Lush, Vartalokuorinnat

Lush Rub Rub Rub

Sokeri- ja suolapohjaiset vartalokuorinnat on mun juttu. Pääosin niiden jättämän ihanan öljyisen pinnan takia, mutta tykkään myös siitä miten rakeet sulaa iholle hierottaessa.

Lushin Rub Rub Rub on pesevimmästä päästä kuorintoja, joita olen kokeillut. Se jopa vaahtoaa, toisin kuin Body Shopin vastaavat. Valmistajan mukaan tätä voisi käyttää myös shampoona, mutta minulle se on aivan liian pelottava ajatus.

Nykyään tuote on pakattu purkkiin, joka on paljon kätevämpi kuin vanha pullo, mistä sai väkivalloin puristaa tavaraa ulos. Sininen tahna kuorii todella tehokkaasti ja pohjautuu lähinnä merisuolaan. Kroppani iho on hyvin kuiva, jonka takia käytän Rubia vain kesäisin. Talvella iho ei kestä tämmöistä suolamäärää (kirvelee ja punoittaa), vaan hellävaraisemmat Body Shopin sokerikuorinnat on parempi juttu. Jos en tykkäisi niin paljoa Rubin kuorintatehosta ja sen jättämästä tunteesta, hylkäisin sen kokonaan ärtsyn suolamäärän takia. Mutta kesällä homma toimii, kunhan kuorin kropan kahdessa osassa (eli alakroppa, huuhtelu, yläkroppa, huuhtelu). Mikäli kuorinnan jämät hengailee jalkojen iholla sen ajan kun kuorin yläkroppaa, alkaa kirvellä.

Vahvemmalle ja ei niin kuivalle iholle Rub on varmasti napakymppi! Muut kuivaihoiset; kokeilkaa varovasti.

330g purkki maksaa Suomessa 15,95€ ja Briteissä £7,95. 
INCI: Fine Sea Salt, Sodium Laureth Sulfate, Fresh Organic Lemon Juice, Water, Sodium Cocoamphoacetate, Jasmin Flower Infusion, Mimosa Absolute, Orange Flower Absolute, Jasmine Absolute, Lemon Oil, Lactic Acid, Lauryl Betaine, Limonene, Perfume, Colour 42090, Colour 45410.

Ja viimeisenä varoituksen sanana: jos ihosi on rikki (ihan vaikka paperihaava sormessa), niin älä käytä tätä. Se tuntuu kuin.. no, hieroisit suolaa haavoihin. ;)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Duvessa keskiviikko 3. lokakuun 2012 at 08:00

  Multa on mennyt jotenkin ihan täysin ohi tällainen kuorinta. Mulla oli sellainen palakuortina Lushilta joskus. Pitää ehkä kokeilla, koska mulla on paksu iho, joka ehkä kestäisi myös talvella tämän. Vaikkakin se on aika kuiva talvellaa, hmm… siis taitaa jäädä kevääseen tämä kokeilu :D

  • Reply Myy keskiviikko 3. lokakuun 2012 at 08:55

   Mä en ole uskaltanut kokeilla niitä palakuorintoja, kun pelkään niiden olevan liian tujuja :)

 • Reply Anonymous keskiviikko 3. lokakuun 2012 at 15:35

  Mä olen itse ihastunut kuorimaan välillä hieno merisuola + kookosöljy sotkulla, silloin kun iho rikki kuivuudesta sokeri + kookosööljy yhdistelmä. Kuorii hyvin, tuoksuu ihanalle ja iho jää pehmeäksi vielä pesunkin jälkeen. Plus, halpaa kun makkara. :)

  • Reply Myy keskiviikko 3. lokakuun 2012 at 18:51

   Täytyy kokeilla, kiitos! :) Kunhan joskus vaan muistaisi tämän ennen kuin on suihkun alla..

 • Reply asetonihuuruja sunnuntai 7. lokakuun 2012 at 14:03

  Tää on mun ”listalla” eli oon aatellu hommata joskus :) Tällä hetkellä mulla on Dermosilin vaniljainen sokerikuorinta, voisin syödä sen, ihanaa!!

  • Reply Myy sunnuntai 7. lokakuun 2012 at 15:20

   Kannattaa kokeilla sitten kun kaipaa jotain hieman pesevää kuorintaa. :) Mä petyin niin siihen Dermon vaniljaiseen vartalovoihin (tai lähinnä sen koostumukseen), ettei tullut saman setin kuorintaa kokeiltua. Hitsiläinen!

  Leave a Reply