Apteekkikosmetiikka, Être Belle, Hoitoaineet, Kasvovoiteet, LivBox, Lumene, No7, Rimmel, Shampoot, Silmämeikit, Silmänympärysvoiteet, Sim

Tammikuun LivBox

Olin tammikuun laatikon sisällöstä positiivisesti yllättynyt! Kiva boksi. :)

Lumene LAB Age Correcting Eye Cream (15ml) / Tuotteiden ehdoton helmi oli täysikokoinen Lumenen apteekkisarjan silmänympärysvoide. En ole vielä tutustunut LAB-sarjaan, mutta olen löytänyt sieltä muutamia kiinnostavia tuotteita, joita tekisi mieli kokeilla. Pieneksi harmiksi tämä joutuu syrjään odottamaan vuoroaan, koska jonossa edellä on marraskuussa ostettu Pain silmänympärysvoide (en halua säilöä ekokosmetiikkaa turhan kauaa). Lumenen voide on pakattu pumpulliseen tuubiin, toivottavasti se toimii nätisti loppuun asti. Incissä ilahduttaa heti toisena oleva manteliöljy ja kuudentena tuleva avokadoöljy. Kuiva iho kiittää!

Rimmel Scandaleyes Eye Shadow Stick (3.25g) / Kävin vähän kurkkimassa muiden boksien sisältöä, kun en saanut omaani heti käpälään. Kannattaa olla nukkumassa (alasti, tietty), kun ovikello soi. Toivoin kovasti saavani värillisen kynän, enkä kynsilakkaa, joten olin todella iloinen tästä! Saamani sävy, Paranoid Purple, on tummahko hieman hohtava lila. Kynä lupailee olevansa vedenkestävä.

Kynä levittyy todella helposti ja ohuesti. Pysyvyydestä en osaa vielä sanoa, mutta ainakin puuterimaisen luomivärin alla minulla pysyy kaikki voidemaisen tuotteet.

Être Belle Collagen & Aloe Vera Hydro Eye-Pads (1kpl) / Silmänympärysiholle tarkoitettu lappunaamio herätti innostusta, mutta myös hämmennystä. Paketissa lukee ”1 Mask”, eihän tämä voi olla vain toiselle silmälle? Täysikokoinenkin paketti sanoo olevansa 7kpl, joten pakko sen on tarkoittaa yhtä paria. Eikun paketti auki ja kokeilemaan!

En saanut myöhään illalla enää otettua kuvia, mutta yksi naamio = kaksi lappua. Naamiolaput näyttää ravun saksilta ja ne peittävät hiusrajasta lähtien sekä ylä- että alaluomen. Nenäsiltä ja silmien sisänurkat jää tyhjäksi. Materiaali on hieman jäykkää ja nämä tuntuvat huomattavasti tönkömmiltä kuin esimerkiksi lempparini My Beauty Diaryn kangasnaamiot. Olen yleensä koneella naamion vaikuttaessa, mutta näiden lappujen reunat tuntui teräviltä silmien ollessa auki. Pitäisi siis rentoutua ja pötkötellä silmät kiinni (eli nukahtaa). Iho tuntui lappujen poistamisen jälkeen hyvin kosteutetulta ja imaisikin kaikki seerumit itseensä, eikä mitään taputeltavaa jäänyt. Täysikokoinen paketti taisi maksaa 20 euroa, joten ei siitä montaa euroa jää per naamiointikerta.

No7 Beautiful Skin Day Cream Dry/Very dry Skin (10ml) / Kuivaihoinen voidehamsteri kiittää, mutta ymmärrän ettei moni ilahtunut tästä. Väittää sisältävänsä ainutlaatuisen yhdistelmän vitamiineja ja mineraaleja sekä keramidikompleksin, mutta ylläripylläri inci puuttuu. En viitsinyt rikkoa sinettiä pelkän hipelöinnin takia, joten ei tästä muuta voi sanoa.

Sim System 4 Bio Botanical Serum (10ml) & Shampoo (20ml) / Talvi aiheuttaa monelle ongelmia päänahkaan, joten ihan ajankohtainen tuote. Seerumia kuuluisi hieroa päänahkaan päivittäin. Neljän ensimmäisen aineen joukosta löytyy niin alkoholi kuin mentholi, joten varmasti kihelmöi. En tiedä haluanko niitä päänahkaani. Ruskeat pakkauksetkaan ei oikeen houkuttele. Ehkä testailen nämä Miehen päähän. Positiivista kuitenkin, että laatikossa on mukana kotimaisia tuotteita!

