Aasialainen kosmetiikka, MemeBox

Memebox

Olen löytänyt LivBoxin tilalle uuden suosikkilaatikon! Meme ei kuitenkaan toimi ihan samalla tavalla, joten haluan kertoa siitä vähän ennen kuin alan esittelemään sisältöjä. :)

Korealainen Memebox (nojoo firma pyörii San Franciscossa) sisältää nimenomaan korealaisia tuotteita. Boksien sisältö on (pääosin) yllätys ja jokaisessa laatikossa on 4-8 tuotetta, joista suurin osa on täysikokoisia, mutta mukana voi olla myös reilun kokoisia näytteitä (deluxe sample). Olen ollut vuosia kiinnostunut aasialaisesta kosmetiikasta, mutta jumiutunut tuttuihin ja helppoihin merkkeihin, joten tämä on mitä mainioin tapa löytää uusia tuttavuuksia.

Laatikkoa ei voi tilata LivBoxin tapaan vaan ilmestymään kuukausittain, vaan joka kuukausi julkaistaan erilaisia bokseja, joista voi käydä valitsemassa itselle mieluisen. Julkaisuajankohdat ja -aikataulut on minulle vielä hieman hämärän peitossa, mutta olen viikon parin välein käynyt kurkkailemassa mitä sivuilta löytyy. Usein boksista kerrotaan hieman aihetta, mutta välillä ne on täysiä ylläreitä. Erilaisten juhlapäivien yhteydessä saattaa ilmestyä useita päivään sopivia bokseja (esim. black friday -teemalla myynnissä oli viisi erilaista yllätysboksia). Boksien hinnat vaihtelee noin 20-30 dollarin välillä. Postikulut Suomeen on 7 dollaria.

Olen tilannut nyt kolme boksia ja jokainen on ollut täynnä ihania täysikokoisia tuotteita, joiden arvo on monin monin kertainen maksamaani hintaan nähden. Palaan sisältöihin omissa postauksissaan. Laatikot on ollut hyvin pakattuja ja kaunis pahvilaatikko on aina pehmustetussa pussissa, joten sen voi käyttää muihin tarpeisiin ilman inhoja liimaisia postitarroja.

Kurkkaa, jos kiinnostuit! :) Nettisivuilla on myös kauppa, jossa myydään boksiin liittyviä tuotteita (harmiksi valikoima on eri jenkeille kuin muille).

EDIT: Memebox lopetti international-toimitukset 10.2.15. Toivottavasti vain väliaikaisesti.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Tiia K perjantai 9. tammikuun 2015 at 11:55

  Kurkkasin ja voi mahoton miten ihania juttuja siellä oli. Olisi tosi kiva nähdä mitä olet omista boxeista saanut vai oletkohan jo aiemmin julkaissut niistä ja mennyt meikäläiseltä ohi.

  Apua miten söpöjäkin juttuja siellä oli. <3

  Iloista viikonloppua! <3

  • Reply Myy perjantai 9. tammikuun 2015 at 11:58

   Ei hätää, postaukset sisällöistä on vasta työn alla! :)

   Kiitos samoin <3

 • Reply Dzinni perjantai 9. tammikuun 2015 at 12:28

  Minäkin olen tilannut jo pari Memeboxia (tai taitaa olla 3, kun tarkemmin ajattelen), ja olen ollut oikein tyytyväinen valintoihini. Blogissani lisää niistä.

  • Reply Myy tiistai 13. tammikuun 2015 at 20:53

   Kiva kuulla! :)

 • Reply Hanna Voutilainen perjantai 9. tammikuun 2015 at 12:30

  Uuuu ihan mahtava idea! Taidan ehdottomasti synttärilahjaksi ainakin tilata itselleni jonkin ;) Kiitokset vinkistä ja hyvää viikonloppua!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Reply Myy tiistai 13. tammikuun 2015 at 20:53

   <3

 • Reply Elisa perjantai 9. tammikuun 2015 at 13:26

  Aaa tää kyllä kiinnostaa mua niin kovin :) Täytyy katsoa, jos joskus uskaltautuisi tilaamaan. Tosin valinta voi olla aika vaikea!

  • Reply Myy perjantai 9. tammikuun 2015 at 13:45

   Valintaa helpottaa onneksi se, että moni boksi myydään nopeasti loppuun. :D

 • Reply Anonymous sunnuntai 11. tammikuun 2015 at 10:00

  Jouduitko maksamaan tullia?

  • Reply Myy tiistai 13. tammikuun 2015 at 20:52

   Sorry, tämä oli eksynyt roskapostien joukkoon.. Näistä edullisemmista (20-24 dollaria) paketeista en ole joutunut maksamaan tullia, mutta nyt on matkalla yksi 30 dollarin boksi, joten saa nähdä jääkö se tulliin. :)

  Leave a Reply