Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Avène, Batiste, Bioderma, Bobbi Brown, Deodorantit, Dove, Dr. Hauschka, Dr. Scheller, Ekokosmetiikka, Essence, Estee Lauder, First Aid Beauty, Goldwell, Hiukset, Hiusnaamiot, Hiusvärit, Hoitoaineet, Ihonhoito, Image Skincare, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Kasvovoiteet, KC, Kivvi, Kuivashampoot, Kulmakynät, Kynnet, L'Occitane, L'Oreal, La Roche-Posay, Lierac, Loppuneet, Lush, MAC, Madara, Meikit, Misellivedet, Missha, Nail Tek, Neutrogena, Nivea, Öljyt, Rajaukset, Ripsivärit, Saippuat, Seerumit, Sephora, Suihkugeelit, Tosowoong, Urtekram, Vartalovoiteet, Ziaja

Joulukuun loppuneet

12-Dec-Empties-01

Vuoden viimeiset! Niitähän riitti ja tästä tuli aika muikea loppukiri. Yritän saada vielä ensi viikolle kuvattua koko vuoden loppuneet, huh. :)

12-Dec-Empties-02

La Roche-Posay Micellar Water (200ml) / postaus / Tykkään apteekin misellivesistä, eikä tämä tehnyt poikkeusta. Hyvä, tehokas, hellävarainen ja huomaamaton. 4/5
Estee Lauder Advanced Night Repair Serum (näyte) / Muutamaksi päiväksi riittänyt näyte vakuutti. En tosiaan ollut koskaan testannut tätä kulttiseerumia ja se vähän hävettää. Tulen todellakin ostamaan tätä (jostain tarjouksesta)! 4/5
Dr. Scheller Black Currant & Marula Refreshing Moisture Care Night (40ml) / postaus / Mukavan rasvaista ja hyvin ihoa suojaavaa, mutta (minun nenääni) epämiellyttävältä tuoksuvaa. Voisin silti käyttää lisää. Tuntui riittoisalta. 4/5

12-Dec-Empties-03

First Aid Beauty Face Cleanser (56.7g) / Voide vaahtosi pehmeästi ja puhdisti mukavan hellävaraisesti. Hyvän kokemuksen tuovan koostumuksen pilasi kuitenkin tuoksu. Tässä ei ole hajusteita ja raaka-aineiden hajut puskee selvästi läpi. Harmi! 3/5
Nivea Gentle Caring Micellar Water (200ml) / postaus / Tämä oli sellainen perusmainio, vaikka ei ihan pärjää apteekin versioille. Voisin ostaa lisää, jos tarttisi asioida marketissa. 3/5

12-Dec-Empties-04

Image Skincare Ormedic Balancing Anti-Oxidant Serum (näyte 7.4ml) / Ainakin tämän näytteen perusteella seerumi tuntui todella hyvältä. Seerumin pohjana on veden sijaan aloeuutetta! Ihana! Hyvin ohut koostumus on täysikokoisessa tuotteessa pipettipullossa. 5/5
Image Skincare Ormedic Balancing Bio-Peptide Creme (näyte 7.4ml) / Tämäkin tuntui hyvältä! Tuhti keltainen voide on hyvin ravitsevaa. Tutustumisen arvoinen sarja. 4/5
Missha Super Aqua Ultra Water-Full Active Toner (näyte 30ml) / Hyvin perinteinen, geelimäinen ja kosteuttava, korealainen hoitoneste. Tykkäsin! Tämä ei edes ole kallista. 4/5

12-Dec-Empties-05

Tosowoong Snail Natural Pure Essence (60ml) / postaus / Ja sitten se loppui. Nyyh heippa! 4/5
Lierac Hydragenist Moisturizing Cream (näyte 10ml) & Cream-Gel (näyte 10ml) & Rescue Balm (näyte 10ml) / postaus / Tämä syksyllä tyhjentynyt testi-trio oli unohtunut kylppärin kaappiin pyörimään. Suosikiksi nousi naamiona käytetty SOS-balmi! Sarjan seerumi on vieläkin aktiivikäytössä. Näiden tuoksu on ihan mieletön. Voiteille 3/5 + balmille 4/5

