Clarins, Ihonhoito, Seerumit

Clarins Double Serum

Clarins-Double-Serum-01

Jos rakastuit Clarinsin HydraQuench-sarjan seerumiin, tulet pitämään myös tästä. Double Serum on kuin HQ:n täyteläisempi isosisko. Se on myös yksi Clarinsin myydyimmistä tuotteista. Olen tiennyt tämän olemassaolosta jo pitkään, mutta en koskaan hankkinut sitä testiin, koska pullon punaisen värin takia luulin seerumin kuuluvan super restorative -sarjaan (joka on siis 50+). Yllätyin kuullessani Bernerin viime keväisessä blogitilaisuudessa, että Double Serumia suositellaan läpi kaikkien sarjojen. Halleluja, tänne testiin heti!

Clarins-Double-Serum-02

Jotenkin aika symppistä, että koko pakkausala on käytetty hyödyksi.

Seerumi sisältää 20 kasviuutetta. Se tekee ihosta hehkuvan ja ihanan tasaisen. Iho tuntuu todella pehmeältä, kosteutetulta ja kiinteältä. Tähän on muuten kätevä tiputella sekaan niitä Clarinsin itseruskettavia tippoja!

Clarins-Double-Serum-03
Double Serum on kaksifaasinen niin kuin HydraQuench Serum, mutta tätä ei tarvitse ravistella sekaisin ennen käyttöä, koska faasit on pakattu omiin lokeroihinsa, joista pumppu annostelee molempia sopivan määrän. Todella helppoa!

Clarins-Double-Serum-04
Yhdestä pumppauksesta riittää kasvoille, kahdesta myös kaulalle. Annostelen seerumin kämmenelle, hieraisen käsiä yhteen ja painelen tuotteen ihoon. Seerumissa on selvä tuoksu, mutta se ei kuitenkaan ole kovin tunnistettava. Miellyttävä ja rauhoittava.

Clarins-Double-Serum-05
Tämä on toiminut kuivalla ihollani hyvin niin aamu- kuin iltakäytössä. Vaikka koostumus on täyteläinen ja hieman öljyinen, se ei ole liian tuhti meikin alle. Plussaa myös riittoisuudesta. Korkkasin tämän 30 ml:n pullon toukokuussa ja nyt ollaan tässä pisteessä. Minä olen ihan myyty ja rakastunut. Tulen ostamaan tätä lisää.

Clarins-Double-Serum-INCI
INCI. Pullo näyttäisi maksavan tällä hetkellä 88,90€ sekä Stockmannilla että Sokoksella.

Muita ihastuneita? Mikä on suosikkiseerumisi? :)

Tuote pyydetty testiin blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Salla torstai 17. syyskuun 2015 at 13:12

  Mä oon kokeillut tästä näytteen ja tuntui IHANALTA! Haluan! :)

  • Reply Myy torstai 17. syyskuun 2015 at 22:19

   Tääkin lähti pussinäytteestä. :D MITÄMITÄ tää on tätä lisääää heti!

 • Reply JonnaH. torstai 17. syyskuun 2015 at 19:15

  Tää kuulostaa niin ihanalta. Suosikkiseerumi, voiko niitä olla vain yhtä??? :D

  • Reply Myy torstai 17. syyskuun 2015 at 22:19

   Ei mitenkään voi! Tämä menee kyllä kirkkaasti top vitoseen :D

  Leave a Reply