Emmelle Original Pro+ Valkaiseva Hammastahna (20ml) / Hammastahna ei ehkä ole ensimmäinen asia minkä odottaisin boksista tulevan, mutta miellän tämän joulukuun suklaatikun kaltaiseksi extraksi. Käytin jossain vaiheessa vuosia vain vaahtoamattomia tahnoja (lähinnä Yotuelia), kun sain kaikista normaaleista tahnoista aftoja. Lopulta helpotti ja siirryin takaisin markettitavaraan. Kiva kokeilla taas, ainakin Yotuelin versio oli todella tehokas vaalentaja. :) Sinetti oli muuten todella tiukassa kiinni ja jouduin käyttämään hampaita sen irrottamiseen. Folio + hampaat = hrrrr kylmät väreet.

Mitä tykkäsitte tämän kuun laatikosta?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Anonymous sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 11:44

  Olen ostanut viime syksynä apteekista tuollaisen Lumene Labin silmänympärysvoiteen. Silloin tuubi ei ollut vielä tuollainen pumpullinen vaan ihan vain puristettava! Hyvä uudistus – jos toimii.

  -Päikkis-

  • Reply Myy sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 14:01

   Tykkäsitkö voiteesta? :)

  • Reply Anonymous sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 22:33

   Ihan ok. Mulla ei ole hirveästi kokemusta eri silmänympärysvoiteista, joten en ole mikään ammattilainen niitä arvioimaan :) Tuntuu kuitenkin, että silmänympärykset jää aika tahmaisiksi voiteen laittamisen jälkeen. Olisiko siis minulle liian tuhtia?

   -Päikkis-

  • Reply Myy sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 22:49

   Sitten varmaan liian tuhtia, jos ei kunnolla imeytynyt. No, mä pääsen testailemaan sitten jokusen kuukauden päästä.. :)

 • Reply Juille sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 12:02

  Mulle ei tässä kuussa boksia tullut, mutta tuon Rimmelin kynän omistan ennestään. Se on tosi kiva tuomaan tummiin smoky-meikkeihin lisää intensiteettia yhdessä silmämeikinpohjustajan kanssa käytettynä. :)

  • Reply Myy sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 14:01

   Kiva kuulla! :)

 • Reply Salla sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 14:53

  Mäkin tykkäsin boksista, kerrankin ;) Olen yleensä vähän nirso, mutta nyt olin tosi iloisesti yllättynyt. Kiertoon ei taida päätyä yksikään tuotteista!

  • Reply Myy sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 15:37

   Mäkin oon iloinen siitä, että omaan käyttöön päätyy kaikki muut paitsi nuo Simit. :)

 • Reply marilie sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 16:14

  Mielenkiintoinen tuo boxin sisältö.Otetaanko muuten huomioon ikä ja ihon tyyppi nuissa tuotteissa ?

  • Reply Myy sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 17:46

   He kyllä kyselevät tietoja, mutta bokseja ei yksilöidä sen mukaan. :/ Ehkä laajemmassa mittakaavassa tilaajien keskiarvot vaikuttaa? En tiedä.

  • Reply Marisa maanantai 13. tammikuun 2014 at 00:57

   LivBoxin Facebook-sivuilla olivat jollekin vastanneet, että nuo Lumene Labin sy-voiteet oli yksilöity kauneusprofiilin iän mukaan… Ilmeisesti nuoremmille tuo 25+ Suojaava sy-voide ja vanhemmille 40+ Korjaava sy-voide. Itse kuitenkin sain tuon 40+ -vuotiaiden voiteen, vaikka olen 30 v. :D Että se siitä profiloinnista…. :D

   Toisekseen, tuo seuraava kommentti koskien pumppupulloa/tuubia liittynee varmaan tähän. Lumene Labin sivuillakin tuo suojaava voide on tuubissa, korjaava pumppupullossa. :)

  • Reply Myy maanantai 13. tammikuun 2014 at 07:32

   Tämä selittänee enemmän! Ilmeisesti pakkaukset näyttää muuten hyvin samanlaisilta, minäkin oletin kaikkien saaneen saman. Suojaavat on tainneet loppua hieman kesken, koska minäkin olen vasta 27. ;) Tosin olen myös ruksinut ihoni hyvin kuivaksi, joten tämä taitaa sopia paremmin joka tapauksessa.

 • Reply Dennih_ sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 17:59

  Ite tykkäsin kans boksista :) mutta ei mun sy-voide ollu tuollainen pumppupullo vaan ihan normaali tuubi :o

  • Reply Myy sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 20:29

   Mitäs ihmettä, onpa outoa!

 • Reply hellin sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 19:47

  Onpas kivan sävyinen tuo Rimmelin kynä!

  • Reply Myy sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 20:30

   Sopii varmasti monen luomivärin alle :)

 • Reply Nita Lappalainen sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 22:02

  Sattumalta löysin blogisi ja ihastuin! Sun arvostelujen mukaan valitsin seuraavan seerumini!
  http://nita-karoliina.blogspot.fi

  • Reply Myy sunnuntai 12. tammikuun 2014 at 22:25

   Ihanaa, tervetuloa mukaan! :) Mihin seerumiin päädyit?

  Leave a Reply