Ekokosmetiikka, Eos, Huulivoiteet, Ihonhoito, Lifestyle

Huulimunien uudet vaatteet

EOS-01

Mikä olisikaan piristävämpi pikkujoululahja kuin tarroilla tuunattu huulimuna! Eosin söötit huulirasvapallerot on 100% luonnollisia ja 95% luomuja. Nyt joulun alla on ollut myynnissä kolmen huulirasvan pakkausta, jonka mukana tulee pari arkillista tarroja.

EOS-02

Löysin kätköistäni neljännen rasvan ja päädyin tuunaamaan työkavereille pienet yllärit. Vihreä pallero on tuoksultaan ja maultaan minttu, punainen granaattiomena-vadelma ja vaalea vanilja (joka on ymmärtääkseni LE). Tarroja on ihan ällyttömästi, joten homma lähti ihan lapasesta. Näistä olisi voinut tehdä nättejä parilla tarralla, mutta tässä tapauksessa enempi on parempi.

EOS-03

EOS-04

Bling! Yritin kovasti (ehkä vähän liikaa) miettiä, että minkä tuoksun kukakin valitsisi. Vähän jännittää osuinko yhtään oikeaan. Tytöillä on kovin samanlaisia nimiä, joten viimeisen rasvan kohdalla loppui kirjaimet kesken. Pieni luovuus pelastaa. :D

Toivottavasti tytöt tykkää. Tykkäisitkö sinä? :)

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Päivi perjantai 18. joulukuun 2015 at 12:23

    Ihania! :D

  • Reply T perjantai 22. tammikuun 2016 at 14:44

    Oi näitä rakastaisi meidän melkein teini :)

  • Leave a Reply