Hiusnaamiot, Hoitoaineet, Matrix, Shampoot

Tuotetesti

Posti toi paketillisen hiustuotteita testiin. Nyt jää Tigit hetkeksi hyllyyn (nyyh), jotta nämä pääsevät kunnolla kokeiluun. En ole varmaan ikinä käyttänyt kaikkia hoitotuotteita samasta sarjasta. Hauska kokeilu senkin suhteen!

Tuotteet ovat Matrixin Biolage Colorcarethérapie -sarjasta. Biolage on yksi Matrixin kolmesta tuoteperheestä, jossa luonto ja teknologia ovat täydessä harmoniassa. Tämä luonnon ainesosiin perustuva hoitosarja koostuu seitsemästä thérapie-kokonaisuudesta, jotka tarjoavat hoitoa ja hemmottelua kaikille hiustyypeille.

Delicate Care Shampoo
Sulfaatiton, hellävarainen shampoo herkistyneille ja värjätyille hiuksille. Ylläpitää hiuksen lipiditasapainoa ja säilyttää värin hehkuvana. Sisältää luomuainesosia (antioksidantti Acai-marja ja hoitava Argan-öljy), joiden tuotantoketjua ja kauppaa valvovat vastuullisen kaupan järjestöt. Ei sisällä silikoneja, parabeenejä tai synteettisiä väriaineita.

Delicate Care Conditioner
Hellävaraisesti hoitava, kevyt hoitoaine jättää herkistyneet ja värjätyt hiukset pehmeiksi. Auttaa säilyttämään värisi hehkuvana. Sisältää luomuainesosia (antioksidantti Acai-marja ja hoitava Argan-öljy), joiden tuotantoketjua ja kauppaa valvovat vastuullisen kaupan järjestöt. Ei sisällä silikoneja, parabeenejä tai synteettisiä väriaineita.

Delicate Care Masque
Tehokkaasti hoitava naamio kuiville ja herkistyneille, värjätyille hiuksille auttaa säilyttämään värisi hehkuvana. Paksumpi koostumus kuin hoitoaineessa. Sisältää luomuainesosia (antioksidantti Acai-marja ja hoitava Argan-öljy), joiden tuotantoketjua ja kauppaa valvovat vastuullisen kaupan järjestöt. Ei sisällä silikoneja, parabeenejä tai synteettisiä väriaineita.

Delicate Care Organic Certified Oil
EcoCert-järjestön sertifioima luonnonmukainen öljy värjätyille hiuksille. Suojaa ja kosteuttaa tehokkaasti, silottaa hiuksen pintakerrosta ja antaa värin hehkulle pitkäkestoisuutta. Voidaan myös käyttää hoitavana viimeistelytuotteena. Sisältää Argan-öljyä, oliisiöljyä sekä laventeliöljyä. Ei sisällä silikoneja, parabeenejä tai synteettisiä väriaineita. Pakkaus on valmistettu 100% kierrätetyistä materiaaleista (PCR).

Tälläisiä lupauksia tarjotaan, katsotaan muutaman viikon testin jälkeen mihin näistä on. :) Olisi hauska tietää millainen on herkistynyt hius? Herkistyneen ihon tai hiuspohjan ymmärrän, mutta..

Paketista löytyi myös nämä kaksi shampoota, jotka kuuluvat Matrixin toiseen tuoteperheeseen nimeltä Essentials. Tämä jakautuu tuuheuttavaan Amplifyyn, silottavaan ja pörröisyyttä ehkäisevään Sleek.lookiin, kiharille hiuksille tarkoitettuun Curl.lifeen, värjättyjen hiusten Color.smartiin sekä vaativaan käyttöön suunnattuun Solutionistiin.

Solutionist Actrol Hilseshampoo
Rauhoittaa hiuspohjaa ja ehkäisee hilsettä sinkkipyritionin avulla. Soveltuu kemiallisesti käsitellyille hiuksille sekä kuivaan tai rasvaiseen hiivapohjaiseen hilseeseen.

Solutionist Alternate Action Syväpuhdistava Shampoo
Poistaa hiuksista muotoilutuotteiden jäämiä, klooria sekä mineraalikertymiä poistamatta hiuspohjan luonnollisia öljyjä. Erittäin suosittu syväpuhdistava!

Ensimmäiselle ei itselläni löydy käyttöä, mutta siitä saadaan varmasti Miehen näkökanta, joka tosin voi olla melko lyhytsanainen. ;) Jälkimmäinen pääsee testiin. Olen ollut pitkään ilman syväpuhdistavaa shampoota, koska hopeashampooni pesee tukan ihan tarpeeksi narskuvaksi korpuksi. Ehkä tämä olisi hellävaraisempi? Kieltämättä minua hieman häiritsee aina, kun valmistaja itse kehuu omaa tuotettaan suosituksi.

Matrixin kolmas tuoteperhe on Vavoom, josta löytyy muotoilu- ja viimeistelytuotteet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anonymous tiistai 15. joulukuun 2009 at 00:50

    mmiks sä oot saanu noita tuotteita testattavaksi??

  • Reply kiukkupussi tiistai 15. joulukuun 2009 at 11:18

    Oon kuulemma niin ihastuttava!

    ..ehkä oikesti siksi, että bloggaan kosmetiikasta. ;)

  • Leave a Reply