Minä

Muuton keskellä

Kotimme on täynnä muuttolaatikoita. Ja minä olen saanut ihanan räkätaudin, joten tässä sitä on pakkailtu kuumeisena ja huonovointisena.

Uusi koti on (ainakin vielä) ihan remppapölyinen lattian vaihtamisen takia. Toivottavasti remppamiehet saa sen siivottua torstaiksi. Tietysti eteisen (tilaustuotteena ostetut) lattialaatat loppuivat kesken, koska en ollut mittaillessani tajunnut, että niitä joutuu pilkkomaan ja hävikkiä syntyy. Hieman raivostuttaa oma tyhmyys.

Onneksi postin hukkaama kynsilakkapaketti löytyi tänään parin viikon vääntelyn ja kääntelyn jälkeen. Kaikki pullot olivat vielä ehjiä! Odotan innolla loppuviikkoa, kun muutto on ohi ja pääsen sutimaan kynsiin uusia värejä.

Kirosin tosin samalla tämän MBeauty Loungen käyttämän glitterpaperin. Arvatkaa vaan, onko hileitä nyt joka paikassa!

Olen tässä pähkäillyt, että uskaltaisinko lähteä ensi viikolla ensimmäistä kertaa mukaan bloggaajatapahtumaan. Tai maltanko edes lähteä laatikoiden purkamisen keskeltä? Tai ehdinkö toipua tästä taudista, joka tykkää kyttyrää, kun voinnista huolimatta rehkin turhan paljon? Olen hieman huono tuomaan itseäni esiin. Hyvänä esimerkkinä voi toimia se, että olen varmaan kaksi vuotta työskennellyt samassa rakennuksessa erään kosmetiikkabloggaajan kanssa, mutta en ole koskaan hänelle jutellut. Hävettää. Ehkä voisi olla hyvä aika astua kaapista ulos.

Palaillaan myöhemmin, kunhan selviän muutosta. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply