OPI, Orly

Mattalakkaa kynsiin

Tajusin vasta äskettäin, että olin unohtanut testata sen ainoan OPIn mattalakan, jonka hankin. Sain myös Mieheltä pari helppoa (eli sellaista, jotka minäkin ymmärrän) vinkkiä photarin käyttöön, joten toivottavasti kuvat on jatkossa paremman sävyisiä.

Normaalissa sisävalaistuksessa, 3x OPI La-Paz-Itively Hot – Matte. Keskisormessa, nimettömässä ja pikkusormessa neljä kerrosta, koska en vain saanut tästä täysin peittävää niihin kolmella kerroksella. En ymmärrä.

Suoraan lampun alla kuvattuna. Sävy on kyllä kaunis.

Suoraan lampun alla kuvattuna.

Näiden mattalakkojen huono kestävyys yhdistettynä mun liuskottuviin kynsiin ei ole kovin hyvä juttu, joten ajattelin olla fiksu ja laitoin vielä Orlyn Mattetop -päällylakkaa. Tämä on muuten ihan karsean ruma pullo tuon lakan kummallisen värin takia. Ihan eri kynnet tämän kanssa! Ei hyvä. Eikä se tuonut edes lisäkestävyyttä. Lohkeili hieman jo ensimmäisen päivän aikana, mutta väkisin sinnittelin toisen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Niiskis lauantai 6. helmikuun 2010 at 08:35

  Jännä miten erilaiselta tuo mattainen lakka näyttää verrattuna semmoseen perus kiiltävään (vai mikä se vaihtoehto oli..). Mut mä ainakin tykkään enemmän matasta :)

 • Reply .Nekku. lauantai 6. helmikuun 2010 at 09:05

  Minä taas en ole vieläkään innostunut tuosta trendistä, koska halaun aina niin paljon kiiltoa ja kimallusta kuin mahdollista. :D Mutta mattaefekti on kieltämättä melko viileä.

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 7. helmikuun 2010 at 11:53

  Mattalakat näyttää kyllä ihanilta, mutta niiden kaunis hohto häviää jo käsiä rasvatessa, enkä minä ainakaan voi olla ilman käsirasvaa. :) Enkä jaksaisi lakata kynsiä joka päivä uudestaan..

 • Reply Lucy maanantai 8. helmikuun 2010 at 13:50

  Mulla häviää mattaisuus kanssa samantien mutta oon vaan kuvitellut etten osaa enkä ole viitsinyt asiasta avata suutani. Onneksi en kuitenkaan ole yksin :)

 • Leave a Reply