Burt's Bees, Jalkavoiteet, Käsivoiteet, Kynsinauhavoiteet

Nyt käytössä, kroppa 1/2: Kädet ja jalat

Tässä tulee hyvin ilmi ihastukseni Burt’s Beesin tuotteisiin. Sen verran mitä minä sisällöistä ymmärrän, niin näissä ei juuri mitään turhaa ole. Paljon öljyjä = minä tykkään.


Burt’s Bees Almond Milk Beeswax Hand Creme on aika herkkua tavaraa. Tuhti koostumus ja voimakas mantelin tuoksu. Ihana tuote, mutta voimakkaan tuoksun takia tätä ei voi käyttää kuin kotona ollessa.


Burt’s Bees Hand Salve pelastaa kädet. Hyvin lääkemäinen tuoksu, mutta sisältö selittänee sen. Loistotuote käsille yöksi! Imeytyy hyvin. Nyt käytössä minipurkki, toivottavasti isompi saapuu ennen tämän loppumista. Jopa minä tajuan maalaisjärjelläni, ettei tässä ole mitään turhaa, kun INCI näyttää tältä: sweet almond oil, olive oil, beeswax, tocopheryl acetate & tocopherol (vitamin E), comfrey root extract, rosemary oil & leaf extract, lavandin oil & flower extract, eucalyptus oil.


Ihanan sitruunainen Burt’s Bees Lemon Butter Cuticle Creme on yksi suosikeistani. Tuoksu aiheuttaa myös ongelmia, koska aina tätä levittäessä tekee mieli ihanaa samettista sitruunalevitettä, Lemon Curdia. ;)


Jaloille yökäytössä Burt’s Bees Coconut Foot Creme. Herkullinen tuoksu, hyvä koostumus. Jättää jalat aavistuksen tahmeiksi, joten herkemmin lakanoitaan varjeleva vetäisi sukat jalkaansa. Yllätyin tökötin olevan kirkasta, eikä valkoista niin kuin suurin osa paksuista jalkarasvoista.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply