Dermosil, Vartalokuorinnat

Dermosil Chocolate Body Peeling

Dermosilin suklaakuorinta tuoksuu ihan kaakaovanukkaalle! Sille tummanruskealle Jacky makupalalle, jossa on lohkeava koostumus. Itse valitsin muksuna vanukkaaksi aina nössösti maitosuklaan tai kinuskin, mutta sisko oli rebel kaakaovalintansa kanssa. Tuoksu on herkullinen, tekisi mieli maistaa.. :) Kuorintana tämä on melko keskinkertainen. Jauhettu kaakaopavun kuori ja aprikoosinsiemenjauhe on ihan tehokkaita kuorimaan, mutta niitä ei ole tarpeeksi. Sen takia tuotetta joutuu käyttämään kerralla paljon, eikä se ole riittoisaa.

Koostumukseltaan tämä on paksua ja voidemaista. Pullo on kovaa muovia ja klipsautettava korkki täysin turha. Tai ainakaan minä en saa näillä narukäsillä puristettua voidetta pullosta ulos, vaan jouduin irrottamaan korkin ja valuttelemaan kuorinnat kädelle.

Kuten incista huomaa, tämä on öljyistä. Dermosilin sivujen mukaan rasvaprosentti on lähes 40. Kuiva iho tykkää, kun kuorinnan jälkeen iho jää kunnolla rasvaiseksi, mutta normaali-ihoiset ei välttämättä tunteesta välitä.

200ml maksaa 6,90 euroa. Onneksi Dermosilin tuotteet on halpoja! Tämä oli ihan kiva tuote, jonka käytti irvistelemättä loppuun, mutta en ostaisi uudestaan.

Mikä oli teidän lempivanukasta lapsena? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Nonnu keskiviikko 13. helmikuun 2013 at 09:44

  Joku oli Dermon sivuilla (muistaakseni) sanonut, että nää kuorivat rakeet on tässä muovia! :( En tiedä pitääkö paikkaansa, mutta mulla jäi tämän kuorinnan käyttö siihen paikkaan, en vaan päässyt yli siitä mielikuvasta, että hieron pieniä muovinpalasia ihooni :( Muuten kyllä kiva tuote ja ihana tuoksu, pakkaustyyppi on kyllä ihan väärä. En ymmärrä miksi vartalokuorintoja pitää pakata PULLOON! Ja tuollaiseen kovaan muovipulloon :/ Avon harrastaa tätä myös.

  • Reply Myy keskiviikko 13. helmikuun 2013 at 09:48

   Tässä on mukana myös muovirakeita. :( Ei kyllä ole kovin mukava ajatus huuhtoa muovia viemäriin..

   Tykkään kyllä eniten käyttää sokeri- tai suolapohjaisia kuorintoja, jotka liukenee iholle hierottaessa.

 • Reply Kiki keskiviikko 13. helmikuun 2013 at 17:02

  Mun lempivanukasta oli se valkoinen Yacky, joka oli vaaleansinisessä purkissa ja siinä oli se jääkarhun kuva! :D Miltä lie maistuikaan, olisiko jotain vaniljahässäkkää ollut.

  Onpa kyllä vähän outoa, että kuorinnassa on muovirakeita. :o Itse en kyllä innostu sellaisesta…

  • Reply Myy keskiviikko 13. helmikuun 2013 at 21:09

   Se taisi tosiaan olla vaniljaa!

   Dermosililla on useammassa kuorinnassa muovirakeita. On joo varmaan helppoa sen takia, ettei se ainakaan allergisoi ketään, mutta itsekin pidän ajatusta outona.

  • Reply Anonymous torstai 14. helmikuun 2013 at 07:58

   Luin juuri jokin aika sitten kirjan nimeltä Maailma ilman meitä ja siinä kerrottiin kuorintojen muovirakeista, jotka päätyvät ravintoketjuun ja itselläni loppui muoviraekuorintojen käyttö siihen. Kyseessä on Polyacrylate-13, joka löytyy incin puolivälistä. Se vain taitaa olla melko yleinen kuoriva ainesosa kosmetiikassa..

  • Reply Myy torstai 14. helmikuun 2013 at 11:17

   Ai kauhee! :( Pitää tästälähin ostaa vain sokeri- tai suolakuorintoja.

 • Reply Anonymous torstai 14. helmikuun 2013 at 13:48

  Oletko seerumi-intoilijana jo ehtinyt testata Dermosilin uusia seerumeita? Kiinnostaisi kovasti kokemukset :)

  Helkky

  • Reply Myy torstai 14. helmikuun 2013 at 15:29

   Meinasin tilata sen Hyal-X3 -seerumin heti sen tultua myyntiin, mutta hillitsin itseni. Näytettä testailin ja se tuntui muuten ihan hyvältä, mutta olen niin kyllästynyt e-vitamiinisarjan tuoksuun, etten taida tilata sitä. :/ Mutta se Skin comfort -sarjan seerumi voisi päätyä seuraavan tilauksen mukaan!

 • Reply Juille perjantai 15. helmikuun 2013 at 18:16

  Mun suosikki oli nimenomaan se lohkeava kaakao-jacky! :)

  Tosi suuressa osassa normikosmetiikan kuorintoja ne rakeet on nimenomaan muovia suurimmaksi osaksi. Mutta toisaalta se on aika sama asia kuin se että voiteessa on silikonia, vaikka ei kiinteässä muodossa olekaan. Sellaisenaan se vesistöihin kuitenkin menee, ei imeydy tai hajoa millään lailla :/

 • Leave a Reply