12-Dec-Empties-06

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ (200ml) / postaus / Tämä voide pelasti viime talven ja niin varmasti tämänkin talven. Todella tuhti apu atooppiselle iholle. 5/5
La Roche-Posay Lipikar Gel-Fluide (200ml) / postaus / Todella hyvä perusvoide! Levittyy, imeytyy, kosteuttaa, rauhoittaa. 5/5

12-Dec-Empties-07

Dr. Hauschka Almond St. John’s Wort Soothing Body Oil (75ml) / postaus / Loistava öljy, mutta tuoksu oli nenälleni liikaa. Ostin sitruunaversion kaappiin odottelemaan, josko se uppoaisi. :) 3/5
Madara Cocoa & Plum Creamy Oil (85ml) / postaus / Ostin tämän tatuointia varten ja voidemainen öljy toimi siinä mainiosti. Tämä voisi olla ihan loistava tuote, jos pari pikkujuttua saisi korjattua. Koostumus oli todella lämpöherkkä: kylmässä kokkareinen ja tuubin tukkiva, mutta lämpimässä nestemäiseksi sulava. Tuoksu ei myöskään ollut ihan mun juttu, en tiedä johtuiko se luumuisuudesta vai mistä. 3/5

12-Dec-Empties-08

Lush Snowman Shower Jelly (100g) / Tämä lumiukkojelly on viime vuodelta. On siis ainakin riittoisaa! :D Tykkään näitä jellyistä itseasiassa kaikista eniten käsisaippuoina. Normaalivalikoiman jellyt on parempia, koska ne on valettu näihin purkkeihin ja muoto toimii hyvin käytössä. Tämä pitkulainen lumimies katkesi ensimmäisellä käyttökerralla. 3/5
L’Occitane Amande Shower Oil (näyte 35ml) / LivBoxista tuli tämä näytekoko ja nyt on käytössä täysikokoinen samanlainen. Todella ihana! Tykkään mantelista ja suihkuöljyistä eli täydellistä. 5/5

12-Dec-Empties-09

Bioderma Créaline Déo Anti-Transpirant (50ml) / En saanut tätä edes loppuun asti. Ensimmäinen neljännes oli ihan ok, toinen neljännes kuraa. Huono pito, tahmainen tuntu ja hankalasti pyörivä rulla, johon tahman takia tarttui kaikki mahdollinen iholla oleva pyyhehippu. Ei jatkoon. 1/5
Dove Silk Dry Anti-Perspirant Stick (40ml) / En tiedä missä mielenhäiriössä ostin tämän. Sotki vaatteet ja pito petti useamman kerran. 2/5

12-Dec-Empties-10

Kivvi Nourishing Hand Cream (50ml) / Loistava koostumus, hyvä sitruksinen tuoksu, pumppupullo (!) ja luomua. Voiko sitä muuta toivoa? Kädet kiittää. 5/5
Urtekram Hand Cream Rose (75ml) / Tämän käsivoiteen tarina on vähän surullinen. Sanon ensin suoraan, että tämä haisee kamalalta. Pistävältä, yrttiseltä ja epämiellyttävältä, enkä löydä tuoksusta ruusua sitten millään. Vein tuubin töihin, koska siellä on normaalisti hyvin janoisia käsivoidelainaajia. Heidän avustaan huolimatta tuubi pyöri varastossa monta kuukautta ja sitä käytiin rutistamassa vain äärimmäisessä hädässä. Pisteet tulee hyvästä koostumuksesta ja ekoilusta, mutta mun tarvitsee kokeilla jotain toista tuoksua. 2/5

