maaliskuun 2010 at 12:18

  Ava: Jes, juuri tuollainen toivoinkin sen olevan!

  Nonnu: Jalkakuorinta on myös hyvää! Kylmävoidetta olen välillä miettinyt, mutta vielä ei ole tullut tilattua. :) Onko se yhtä tahmeeta, kun muut vastaavat (esim. se apteekissa myytävä perus kylmägeeli)?

 • Reply Nonnu tiistai 16. maaliskuun 2010 at 18:11

  Ei se ole ollenkaan tahmeeta :) se on voidemaista, eikä niinkään geeliä. Mun mielestä se on aivan paras kylmägeeli :) Ostin viime kesänä apteekista Jomo Icen kylmägeeliä ja se oli ihan kauheeta =/ Palasin takaisin Dermon kylmävoiteeseen, se on ihan huippua :)

 • Reply norppa tiistai 16. maaliskuun 2010 at 19:45

  Kattelin tuota kasvosuihketta kiinnostuneena kans. Ajattelin tilata jonkun ajan päästä näitä, joten mm. sen valkkasin listalle odottamaan :) Myös puhdistusvaahtoja taidan tilata, niistä oon tykännyt.

  Sain joskus näytteen käsikuorinnasta ja tykästyin heti. Ootko kokeillut? Itse ajattelin tilata koko tuubin kokeiluun.

 • Reply rommikaakao tiistai 16. maaliskuun 2010 at 20:24

  hei, haluaisin kuulla käyttökokemuksia tuosta kasvosuihkeesta, onko se ollut biothermin veroinen sekä tuosta kasvovedestä! olen tässä suunnitellutkin tilausta ja miettinyt mitä ostaisin. oletko kokeillut dermosilin yövoiteita? mietin myös tuota kasvokuorintaa, mutta luettuani sinun kirjoittamasi mielipiteet siitä, harkitsen sen tilaamista uudelleen. mikä siinä ei toiminut?

  olen muuten uusi lukijasi, eksyin blogiisi tänään ja kiinnostuin erityisesti tästä dermosil-kiinnostuksestasi, koska en muissa kauneusblogeissa ole siitä vielä nähnyt kirjoitettavan.

 • Reply kiukkupussi tiistai 16. maaliskuun 2010 at 21:19

  Nonnu: Mainiota. :) Tämän perusteella uskallan tilata sitäkin. Liian moni kylmätuote on tahmaista geeliä.

  norppa: Vielä en ole ehtinyt tuubia korkkaamaan. Toivottavasti koostumus on yhtä ihana kuin näytteessä!

  rommikaakao: Kerron kokemuksia, kunhan olen hetken ehtinyt testailla. Suihke pääsee heti käyttöön, mutta kasvovesi joutuu tovin odottelemaan Biothermin putelin loppumista, ettei olisi kolmea kasvovettä samaan aikaan auki..

  Yövoiteita en ole kokeillut, mutta tuon Skin Confort -sarjan ”tehovoidetta” käytin purkillisen. Sitten se uusiutui erilliseksi päivä- ja yövoiteeksi. Uskoisin koostumuksen olevan suhteellisen sama ja ainakin se ”tehovoide” toimi kuivalle iholle erittäin hyvin. Kasvokuorinta ei mielestäni kuorinut tarpeeksi tehokkaasti ja haisi todella epämiellyttävän tunkkaiselle. Kannattaa lukea siitä kokemuksia Dermoshopin sivuilta, jotkut on tykänneet. Minä tykkään tehokkaammasta kuorinnasta ja hyvistä tuoksuista. ;)

  Olen itsekin yllättynyt, että Dermosilista ei juuri blogata. Osittain johtunee saatavuudesta, kun moni haluaa päästä hipelöimään ja tutkimaan purkkeja kaupassa. Mielestäni näissä laatu ja hinta kohtaa erittäin miellyttävällä tavalla! Minä tilasin ensimmäisen kerran Dermosililta varmaan vuonna 2005. Yksi (myöskin kuivaihoinen) tuttu oli saanut suosituksen ihovoiteista joltain lääkäriltä ja teimme kimppatilauksen. :) Kannatti!

 • Leave a Reply