Ihonhoito, Meikit, Mies, Nivea, Primerit

Hypetyksen arvoinen?

nivea-sensitive-after-shave-balm

Muistatteko, kun NikkieTutorials hehkutti toissa keväänä Nivean aftershaven olevan mahtava primeri?

Sain hetki sitten (näemmä viime keväänä, ei kai se ole niin justiinsa) Nivealta tämän testiin. Ja kyllä, aftershave toimii oikeen hyvin primerina. Mikään varsinainen VAAAU MITÄ TÄMÄ ON -elämys se ei ole ollut, mutta jos en olisi koskaan käyttänyt mitään muuta primeria, niin olisin ollut aivan liekeissä. Mielestäni Nivea toimii parhaiten, kun iho kaipaa primerilta lisää kosteutusta. Se on kuin budjettiversio Sensain Smoothing Water Make-Up Basesta. Eli ei kilpaile ihan samassa sarjassa, mutta toimii hyvänä korvikkeena, jos ei halua laittaa neljääkymppiä primeriin.

Silikonista, huokoset blurraavaa primeria tämä ei korvaa, mutta pintakuivalla iholla jo pelkkä lisäkosteus auttaa meikkiä pysymään kauniimmin. Aftershave on melko ohutta emulsiota ja sitä humpsahtaa pullosta helposti liikaa, joten kannattaa olla maltillinen annostelussa. Itse sivelen kasvoille sormenpään kokoisen molluskan ja jos pullosta hulahtaa enemmän, niin lopulla voi vaikka ”rasvata” kädet. Tuote jättää kasvoista kosteutetut, mutta myös sopivasti nahkeat, jolloin meikkivoide tarraa mukavasti kiinni. Sensitive-tekstistä huolimatta tässä on melko miehekäs tuoksu, mutta se ei jää iholle tuntumaan. Vielä siippa ei ole huomannut, että mulla on meikkipöydällä miesjuttuja. Tai sitten se käy vaan tyytyväisenä salaa lainaamassa. :D

nivea-sensitive-after-shave-balm-inci

After Shave Balm sisältää mm. kamomilla- ja taikapähkinäuutetta sekä glyseriiniä. Se lupaa rauhoittaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa – mikä on toki hyvä juttu parranajon jälkeen, mutta myös hyvin oleellista meikkiä tehdessä nyt pakkasten tultua. Ja tämähän ei sisällä alkoholia!

Niveaa myy lähes kaikki marketit ja uskoisin tämän kuuluvan perusvalikoimaan. Hintaa 100ml pullolla on noin 6-8 euroa. Ei paha, kun normaali primerikoko on 30ml.

Lähdittekö silloin hypeen mukaan ja kokeilitte? Mitä tykkäsitte?

Tuote saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Anna perjantai 11. marraskuun 2016 at 10:43

  Mulla iho sekosi tästä aika huolella : / Että joo-o, kun ei mitään kummempia ihmeitä tee itse pohjalle, niin ei meistä oikein kavereita tullut. Etenkään kun finnejä sai taltutella jälkeen päin ihan kunnolla.

 • Reply Kikaltsu perjantai 11. marraskuun 2016 at 11:10

  Hihhii, itse juuri ostin viime viikolla tuon kun oli Cittarissa -20%. Mulla oli/on Lumenen primeri, enkä koe, että käytössä noilla tuotteilla on mitään eroa. Eli tuskin ainakaan Lumenea ostan toista. Ostin tuon Nivean sillä ajatuksella, että testaan, ja jos ei sovellu – käyttäkööt mies pois. :) Toistaiseksi on ajanut asiansa, mutta katsellaan jääkö käyttöön.

 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi perjantai 11. marraskuun 2016 at 13:27

  Mulla tämä ei tehnyt mitään, ehkä iho oli vähän pehmeämpi, mutta silikoniprimerit toimivat mulla parhaiten :)

 • Reply Uraäidin Ruuhkavuodet perjantai 11. marraskuun 2016 at 15:52

  Hmmm… Mielenkiintoista. Minulla tämä ei toiminut ollenkaan (http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/uraaidin_ruuhkavuodet/keski_ikaisen_rasvoittuva_iho_vaatii_primerilta_paljon_testissa_7)

  • Reply Myy perjantai 11. marraskuun 2016 at 22:24

   Tämä taitaa tosiaan olla lähinnä kuivaihoisten juttu :/

  Leave a Reply