12-Dec-Empties-11

Goldwell Kerasilk Repower Intensive Anti-Hairloss Treatment (4x7ml) / Päänahkaan käytettävä hoitotuote, jota laitetaan yksi ampulli viikossa. Palaan sarjaan, kun kahdeksan viikon testikuuri on paketissa. :)
L’Oreal Professionnel Pro Fiber Re-Charge (20ml) / Jatkoin loppukuusta näiden käyttöä, koska tukka jää (hoitotehon lisäksi) mukavan jämäkän tuntuiseksi. 4/5

12-Dec-Empties-12

KC Color Mask Paint Deep Purple (75ml) / Kotikäyttöisten suoravärien huippua. Hyvät värit, helppo käyttää, eikä sotke suihkua. 5/5
Batiste Dry Shampoo Blush (200ml) / Tämä on jäänyt pidemmäksi aikaa pyörimään muiden Batistejen jalkoihin, koska tuoksu ei ole ollut niin mieluisa. Nyt otin itseäni niskasta kiinni ja tyhjensin tämän. 3/5

12-Dec-Empties-13

Nail Tek II Intensive Therapy (15ml) / Hyvältä vaikuttanut hoitolakka. Voisin ostaa lisää. 4/5
Essence Get BIG! Lashes Volume Boost Waterproof Mascara (12ml) / En saanut tällä kasattua ripsiin tarpeeksi massaa. Lopputulos jäi vaisuksi. Piti kyllä taivutukset. 2/5
Sephora Full Action Extreme Effect Mascara Waterproof (14ml) / Todella hyvä markettikorvike Armanin Eyes To Kill -ripsivärille. Erottelee, tuuheuttaa ja pitää taivutukset. Kaapista löytyy vielä yksi tälläinen, mutta onneksi löysin haastajan myös Suomessa myytävältä merkiltä. 4/5

12-Dec-Empties-14

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner (3g) / Parasta geelilaineria. Purkissa on vielä vähän jäljellä, mutta se on ollut kaksi vuotta auki, joten aika vaihtaa uuteen samanlaiseen. Käytän tätä päivittäin yläsisäluomelle ja tarvittaessa muutenkin rajauksiin. 5/5
MAC Eye Brows – stylized (0.09g) / Ihan loistava kulmakynä! Tarkka piirto, toimiva hylsy ja just nappi kylmänruskea sävy. Itse tuotetta on säälittävän vähän (esim. Sensain automaattikynässä on yli tuplat), mutta kyllä tämä kestää 3kk käytössä. 5/5

12-Dec-Empties-15

Ziaja Goat’s Milk Day Cream (50ml) / ”Se oli hyvä! Annan sille peukun.” Tämä kului yllättävän nopeasti. Ehkä siis kerrankin teki mieli hölvätä! 4/5 (siippa)
Avène YsthéAL Anti-Wrinkle Emulsion (30ml) / postaus / Tämän kanssa kävi vähän nolosti. Purkkihan on tyhjentynyt joskus viime talvena, mutta se oli jäänyt kylppärin kaappiin mulle invisibobble-telineeksi. :D Just täydellisen kokoinen! Itse voide oli mun iholle vielä hieman liikaa, mutta teki todella hyvää siipan vähän vanhemmalle iholle. Lisäpojo ilmatiiviistä pumppupullosta. 4/5
Neutrogena Visibly Clear Spot Clearing Facial Wash (200ml) / Nämä pumppupullossa olevat Neutrogenan geeliputsarit on ennenkin uponnut miehelle hyvin.
”Mitä tykkäsit?”
”Koskä mä oon tätä käyttänyt?”
”No just äsken. Annoin tän loputtua tilalle sen Lumenen mustan tuubin.”
”Siitähän on ainakin viikko! Se oli.. hyvää. Neljä miinus.”
4/5 (siippa)

Mitä näistä postauksista voi päätellä? Ainakin sen, että olen hirveä tuoksunirso.

Avene, Hauschka, Imaget, Scheller, Goldwellit, LRP:n misellivesi, Lieracit, Neutrogena, Ziaja ja Urtekram saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply emmi / emerentus torstai 7. tammikuun 2016 at 10:17

  Mäkin onnistuin tappamaan ton lumiukon heti ekalla kerralla! Se tipahti kädestä varmaan viidennen kerran ja kun yritin ottaa sitä kiinni niin viilsin vahingossa kynnellä sen pään irti :’-D raukkaparka…

  • Reply Myy torstai 7. tammikuun 2016 at 21:37

   Mulla se katkes suoraan keskeltä halki :D

 • Reply JonnaH. torstai 7. tammikuun 2016 at 11:34

  Mä jään innoissani odottamaan sitä koko vuoden pinoa. :D

  Dr. Schellerin yövoiteesta pidin minäkin.

  • Reply Myy torstai 7. tammikuun 2016 at 21:37

   Mua lähinnä hirvittää tuijotella tota säkkiä.. :D

 • Reply Sissi torstai 7. tammikuun 2016 at 12:36

  Mäkin käytin joulukuussa loppuun Dr Schellerin yövoiteen:) Tykkäsin, paitsi tuoksu ei tosiaan ollut ihan paras mahdollinen ja levittyvyydestä huomasi, että kyseessä on luonnonkosmetiikkasarjan voide.

  Nyt on pakko kysyä, että etkö sä leikkele tuubeja auki saadaksesi niistä kaiken mahdollisen aineen ulos? Taidan olla tosi nuuka, koska ite teen aina niin, siitäkin huolimatta, että mua odottelisi useampi korvaava tuote:D

  • Reply Myy torstai 7. tammikuun 2016 at 21:39

   Joo se oli kaikista paras vaan taputella paikoilleen, kun ei sillain liukunut. :)

   Mä ennen leikkasin tuubit auki, mutta lopetin sen vuosi sitten, kun aloin kerätä koko vuoden loppuneita kasaan. Siitä olisi tullut liian sotkuista ja hankalaa. Rutistelen kyllä huolella!

   • Reply Kaisuli / SiameseLipstick sunnuntai 10. tammikuun 2016 at 00:31

    Mä mietin tätä samaa, oikeen teki pahaa kun Lieraceissa oli vielä niin paljon sisällä jäljellä! :D Mä olen kyllä sellainen leikkelijä mutta on se totta että voi tulla sotkua jos niitä joutuu hilloamaan. Taas näitä beautybloggers problems :D

    • Reply Myy sunnuntai 10. tammikuun 2016 at 15:06

     Tulin siihen tulokseen, että jäätävä säkillinen jotain puoliksi tai kolmeen osaan leikeltyjä purkkeja olisi vaan liian hankala homma setviä ja kuvata. :) Noi Lieracit oli erityisen hankala saada tyhjiksi, kun tuote ei itsestään valunut tuubia pitkin alaspäin.

 • Reply Emma torstai 7. tammikuun 2016 at 22:08

  tsiisus kraist mikä läjä!! :D mä päätin yhdistää joulukuun ja tammikuun loppuneet yhteen, kun en saanut joulukuussa käytettyä ku kynsilakanpoistoaineen ja yhden dödön, ei niistä kauheesti postausta irtoa :D

  Voi ihana Lierac Hydragenist <3 en oo käyttäny ku näytekoon seerumista, mutta oon ihan in lööv. Mitä suosittelisit kuivaihoiselle päivävoiteeksi tuosta sarjasta, creamia vai cream-geliä?

  • Reply Myy torstai 7. tammikuun 2016 at 22:32

   Näillä pakkasilla ehdottomasti sitä creamia, mutta se cream-gel oli syksyllä ihan jepa päivävoide kuivallekin iholle. :)

 • Reply Päivi torstai 7. tammikuun 2016 at 23:42

  Huh, mikä läjä :D

  • Reply Myy sunnuntai 10. tammikuun 2016 at 15:04

   Pari hassua.. :D

  Leave a Reply