OPI

OPI Pampalona Purple

Pampalona Purple on ihana syysväri. Näyttää hyvältä kietoutuneena paksuun neuletakkiin. Kerroksia kaksi, pohjalla Poshea ja päällä Seche Vite. Kuvia katsellessa kerroksia olisi kyllä voinut olla kolmaskin.. Poikkeuksellisesti kuvattuna oikean käden kynnet, oli vaikeeta!

Jouduin lyhentämään kaikki kynteni, koska katkaisin vasemman pikkurillin kynnen kivuliaasti ja syvältä lajitellessani pyykkejä. Nyyh, toinen harrastus tuhoaa toisen. Voiko pyykkien lajittelua kutsua harrastukseksi? Voisiko CV:hen kirjoittaa harrastuksiksi pyykkien lajittelun ja kynsien lakkaamisen? Tällä hetkellä siellä taitaa lukea ompeleminen, lukeminen ja koiranäyttelyt. Ompelemiseen olen vaihteeksi (tai vieläkin – innostuin muutama viikko sitten ehkä vartiksi) ihan kypsynyt ja lukeminen on viime aikoina tarkoittanut järkyttävää määrää erilaisia muoti- ja aikakausilehtiä. Koiranäyttelyissä tulee käytyä silloin tällöin. Jos joskus tulee jotain uutta työpaikkaa haettua, niin ehkä repäisen. :) Kiinnostus pyykkejä kohtaan kertoisi kuitenkin mun intohimoisesta rakkaudesta vaatteisiin (köh) ja kai se vaatetusalalla on tärkeää. Kynnet halusta huolehtia itsestään, ei se paha voi olla? Sitten pitäisi olla päheet kynnet haastattelua varten..

Katsokaa nyt pientä raukkaa. Oli tuskaa poistaa vanhat lakat, mutta enhän voinut jättää kynsiä lakkaamatta!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply