Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Biozell, Dermosil, Eucerin, Holika Holika, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kuivashampoot, Loppuneet, Ole Henriksen, Öljyt, Seerumit

Kuukauden loppuneet

Miniarvioiden aika! Nämä loppuneet on heinäkuulta ja se oli suht maltillinen kuukausi. :)

Ole Henriksen Truth Serum Collagen Booster (näyte 7ml) – Sarjan seerumi oli ihana! Kerrankin oranssia c-vitamiinikamaa, joka ei yritä tuoksua appelsiinilta. Makea, kevyesti toffeinen tuoksu ja täyteläisen tahmainen koostumus. Kosteutti hyvin ja tuntui meikin alla mukavalta. Tämä näyte tuli jostain joulukalenterista. 4/5
Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate (5ml) – Loistava kosteuttava seerumi, joka on parhaimmillaan meikin alla. Tässä kuussa meni kuusiosaisen paketin kaksi ensimmäistä ampullia. 5/5

Dermosil Berry Therapy Facial Cleansing Oil Lingonberry (150ml) – Meistä ei tullut koskaan kavereita. Öljy on vähän liian paksua (eli liikaa kitkaa), eikä se ei liuota vedenkestävää ripsiväriä kunnolla. Puolukkainen tuoksu on herkullinen, mutta kasvoilla aivan liian voimakas. Käytin tämän käsien puhdistamiseen, kun olin levittänyt meikkipohjat sormin. Siinä oikeen toimiva! 2/5
Dermosil Faces Cleansing Mousse (150ml) postaus – Miellyttävän pehmeä vaahto, mainio liukuvuus ja oikeen hyvä hintalaatusuhde. 4/5

Ole Henriksen Clean Truth Cleansing Cloths (näyte 10kpl) – Jostain joulukalenterista tullut pikkupaketti oli kätevä napata mökille mukaan. En vakuuttunut, nämä on jotenlin liian rajuja iholle. En tiedä johtuuko se stydistä tuoksusta, tekstuurisesta liinasta vai huonosti liukuvasta nesteestä. Tai sitten se on kaiken yhdistelmä. 2/5
Biozell Dry Shampoo for Dark Hair (100ml) postaus – Ihan loistava tekstuurintuoja puhtaisiin hiuksiin käytettynä. Varsinaisena kuivashampoona vähän liian nahkea. Harmi, ettei tätä saa missään jättipullossa. 5/5

Holika Holika Baby Silky Foot One Shot Peeling (2x20ml) postaus – Siipan jalat pääsi taas käsittelyyn. Useiden testattujen sukkien myötä täytyy todeta, että Holika valmistaa parhaat jalkakuorinnat. Suosittelen lämmöllä! 5/5
Argimax (60 tabl.) postaus – En voi olla enää ilman tätä. Saa niin paljon energiaa! 5/5

Ja tietty ihanaa itsenäisyyspäivää kaikille! <3

Joku tuotteista on saattanut tulla blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply