Minä

Innokas odottaja

Jäin miettimään viime viikkoista tilitystäni valon puutteesta ja huonoista kuvista. Niin, miksi minä yritän kuvata vuosia vanhalla huonolla pokkarilla? Voisin ihan hyvin ostaa uuden kameran ja olla tyytyväinen. Miksen ole tajunnut tätä aikaisemmin?

Joten hyvää syntymäpäivää ja joulua minulle! Huomiseen pitää vielä malttaa odottaa, että saa avata paketin. :) Siellä odottelee Canon EOS 1100D, jota toivottavasti tälläinen kameroista mitään tajuamaton pyllerökin osaa käyttää.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Linda & Sofia tiistai 14. helmikuun 2012 at 21:30

  Oi, superihana blogi sulla (: Kivalla tyylillä kirjoittelet!

  http://littledraconflies.blogspot.com/

 • Reply Mohn tiistai 21. helmikuun 2012 at 01:03

  Onkos uusi kamera ollut odotuksia vastaava?
  Minulla on pari haastetta jaossa blogissani, jos kiinnostaa etkä jo ole niitä aikaisemmin tehnyt niin käyhän kurkkaamassa.

 • Reply Myy tiistai 21. helmikuun 2012 at 22:43

  Ainakin alkuun vaikuttanut hyvältä, mutta yhtään meikkikuvaa en ole vielä ehtinyt ottamaan. :) Vähän jännittää, että millaisia niistä tulee. Sitten, kun vielä repäsis jostain aikaa siihen, että ihan oikeesti opettelis käyttämään tota kameraa, eikä räpsis automaatilla..

  Käyn tsekkaamassa haasteet! Olen onnistuneesti kaksi viikkoa reaaliajasta jäljellä blogien lukemisen suhteen. :D

 • Leave a Reply