OPI, Orly

Kynsien pikauudistus

En jaksanut tai muistanut laittaa keijukynsiini päällyslakkaa, joten kärjet kuluivat parissa päivässä. Piti mennä vanhempien luokse syömään, joten kynnet tarvitsivat pikaisen uudistuksen! Kärkilakkaus olisi pelastanut helposti, mutta turha sellaista on näin nysiin kynsiin vääntää..

Sutaisin päälle yhden kerroksen Orlyn Midnight Staria. Kylläpä se harja sotki! Vaikka kuinka yritti pyyhkiä pullon suuhun, niin onnistuin mm. tipauttamaan harjan varresta pisaran lakkaa kämmenelleni samalla kun sudin lakkaa kynteen. Ei näin pitäisi ikinä käydä! Tämä vartta pitkin valuva pisara pullahti myös kerran kynnelle, jolle juuri vetäisin viimeistä vetoa siveltimellä, ”kiva”. Lakkaus jäi hieman epätasaiseksi, mutta en todellakaan halunnut kiireessä sotkea toista kerrosta tätä lakkaa, joten paniikissa (ja kynsihaaveissani) sutaisin päälle kerroksen OPIn Nail Envya.


Kynnet ehtii toki aina kuvata, oli kiire tai ei. ;) Yksi kerros Orlyn Midnight Staria, päällä yksi kerros OPIn Nail Envy Mattea. Kuivatettu Orlyn Flash Drylla.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous keskiviikko 11. marraskuun 2009 at 16:06

    Mistä olet opin lakat ostanut? jos netistä niin mistä? :D

  • Reply kiukkupussi keskiviikko 11. marraskuun 2009 at 17:34

    Head2Toe Beautysta olen tilannut. :) http://www.head2toebeauty.com/

    Ja tällä viikolla lähti ensimmäinen tilaus myös 8ty8 Beautyyn. http://8ty8beauty.com/

  • Leave a Reply