Ihonhoito, Öljyt, Rituals, Suihkugeelit

Rituals Shower Oil

Suihkuöljyt on ihan ykkösjuttu kuivaihoiselle ja tähän mennessä olen löytänyt parhaat tuoksut Ritualsilta. Koostumus on tarpeeksi paksua pysyäkseen kämmenellä karkaamatta ja iholle hierottaessa öljy muodostaa kermaisen pehmeän, mutta hillityn vaahdon. Pääraaka-aine on soijaöljy. Pakkaukset on tyylikkäitä ja toimivia, mutta hinta silti kohtuullinen (alle kymmenen euroa).

Rituals-Foaming-Shower-Oil

Sakura SpringOrganic Rice Milk & Cherry Blossom. Ostaessani tätä nuuhkaisin sarjan tuoksua voidepurkista ja se vaikutti hyvältä. Ensireaktio suihkussa ei kuitenkaan ollut niin hyvä; öljy tuoksui ihan valkoviinille. Halvalle valkoviinille! Muutaman nyrpistelevän suihkukerran jälkeen nenä alkoi tottua ja tuoksu tuntua lämpimämmältä. Tuoksussa on vihreyttä ja kukkaisuutta, mutta se on silti hyvin pehmeä. En kuitenkaan osta tätä tuoksua uudestaan.

Shanti ShowerIndian Rose & Sweet Almond Oil. Suosikkituoksuni oli tuttu jo sarjan suihkuvaahdosta. Tämä tuoksuu pehmeän mausteiselle, makealle ja jotenkin hyvin täyteläiselle. Nimestään huolimatta tämä ei ole mikään ruusutuoksu (niistä en pidä), eikä mantelisuuskaan puske kovin voimakkaana esiin. Aivan ihastuttava tuoksu tälläiselle mummotuoksu-tyypille. ;) Kannattaa nuuhkia, jos Ritualsiin reissulla törmää!

Mikä on teidän suosikkituote Ritualsilta? Olen tehnyt tuttavuutta vasta suihkuöljyjen ja -vaahtojen kanssa.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Salla maanantai 2. maaliskuun 2015 at 12:30

  Suihkuvaahtojen lisäksi ehdottomia Rituals-suosikkeja ovat Bed & Body Mistit (en voi elää ilman!) ja käsibalsami <3

  • Reply Myy tiistai 3. maaliskuun 2015 at 08:11

   Täytyy tsekata nämä! Kiitos :)

 • Reply .Nekku. maanantai 2. maaliskuun 2015 at 18:30

  Minä en ole kokeillut muuta kuin niitä suihkuvaahtoja, mutta ne ovat kyllä tosi vinkeitä. :)

  • Reply Myy tiistai 3. maaliskuun 2015 at 08:11

   Ne on niin pehmoisia <3

 • Reply Jonna tiistai 3. maaliskuun 2015 at 08:01

  Mulla on ollut yksi kuorinta Ritualsilta :) siis saako näitä Suomesta nykyään jostain? Oman kuorintani olen saanut Espanjasta tuliaisina.

  • Reply Myy tiistai 3. maaliskuun 2015 at 08:10

   Harmi kyllä ei saa vieläkään Suomesta. :/

 • Reply Mia / Beauty Highlights tiistai 3. maaliskuun 2015 at 20:53

  Rituals on IHANA! Juuri tänään kirjoittelin sarjasta omassa blogissani :D Berliinin reissulla tammikuussa tuli hamstrattua Ritualsilta yhtä sun toista kivaa :) Yksi niistä oli tuo Indian Rose & Sweet Almond Oil suihkuöljy, jonka oon jo melkein käyttänyt loppuun. Se on kyllä ihana! Just sen takia, ettei tuoksu perinteiselle ruusulle, vaan makealle ja täyteläiselle. Uuden hankin ehdottomasti :)

  • Reply Myy keskiviikko 4. maaliskuun 2015 at 21:59

   Mäkin pääsen kohta täydentämään varastoja! :)

  Leave a Reply